Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba...
ben sarısın açık tenliyim.. suanda dolce gabbana the one kullanıyorumm... bana önerebileceğiniz yaz için bir parfüm var mı??
önerilerinizi bekliyorum..a.s.
Jil sander sport for woman meyveli fresh bir koku,yaz için ideal derim ben hem öyle şeker gibi kokmuyor çok tatlı ve benim tenimde çoook kalıcı ayrıca jıl sander sun delight hatta jıl sanderın hemen hemen tüm kokuları yaz kokusu gibi (bence) zaten bildiğim kadarıyla jil sander isimli bayan meyve tutkunuymuş belkide o yüzden kokuları böyle hafif ve güzel sırnaşık şey ben seçimimi sport for women dan yana kullandım ama almaya giderseniz sizde kararsız kalıp en sonunda hadi bari bu olsun diye alırsınız birini hihoyyyt
canım armani sensi,ysl cinema,dior dune...ben kullanmıyorum çünkü daha çok çiçeksi hafif kokuları tercih ediyorum fakat bu saydıklarım ablamın ve çok yakın bir arkadaşımın kokuları onlara yakışıyor.dune bence çok ağır ve kadınsı ama kaldıkça güzelleşiyor. umarım wamp koku kriterine uyarlar