• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilköğretim matematik öğretmenliği

KKperisi

KaLp (:
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
153
0
46
İzmir
kızlar bu bölümün ataması nasıldır bilen var mı? yada okuyan birileri yardım edebilir mi iki gün kaldı tercihlerimi vericem bu bölümü yazıcam ama hangi sıraya yazayım karar veremiyorum

ataması var mı bilmiyorum da bir arastır canım ya netten. cok istiyorsan yaz bu bölümü ama baska bölümlerde varsa kafanda onları yaz derim .s

ben ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum kpss den en az 90 civarı alman lazım geçen atamalarda böyleydi tabi değişebilir sen mezun oluncaya kadar(tercihlerini vermişsindir ama msjı yeni gördüm:S)

ben ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum kpss den en az 90 civarı alman lazım geçen atamalarda böyleydi tabi değişebilir sen mezun oluncaya kadar(tercihlerini vermişsindir ama msjı yeni gördüm:S)

evet verdim canım öğretmenlikleri garantiye almak için en sonlara yazdım oraya kadar gelmez umarım 25. tercihden sonrası öğretmenlik. teşekkürler yine de.

Back