• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim kitaplarında ki saçmalıklar bitmiyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$1237490_582132975184857_1507518626_n.jpg
(resme tıklayın)

işte bu bizim önemsemediğimiz belki de gülüp geçtiğimiz detaylar bi yerde subniminal mesaj

çocuklar sürekli ders kitaplarında benzer saçmalıkları göre göre bunları normal kabul eden boş yetişkinler olacaklar ve işin kötü tarafı onlarda ebeveyn olup çocuk yetiştirecek. Zaten gündelik yaşantılarında bunlara maruz kalmaları yetmezmiş gibi ders kitaplarında da bunları görüyorlar

alın size boş bir gelecek

ders kitabı mı, yoksa dergi mi? , malum okullarda ders kitabından çok dergiler kullanılıyor, test çözmek için. ben dergiye benzettim

ders kitabı mı, yoksa dergi mi? , malum okullarda ders kitabından çok dergiler kullanılıyor, test çözmek için. ben dergiye benzettim

canım ders kitabı derken, çocuklara okutulan anlamında genel konuştum, sonuçta sorun çocuklarımıza okutulması, kitap mı fasikül mü bilmiyorum

canım ders kitabı derken, çocuklara okutulan anlamında genel konuştum, sonuçta sorun çocuklarımıza okutulması, kitap mı fasikül mü bilmiyorum

bana dergi gibi geldi. ama dediğin gibi önemli olan çocuklara okutulması. demek ki neymiş bu dergiler seçilirken titiz davranmak gerekiyormuş. genelde öğretmenler karar veriyor dergi seçimine. ama işin en başında bakanlık onay kısmı da vardır sanırım.

bu nasıl bir saçmalıktır böyle! çocuğumu bu ülkede okutacağım fikri giderek midemi bulandırmaya başladı. nasıl bir yere gidiyoruz toplum olarak aklım almıyor artık.

Bebekleri cok sevsem de ellerimle sanat eserim olsun bir cocuk istesem de bu ulke de gercekten cesaret edemiyorum...

Back