• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkbahar ve yaz için parfüm önerileri olanlar var mı ?

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
46
Ankara
kızlar ilkbaharda kışın kullandığımız kokular ağır kaçıyor biraz oyüzden önerilerinizi bekliyorum sizin sevdikleriniz hangileri , içerikleri nasıl

Son düzenleme:
Avon wish of love tammmm yaz kokusu ama kalıcı değil malesef çiçek+meyve kokusudur çok güzellll

bence yazın kullanılacak parfümler: cool water, ralph, noa, light blue, be delicious. şimdilik aklıma gelenler bunlar :) hepsinin kokusunu biliorum sorcağınız bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

ck- in2you ana kokusu limon çok güzellll
nina ricci nina l'elixir ana kokusu kırmızı elma onunda değişik bi kokusu var bence çok güzel bu ikisini dene derim

bence yazın kullanılacak parfümler: cool water, ralph, noa, light blue, be delicious. şimdilik aklıma gelenler bunlar :) hepsinin kokusunu biliorum sorcağınız bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

bana yardım edebilir misin canım??beyaz tenliyim 20 yaşındayım şekerli kokuları sevmem daha çok odunsu baharat çiçek karışımı kokuları seviyorum ama bunlarda yaz için ağır kaçıyor sanırım. Şuan chnel change kullanıyorum bu söylediklerinden en iyi ne gider bana?Kendi kokumu sadece kendim duymak istemiyorum Parfümün adı ne diye koşturtacak bi parfüm var mı aralarında :)

bana yardım edebilir misin canım??beyaz tenliyim 20 yaşındayım şekerli kokuları sevmem daha çok odunsu baharat çiçek karışımı kokuları seviyorum ama bunlarda yaz için ağır kaçıyor sanırım. Şuan chnel change kullanıyorum bu söylediklerinden en iyi ne gider bana?Kendi kokumu sadece kendim duymak istemiyorum Parfümün adı ne diye koşturtacak bi parfüm var mı aralarında :)

bence yazlık parfüm parfümün ne diye koşturtmamalı :) kışlık parfümler daha ağır olduğu için onlar çevreye daha çok duyulur... ben hepsini beğeniyorum yaz için... cool waterı daha çok seviyorum ama :) bi de yeni keşfettim bi öneri sayesinde: carolina herrera 212 klasik çok güzel bi koku temizlik kokuyo misss gibi :):)

bence ağır ve rahatsız edici olmayan her koku yaz için uygundur.

Son düzenleme:
bende tam aynı önerilerde bulunucaktım laizylion benden önce davranmış onun söylediklerine bakmalısın mutlaka :34:

teşekkürler herkese kışın kullandığım parfümleri daha çok seviyorum belirgin oluyor ama sıcakta ağır kaçıyor :( bazen gece elbiseye sıkıyorum sabah giyip gidiyorum hafif ama belirgin kokusu kalıyor :21:

Back