Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ilker yavrutürkten yanan saçlar konusunda cevap aldım...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
slm kızlar özellikle şaçı yananlar okusun daha önce kk da bir başlıkta okumuştum yanan saç kesilmezse yeni çıkan saçlara zarar verir diye bu çok aklıma takıldı çünkü benimde yandı saçlarım ve kestirdiğim halde uçlarda 2 3cm yanıklık var bende ilker yavrutürke mail attım istanbulda ünlü bir kuaför (keşke istanbulda olsaydım kesinlikle ona giderdim)yanan saçlar yeni uzayan saçlara zarar verirmi diye bugün cevap gelmiş..süprizzzzz.
yanan saçların yeni uzayan saçlara bir zararı olmaz fakat bakım yapmazsanız kendiliğinden kopar ve dökülür bakımlarınıza devam edin ve sağlıklı saçlarla kalın...
yani aklınızda soru işareti kalmasın kızlar...a.s.

süper bir bilgi. emeğine sağlık canım. demek kestirmeden inatla bakıma devam :) bende bunu cok merak edenlerdendim. kestirsemmi kestirmesemmi çok düşünmüştüm. ama size bişey diyeyim. ustura ve ara makazı denilen bişey var. eğer kuaforunuz o makasları ya iyi kullanamazsa yada ucları artık körlenmişse sacınızda dahada çok kırık oluyor. ben bunu çok tecrübe ettim. kırıklarımı aldırmak için kuafore gidiyorum. ara makazla (kırık makazı) kırıkları alıyorlar ama eve gidince bi bakıyorum sadece kırık olan saçlarım ıkıye uce ayrılmıs(saç tellerim) dahada mahvoluyor kızlar. biliyorum normal makazda pis iz bırakıyor. ya bunada bir çözüm bulsakya??* kuafor olan hiç yokmu aramızda?

bende kestırmek ıstemıyorum ama kırılmaların kopmaların yanı sıra sımdı bıde koptukca saclarım uzunlu kısalı oldu napıcaammmm (((((((((((( mecburen kestırcem böle sacma sapan ucube oldular walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…