başbakan özür dilemişte affedilmemiş mi. bir kere özür dilesede affedilse, nerede:))Valla Başbakana kin güdenler affetmedikçe biz de kimseyi affedemeyeceğiz .
İnsanlar işine geleni affediyor işine gelmeyeni affetmiyor
Keşke herkes herkesi affetse ama ne mümkün
başbakan özür dilemişte affedilmemiş mi. bir kere özür dilesede affedilse, nerede:))
bakın ölümü bir kenara koyun. bunu hiçbirşeyle hele bir annenin evladının katliyle kıyaslamak mümkün değil, bunun kıyası olmaz.özür dilese mi ,özür dilese de farketmez ,kin duygusu taşıyan insanlar için o da başka yöne çekilir ,yeterki çekmek istesinler
neyse konu başbakan değil zaten
bir de şu var ,siz mesela çocuğunuz öldüren adamı affedebilirmisiniz
ya da şöyle diyeyim empati yapın ,size bu ülkede nefes almanız için çarşafa bürüneceksiniz deseler ,zorla çarşafa büründürseler ,çarşafsız hiçbir şekilde ne devlet dairesine girebilseniz ne hastaneye ,okuma hakkınızı dahi elinizden alsalar ,insan yerine sokmasalar
gün gelip de özür dileseler affedebilirmisiniz
insan yaşamadan bilemez bunu ,hiç kolay değil bu işler ,empati yapmak lazım
affetmek büyüklük demek kadar basit değil bu işler ,sonuçta hayatımız elimizden alındı ,okuma hakkımız ,yaşam hakkımız
daha elimizde ne kalmıştı ki
işte bizim için de başörtüsü bir kimliktir ,bir inanıştır ,buna dokunanı da kolay kolay affetmemiz mümkün değil
özür dilese mi ,özür dilese de farketmez ,kin duygusu taşıyan insanlar için o da başka yöne çekilir ,yeterki çekmek istesinler
neyse konu başbakan değil zaten
bir de şu var ,siz mesela çocuğunuz öldüren adamı affedebilirmisiniz
ya da şöyle diyeyim empati yapın ,size bu ülkede nefes almanız için çarşafa bürüneceksiniz deseler ,zorla çarşafa büründürseler ,çarşafsız hiçbir şekilde ne devlet dairesine girebilseniz ne hastaneye ,okuma hakkınızı dahi elinizden alsalar ,insan yerine sokmasalar
gün gelip de özür dileseler affedebilirmisiniz
insan yaşamadan bilemez bunu ,hiç kolay değil bu işler ,empati yapmak lazım
affetmek büyüklük demek kadar basit değil bu işler ,sonuçta hayatımız elimizden alındı ,okuma hakkımız ,yaşam hakkımız
daha elimizde ne kalmıştı ki
işte bizim için de başörtüsü bir kimliktir ,bir inanıştır ,buna dokunanı da kolay kolay affetmemiz mümkün değil
bakın ölümü bir kenara koyun. bunu hiçbirşeyle hele bir annenin evladının katliyle kıyaslamak mümkün değil, bunun kıyası olmaz.
ama evet dışarda istediğim gibi dolaşmama izin verİp okumama ve çalışmama karışırlarsa yani oralarda istediğim gibi giyinmeme, evet kızarım. feci hemde. ama bu yanlışı anlasıp özür dilerlerse evet affederim.
özel hayatımda neleri affettim bir bilseniz. yapı olarak asla kinci olmadım. bana 1 yaklaşana 10 yaklaştım.
ben kindar değilim. sizle aynı karakterde değilim bu yüzden.
Kendi adıma zor olsada affederdim.
Affetmek hafifletir insanı, unutamamaktır kötü olan, zarar veren.
Kalbinizde unutamamanın ağırlığı ile yaşamamanızı dilerim iyi günler.
neden. ben özelimde daha beterini yaşadım affettim. siz gibi, değiliim. beni tanımadan da benim kişiliğim hakkında yorum yapamazsınız.tabi yaa siz süper merhametlisiniz ben de kindarım
oh içiniz vicdanınız rahatladımı ,sizin beni ne olarak gördüğünüz hiçbir önemi yok
herkes kendi vicdanının hesabını yüce yaratıcıya verecektir
burada en ufak birşeyinize karışılsa dünyaları yıkıyorsunuz özgürlük diye
şimdi karşıma geçmiş affederim diyorsunuz ,çok çelişki dolu doğrusu
bize hikaye okumayın ,o hikayelere karnımız tok ,yaşamadan da bir durum hakkında yorum yapmayın
bunu sadece yaşayan bilir
demekki yaşanılanlar çok ağır ki unutulmuyor kolay kolay
ayrıca adamı öldürecek değiliz herhalde ,sonuçta eyleme döktüğümüz bir durum yok
kendi vicdanımızda affedemeyeceğiz ,yoksa bizler başkaları gibi en ufak özgürlüğümüz kısıtlanınca ülkeyi yakıp yıkan kaosa sokan zihniyetler hiç olmadık
eğer öyle olsaydık bize yapılanlar karşısında iç savaş çıkarmamız gerekirdi
herkes kendi vicdanını sorgulasın başkasınınkini sorgulamak bir başkasına düşmez
neden. ben özelimde daha beterini yaşadım affettim. siz gibi, değiliim. beni tanımadan da benim kişiliğim hakkında yorum yapamazsınız.
çünkü bu tuhaf olur ve oluyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?