Biraz saglik sorunum var uzun sure ayakta duramiyorum yorlurum diye sicak bakmiyolar gece nobeti diye. Bide hemsirelik cok basit diyolar maasida yaptigi iste ama ben istiyorum ya bilmiyorum. Bolum hakkinda bilgin varsa verirmisin stajlar calisma saatleri atamalar. Doguda mi calismak lazim ilkMeslek seçerken ailenin sadece şehir tutumu kabul edilebilir. Bunun dışında karpuz gibi onu seçme, bunu seç sözleri değil.
Yıllarca o mesleği yapacak olan kişi sizsiniz.
Saglik sornum var ondan sicak bakmiyolar. Hemsirelik hakkinda detayli bilgin varsa yazarmisinMeslek seçerken ailenin sadece şehir tutumu kabul edilebilir. Bunun dışında karpuz gibi onu seçme, bunu seç sözleri değil.
Yıllarca o mesleği yapacak olan kişi sizsiniz.
öğretmenlik .Saglik alaninda bi bolum istiyorum ama hemsirelige ailem sicak bakmiyo nolur yardim. Hangisi daha iyi her yonunden fikir verirmisiniz. Ozellikle hemsirelik hakkinda bilgim yo. Calismasi maasi yukselmesi. Ilk gorev yer vs
Tatili fazla değil. Daha az ayakta kalınıyor demişsiniz ama, oturarak öğretilmiyor ki, ben daha popomu sandalyeye koyduğumu bilmem; belki yoklama alırken. Günde 5 saat ders olsa 5 saat oturulmuyor, teneffüste öğrenci geliyor en basitinden.öğretmenlik .
1-tatili fazla
2-calisma saatleri cok daha az
3-daha az ayakta kaliniyor
4-ortaokul cocugu cok da zor olmaz
5-nobeti yok
olumsuz olarak belki maasi hemsirwlikten biraz az olabilir . hemşireler ne kadar aliyor bilmiyorum :)
ben de öğretmenim canım biliyorum ama hemsire arkadaslarim var onlara gore daha cok oturuyoruz. ben de hayatta oturamam sayisal zaten bransim ama ogretmenligin tatili hemsireye gore nasil az onu anlamadim. 2ay yaz 15 gun kis tatlimiz var. onlarin 20 gun senelik izni 10yil sonra 30 gun ancak ..Tatili fazla değil. Daha az ayakta kalınıyor demişsiniz ama, oturarak öğretilmiyor ki, ben daha popomu sandalyeye koyduğumu bilmem; belki yoklama alırken. Günde 5 saat ders olsa 5 saat oturulmuyor, teneffüste öğrenci geliyor en basitinden.
Orta okul çocuğu zor olmaz mı hiç, TEOG sınavı ne olacak? Eve iş götürür, evden de materyal, hazırlık götürürüz. Performans notlarıydı, yazılı hazırlığı/okuması derken öyle zannedildiği gibi kolay değil.
Okulda tutulan nöbeti nöbet saymıyor olabilir insanlar ama, hele bir kavga çıksın, sigara içen öğrenci yakala vs tutanaktı, idareydi, öğrenci yalvarması veli gelmesi derken başı ağrıyor insanın.
Hemşireliğe kıyasla kısa anlamında yazmadım, hani 1. madde tatili fazla yazmışsınız ya, ona cevap olarak yazım.ben de öğretmenim canım biliyorum ama hemsire arkadaslarim var onlara gore daha cok oturuyoruz. ben de hayatta oturamam sayisal zaten bransim ama ogretmenligin tatili hemsireye gore nasil az onu anlamadim. 2ay yaz 15 gun kis tatlimiz var. onlarin 20 gun senelik izni 10yil sonra 30 gun ancak ..
kolayliklar dilerim .
Hic hemsire tanidigim yokta. Rica etsem biraz bilgi veririmisin okumasi hakkinda memnunlarmi nobet olayi nasil isliyo her gun mu kac gunde bir. Dogu gorevi zorunlumu falan nolur acil yardima ihtiyacim varben de öğretmenim canım biliyorum ama hemsire arkadaslarim var onlara gore daha cok oturuyoruz. ben de hayatta oturamam sayisal zaten bransim ama ogretmenligin tatili hemsireye gore nasil az onu anlamadim. 2ay yaz 15 gun kis tatlimiz var. onlarin 20 gun senelik izni 10yil sonra 30 gun ancak ..
kolayliklar dilerim .
:)He
Hemşireliğe kıyasla kısa anlamında yazmadım, hani 1. madde tatili fazla yazmışsınız ya, ona cevap olarak yazım.
Her mesleğin illaki zorluğu var, bu yüzden seveceği bir iş yapması gerekli insanın.
Ben de hemşireliği yapamazdım misal.
Ayrıca 2 ay demeyelim tatilimize, 1.5 ay; okullar kapanınca mecburen devam ediyoruz okula yıl sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?