• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlkler Unutulmaz mı?

pelin-wb

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
27
9
6
30
Sadece 1 sevgilim oldu ve 3 yıl çıktık. Birçok ilki onunla yaşadım. Çok çabaladım bitmemesi için en sonunda sinir stresten işitme kaybı yaşadım. 5-6 aydır konuşmuyoruz ama neredeyse yaptığım her şeyde o aklıma geliyor. Biliyorum bu zamanla azalacak. Asıl soruma geleyim. İlkimi unutamamaktan, yeni ilişkiye başladığımda aklıma onun gelmesinden çok korkuyorum. Çünkü anlatamayacağım kadar çok ve karşılıksız sevdim. Bir söz vardır ilkler unutulmaz diye, ne de olsa 3 yıl dile kolay az bir zaman değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?

cnm benımde ilk sevgılım 18 yasında 1.5 senelıktı. suan 30 yasındayım. gecmıse baktıgımda bana cok sey kattıgını goruorum. tabıkıde ıcımde bazen mayhos bır sızı oluyor ama zamanla ınsan nelerı atlatamıor. alısıor duruma kabullenıor. sımdı ıse ılk ılıskımle devam etseydım belkıde suan bosanmıs olabılırdm cunku guven sorunu vardı karsımdakıne. allah ısteseydı zaten onla evlenırdm. o nedenle bazen zorlamamak lazım allaha bırakmak lazım. en ıyısını o bılır. yalnızım hayatmda kıımse yok ama mutluyum cok sukur

cnm benımde ilk sevgılım 18 yasında 1.5 senelıktı. suan 30 yasındayım. gecmıse baktıgımda bana cok sey kattıgını goruorum. tabıkıde ıcımde bazen mayhos bır sızı oluyor ama zamanla ınsan nelerı atlatamıor. alısıor duruma kabullenıor. sımdı ıse ılk ılıskımle devam etseydım belkıde suan bosanmıs olabılırdm cunku guven sorunu vardı karsımdakıne. allah ısteseydı zaten onla evlenırdm. o nedenle bazen zorlamamak lazım allaha bırakmak lazım. en ıyısını o bılır. yalnızım hayatmda kıımse yok ama mutluyum cok sukur
Tabiki nasip işleri böyle şeyler. Ben şu an iyi ki bitmiş diyorum, mutluyum. Devam etseydik daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdik. En iyisi zamana ve Allah'a bırakmalı.

Gercek bir iliskin oldugunda gulecegin bir kaygi bu.
Dogru olsa zaten bitmezdi.
Bitiyorsa demek en iyisi bu demek.
Ilerde asla ayrilamayacagin o da senden asla ayrilmayacak biri oldugunda gecmise gulersin, hatta pisman olursun uzuldugune.

yoo gayet unutluyor hatta başkalarını daha çok seviyorsunuz ve kendinize şaşırıyorsunuz . zaten iyi olsalardı ilk olarak değil ilk ve son olarak kalırlardı .:halay:

Amannn unutulur. Çok abartmamak gerek. Sonuçta altı üstü bir erkek :) Dışarıda aynısında bir sürü var.

İlklerin yeri de ayrı oluyor be :KK14:

Muhakkak unutursunuz ama bu daha çok zamanınızı alır.

Sadece 1 sevgilim oldu ve 3 yıl çıktık. Birçok ilki onunla yaşadım. Çok çabaladım bitmemesi için en sonunda sinir stresten işitme kaybı yaşadım. 5-6 aydır konuşmuyoruz ama neredeyse yaptığım her şeyde o aklıma geliyor. Biliyorum bu zamanla azalacak. Asıl soruma geleyim. İlkimi unutamamaktan, yeni ilişkiye başladığımda aklıma onun gelmesinden çok korkuyorum. Çünkü anlatamayacağım kadar çok ve karşılıksız sevdim. Bir söz vardır ilkler unutulmaz diye, ne de olsa 3 yıl dile kolay az bir zaman değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?

evet ilkler çok zor unutuluyo .ama yalnz başınaysanız .hayatınzda bir başkası mesela evleneceginz kşi oldugu vakitte unutuluyo .ona odaklanılıyo otomatikmen .

Kişiden kişiye değişebilir bu. Kimisi bir haftada unutur kimisi bir senede zamanla anlarsınız. Çok sevmişsiniz belli ki bu kadar zamanda unutamamışsınız. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız yeni bir ilişkiye başlamak için zorlamayın. Zaten yeniden aşık olursanız bu kendiliğinden olur. Zamana bırakın.

benim de ilk ilişkim bitti. bana da çok zor geliyor. başkalarıyla böyle bir şeyler yaşayacağımın düşüncesi bile çok yabancı. ama eski sevgilimin pek öyle dertleri yok, beni kafasında çoktaaan bitirmiş, gayet de mutlu. onun için ilk olmam unutmasını pek de zorlaştırmadı gördüğüm kadarıyla. o yüzden ilkler unutulmaz diye bizim de kendimizi şartlamamamız gerek

ilk sevgilim kimdi hayal meyal hatırlıyorum. 3 yıl dediğin ne ki? benim 6 senelik nişanlı arkadaşım ayrılmıştı. sonra daha iyi birini bulup evlendi çocuğu oldu.

sevgi dünyada en zor bulunan şey ... ilkler unutulmaz ama sana birgün daha iyi hissettiren ve gerçekten kaşılıksız ve çok seven birini bulursan unutursun

5 sene çıktık. Hayatımin en guzel gunleriydi. Ilk sinema ilk el ele tutuş ilk öpüş ilk içki hersey onla olmuştu.

Kendi istegimle ayrıldım. Şuan 3 senelik evliyim.

Unutuluyormu hayir insan ister istemez unutamaz.

Ama unutmaya yonelik birilerini tanirsan olmaz..
Zamana birak ve onunla hatiralarini unutmaya calis.
Bisure sonra sesini bile unutuyorsun.

Sonuncu için yeri geliyo, ananı babanı unutuyorsun. İlki gazoz geliyor

Back
X