- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Dyned tam bir kabustu geçen sene büyük zorluklarla haftalarca resmen gece gündüz, uğraşarak kurdum,çünkü geceleri daha hızlı çalışıyordu salak program ,Öğrencilerimizi kaydettim,uygulamayı başlattım
evet hepsini malesef hamile halimle ben tek başıma yaptım çünkü sorumlusu benmişim nedense tayin olacağımı bile bile beni seçmişler diğer 3 İngilizceci arkadaş kıllarını kımıldatmadılar bile.
Bu sene il dışı tayin oldum yani emeklerim eski okulumda kaldı,şifreler,listeler herşey bende ne arayan var ne soran.Geçen sene bizim milli eğitim takmıştı kafayı bu dynede bu sene pek sallayan yok sanırım ayy ne süründüm garezleri banamıymış neymiş..
Ben size bir soru sormak isterim. Kendi okulumda 8. sınıf dört işlem yapmayı öğrenememiş, adını doğru yazamayan, heceleyerek okuyan öğrencilere var. Neden bir Türkçe Öğretmenine ya da Matematik Öğretmenine öğrencilerin öğrenememe nedeni sorulmaz ve bu çocukların İngilizce dışındaki yetersizliklerinin sebebi kendi tembellikleri olarak gösterilir de İngilizce öğrenememelerinin sebebi hep İngilizce Öğretmenlerinin eksiklikleridir. Hatta daha da abartarak zaman zaman basında şöyle haberler çıkar: İngilizce Öğretmenleri İngilizce Konuşamadı!!!!!Benim gibi İngilizce Öğretmeni olan arkadaşlar beni çok daha iyi anlarlar.
Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var:
Bugun, başvurduğum bir dershaneden kabul geldi ve pazar günü 6. 7. ve 8. sınıflara derslerime başlayacağım. Dersler okul müfredatıyla aynı gidiyormuş, Müfredatı indirdim internetten fakat 2. dönem kaçıncı üniteden başlıyor onu bilmiyorum. Kaynak olarak da burada yazdığınız yayınları not aldım, yarın kitapçıya gidip inceleyeceğim. Dershane kaynak seçimini bana bıraktı. Sizce ne yapmalıyım? Öğrencilere de ders kitabı aldırmalımıyım? Yoksa onlara sadece yaprak test mi vermeliyim? Kendim hangi kaynağı takip edebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
4 ler bile bunlardan çooook fazlasını biliyor.sevgili öğretmenlerim çok merak ettiğim birşey var.neden çocuklar it is a pencil this is a table yada my name is ... gibi basit cümlelerden başka bir şey bilmiyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?