bu marathon satılmıyor. nasıl alıyorsunuz?
para işini ne yapıyorsunuz?birisi şikayet ederse. hangi yöntem ve prosedüür izliyorsunuz toplun sipariş için.
Hocalarım yeni açılan bir kursta göreve başlayacağım sanırım 7.sınıf öğrencilerinin dersine gireceğim müfredatı nerden bulabilirim?önceden konuları bilmek istiyorum ve sizden birkaç taktik istiyorum sonuçta özel bi eğitim kurumu olduğundan mebdeki gibi davranamam,nasıl davranmalıyım?haklarım neler?birde ders başı fiyatı ortalama ne kadardır bana 5-7 tl arası dendi doğru mu?Meslektaşlarım yardımlarınızı,deneyimlerinizi bekliyorum.
Kullandıkları kitabı ders öncesinde incelemek istereyebilirsiniz, böylelikle konu dağılımını ve sıralamasını görebilirsiniz.Veliler para verdikleri için okul gibi olmuyor, çocuklarıyla özel olarak ilgilenmenizi isterler, çocuklar da okuldaki gibi disiplin altında değil daha rahat davranırlar, hatta bazen fazla lakayt ve şımarık.Okula göre daha sempatik, sıcak ve eğlenceli olabilirsiniz. (Okulda nasılsınız bilemiyorum.)Genelde kursta birçok öğretmen olduğu için ve velilerce ödenen paralar düzensiz olduğu için bu öğretmenlere direk yansıtılabilir.15-20 gün içerde para tutulur genelde.Ayın 1inde başladıysanız diğer ayın 20sinde verilir, böylelikle içeride hep paranız kalacağından kaçma durumunuzu kurum engellemiş olur aklınca.Toplantıları, beyin fırtınaları, velilerle birebir görüşmeleri hiç bitmeyebilir.Fiyat içinde malesef 5-7 arası acımasız davranılabilir.Tabii ki ihtiyaçlarınızı ve tecrübe durumunuzu bilemem ama İstanbul için 5-7 arası gerçekten de çok düşük, hatta inanılmaz derecede acımasız bir fiyat.Ama eğitmenlerin de bu ülkede hali ne yazık ki gene içler acısıŞimdiden başarılar, umarım çizdiğim gamlı baykuş durumlarıyla karşılaşmazsınız.
bizim cümleler şunlar
ı dont like sing a song singing a song olacak
ı dont like watermelon
ı dont like glape bu sanırım grape,glape diye bir kelime yok
'' '' '' watching tv.
'' '' '' dogs
'' '' '' playing football.
'' '' '' playing basketball.
'' '' '' dancing.
'' '' '' sing a song.singing a song
'' '' ''playing tag.
'' '' '' playing computer games.
'' '' '' collecting.'' collecting what?burası eksik collecting cartoon cds olabilir
'' shoping. shopping
'' '' '' listening to müsic.
'' ' '' egg.
'' '' '' joging.
Bi Bakarsanız Çok Sevinirim! iLgİnİz İiÇiN tEşeKkÜrLeR!!!!...
çizgi film cd lerini biriktirmek demek o an aklıma bu cümle gelmişti,collecting albums,books,stickers . . .etc de olabilir
süpersiniz biliyormusunuz, sayenizde kızım 100 aldı verdiğiniz düzenlemeleri yaptı, birde onlara uygun resimler yapıştırdı. öğretmeni çok beğenmiş ve okul panosuna asmış , çok çok çok teşekkürler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?