• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkbahar-yaz parfüm önerileriniz....

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
40
İzmir
kızlar merhaba...
ben sarısın açık tenliyim.. suanda dolce gabbana the one kullanıyorumm... bana önerebileceğiniz yaz için bir parfüm var mı??
önerilerinizi bekliyorum..a.s.

Canim daha iki gun once aldim benim cok hosuma gitti kokusu ..

Sana ismini ve resmini yollayayim..

Davidoff Cool Water Cool Summer

lad0274-artikel.jpg

Canim daha iki gun once aldim benim cok hosuma gitti kokusu ..

Sana ismini ve resmini yollayayim..

Davidoff Cool Water Cool Summer

lad0274-artikel.jpg

ne kokusu canm bu çiçek mi?? ben açık tenliyim bide baharatlar çok ağır duruyo bnde özellik le de yazın...

bende acik tenliyim canim bence yaz icin ideal bir parfum
ve parfum yerlerinde test oluyor bir dene hosuna giderse alirsin

Lancome - Miracle hafif bir koku ama bana deterjan kokusunu anımsatıyor. Bayanlar çok bayılmıyor ama beğenmeyen erkek yok gibi.

Lacoste- Touch of pink hafif hoş bir koku.

Marc Jacobs Daisy güzeldir.

Jean Paul Gaultier Madame çok kalıcı ve ferah (turunçgil ağırlıklı)

Son düzenleme:
Jil sander sport for woman meyveli fresh bir koku,yaz için ideal derim ben hem öyle şeker gibi kokmuyor çok tatlı ve benim tenimde çoook kalıcı ayrıca jıl sander sun delight hatta jıl sanderın hemen hemen tüm kokuları yaz kokusu gibi (bence) zaten bildiğim kadarıyla jil sander isimli bayan meyve tutkunuymuş belkide o yüzden kokuları böyle hafif ve güzel sırnaşık şey ben seçimimi sport for women dan yana kullandım ama almaya giderseniz sizde kararsız kalıp en sonunda hadi bari bu olsun diye alırsınız birini hihoyyyt

arkadaslar bana kalıcı bır parfum tavsıye edın ama cıcek kokusunu sevmıyorum daha vamp:)

canım armani sensi,ysl cinema,dior dune...ben kullanmıyorum çünkü daha çok çiçeksi hafif kokuları tercih ediyorum fakat bu saydıklarım ablamın ve çok yakın bir arkadaşımın kokuları onlara yakışıyor.dune bence çok ağır ve kadınsı ama kaldıkça güzelleşiyor. umarım wamp koku kriterine uyarlar

Back