Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilkbahar ve yaz için parfüm önerileri olanlar var mı ?
bence yazın kullanılacak parfümler: cool water, ralph, noa, light blue, be delicious. şimdilik aklıma gelenler bunlar :) hepsinin kokusunu biliorum sorcağınız bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
ck- in2you ana kokusu limon çok güzellll nina ricci nina l'elixir ana kokusu kırmızı elma onunda değişik bi kokusu var bence çok güzel bu ikisini dene derim
bence yazın kullanılacak parfümler: cool water, ralph, noa, light blue, be delicious. şimdilik aklıma gelenler bunlar :) hepsinin kokusunu biliorum sorcağınız bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
bana yardım edebilir misin canım??beyaz tenliyim 20 yaşındayım şekerli kokuları sevmem daha çok odunsu baharat çiçek karışımı kokuları seviyorum ama bunlarda yaz için ağır kaçıyor sanırım. Şuan chnel change kullanıyorum bu söylediklerinden en iyi ne gider bana?Kendi kokumu sadece kendim duymak istemiyorum Parfümün adı ne diye koşturtacak bi parfüm var mı aralarında :)
bana yardım edebilir misin canım??beyaz tenliyim 20 yaşındayım şekerli kokuları sevmem daha çok odunsu baharat çiçek karışımı kokuları seviyorum ama bunlarda yaz için ağır kaçıyor sanırım. Şuan chnel change kullanıyorum bu söylediklerinden en iyi ne gider bana?Kendi kokumu sadece kendim duymak istemiyorum Parfümün adı ne diye koşturtacak bi parfüm var mı aralarında :)
bence yazlık parfüm parfümün ne diye koşturtmamalı :) kışlık parfümler daha ağır olduğu için onlar çevreye daha çok duyulur... ben hepsini beğeniyorum yaz için... cool waterı daha çok seviyorum ama :) bi de yeni keşfettim bi öneri sayesinde: carolina herrera 212 klasik çok güzel bi koku temizlik kokuyo misss gibi :):)
teşekkürler herkese kışın kullandığım parfümleri daha çok seviyorum belirgin oluyor ama sıcakta ağır kaçıyor bazen gece elbiseye sıkıyorum sabah giyip gidiyorum hafif ama belirgin kokusu kalıyor