• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkay hüthüt ve meme büyütme ameliyatim... 5. gün

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
Mrb arkadaşlar :) Yaklaşık 2 yıldır forumdan sürekli meme büyütme ameliyatiyla ilgili deneyimi olan arkadaşların konularını takip ediyorum. Bu ameliyata karar vermemde kadınlar kulübünun büyük etkisi oldu.En Büyük KK Bana destek olan bütün arkadaslara çok çok teşekkür ederimm...:KK25::KK25: sonunda bende ameliyat oldum. Bugün 5. Günümdeyım. Istanbulda ameliyat oldum. Doktorum Ilkay Hüthüt. Kas altı dual plan yöntemiyle 300 cc yuvarlak protez kondu. Kesi yerim göğüs altı. büyüklüğü çok iyi tam istediğim gibi. Ve doğal duruyo. :KK36: Şu an tek sorunum sırt ağrısı ve kol hareketlerimin kısıtlı olmasi.Umarim en kisa zamanda bunlar da düzelir... ihtiyacı olan herkes yaptırmalı bence. Nihayet bende memeliler kervanına katılabildim . Yabaa dabaa duuuuuu... :D:KK31::KK31:

hayır nerdeeee ben ancak burdan araştırıp hayırlı olsun diyorum işte:) ben de çok istiyorum da bakalım işte biraz cesaret biraz şartlar

Ayy canım benim :KK74: korkma çok zor bi ameliyat değil. Öyle aman aman ağrıların da olmuyo. Yani bende olmadı. Tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır bilemeyiz. İnşallah darısı senin başına :KK54:

Mrb arkadaşlar :) Yaklaşık 2 yıldır forumdan sürekli meme büyütme ameliyatiyla ilgili deneyimi olan arkadaşların konularını takip ediyorum. Bu ameliyata karar vermemde kadınlar kulübünun büyük etkisi oldu.En Büyük KK Bana destek olan bütün arkadaslara çok çok teşekkür ederimm...:KK25::KK25: sonunda bende ameliyat oldum. Bugün 5. Günümdeyım. Istanbulda ameliyat oldum. Doktorum Ilkay Hüthüt. Kas altı dual plan yöntemiyle 300 cc yuvarlak protez kondu. Kesi yerim göğüs altı. büyüklüğü çok iyi tam istediğim gibi. Ve doğal duruyo. :KK36: Şu an tek sorunum sırt ağrısı ve kol hareketlerimin kısıtlı olmasi.Umarim en kisa zamanda bunlar da düzelir... ihtiyacı olan herkes yaptırmalı bence. Nihayet bende memeliler kervanına katılabildim . Yabaa dabaa duuuuuu... :D:KK31::KK31:
hayırlı olsun bende dual plan oldum 3oo cc benimde kesi yeride göğs altı.ben aşırı sırt ağrısı çektim ilk 3-4 günü symazsan tek şikayetim sırt ağrısıydı.oda 15 gün sürdü benim inşallah seninki hemen geçer ne zor olduğunu biliyorum.bu arada benim 2 ayım bitti şuan çok iyiyim

Süper :) çok sevindim senin adına. En zor dönemleri atlatmışsin. Benim de şu an ödemlerim var. Bi de kol hareketlerim kısıtlı. :KK43: Üstümü falan giyinirken çok sıkıntı oluyo. Bluz giymeye çalıştım. Baktım zorluyo bıraktım. O yüzden şimdilik boyundan geçirilmeli pançolarla idare ediyorum. Senın kolların ne zaman eski haline dönmüştü ?

Çok geçmiş olsun. Ben on gün sonra çok dar olmamak şartı ile tişört değiştirebiliyordum canım..

Cok gecmis olsun canim..hosgeldin aramiza..iyilesmen biraz sürer ama sonra senden mutlusu olmaz..dikkat et simdilik elini kolunu oynatma fazla.bende cok cektim kollarimdan onun icin anlayabiliyorum seni

Cok gecmis olsun canim..hosgeldin aramiza..iyilesmen biraz sürer ama sonra senden mutlusu olmaz..dikkat et simdilik elini kolunu oynatma fazla.bende cok cektim kollarimdan onun icin anlayabiliyorum seni
çok teşekkür ederim canım. :KK16:evet kollar gerçekten sıkıntı. ama en kısa zamanda düzelir inşallah. sütyen alışverişine çıkacağım günü iple çekiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun inş gönlüne göre olmuştur

sağol canım. büyüküğünden ve şeklinden memnunum. ödemler azaldıkça daha da güzelleşecekler eminim.:KK16: 250-300 arası demiştik. 300cc uygun görmüş doktorum. şimdilik herşey yolunda çok şükür. desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız...:KK15:

Süper :) çok sevindim senin adına. En zor dönemleri atlatmışsin. Benim de şu an ödemlerim var. Bi de kol hareketlerim kısıtlı. :KK43: Üstümü falan giyinirken çok sıkıntı oluyo. Bluz giymeye çalıştım. Baktım zorluyo bıraktım. O yüzden şimdilik boyundan geçirilmeli pançolarla idare ediyorum. Senın kolların ne zaman eski haline dönmüştü ?
Kollarını çok rahat bi şekilde kullanman 10-15 günü buluyor canım o zamana o kadar önden düğmeli şeylerle veya daha bol tshirtlerle idare et .tamamen iyiyim demen için 1 ay gerekli ama ilk 3-5 gün yaşadıklarının yanında lafı bile olmaz sonrasının

Kollarını çok rahat bi şekilde kullanman 10-15 günü buluyor canım o zamana o kadar önden düğmeli şeylerle veya daha bol tshirtlerle idare et .tamamen iyiyim demen için 1 ay gerekli ama ilk 3-5 gün yaşadıklarının yanında lafı bile olmaz sonrasının

doktorum bi hastasından bahsederken ameliyatın 2. günü alışverişe yemeğe gittiğini falan söyleyince ben yavaş ilerliyomuş gibi hissetmiştim kendimi :KK22: o yüzden biraz aceleci davrandım galiba

doktorum bi hastasından bahsederken ameliyatın 2. günü alışverişe yemeğe gittiğini falan söyleyince ben yavaş ilerliyomuş gibi hissetmiştim kendimi :KK22: o yüzden biraz aceleci davrandım galiba
2. Gün alışveriş çok zor belki kasüstüdür ama o da zor.kolay atlatanlar var ama genelde süreç bizde olduğu gibi işliyor

Hayırlı olsn benim iki ay oldu ameliyat olalı ben genelde gömlek türleri giyiyordum benim süreci rahattı ama kol hareketleri genelde 10 günü buluyor

Back
X