ilk zayıflama deneyimim

ay ben dünü unutmuşum, şimdi şöyle oldu dün;

kahvaltı
2 yumurta ile menemen
2 dilim peynir
yeşil çay
köy yuflası
salatalık

ara öğün
3 avuç falan fındık
1 avuç kuru üzüm
1 incir

ikindi
buğdaylı patlıcanlı bi pilav
yoğurt

50 dk yürüdüm koştum
20 dk falan da hareketlerimi yaptım :KK76::KK49:
inanıyorum, 52 olacağım:KK45:

annem rahatsızlanınca yazamadım ama kontrolden hiç çıkmadım denebilir
sadece bir gün sporumu yapamadım diğer gün yine yaptım, beslenmelerim de yine benzerdi.
detoks suyumu da içtim.hissesiyorum.yine 1 kilo kadar vereceğim.pazar günü son durumu aktarırım.
ama aksi gibi haftasonu şehirdışında olacağız, misafirlikte,sanırsam biraz dağıtacağım.saçma sapan beslenmeyi minimumda tutmaya çalışacağım.
sevgiler.

canım benimde ekimi ilk haftası düğünüm var:KK200:
bende 61den 53e düşmüştüm ama 2 kilo aldım tekrar :KK53:
kimin ne dediğini umursamamanı tavsiye ederim cünkü benim boyum 1.58 ve 60kilo bile cok abes durmuyordu yinede ben gelinliğin içinde kendimi iyi hissetmek için diyete başlamıştım

umarım istediğin kiloya gelir ve kuğu gibi bi gelin olursun :KK36:

Çok fazlan yok, ama karbonhidratları kısmamışsın. kesmemişsin demiyorum kısmamışsın. börek pilavla kilo verilmez.Kalori açığı yaratmıyorsun. spordan sonra kasları besleyecek şekilde beslenmiyorsun. tartın nasıl bir tartı bilmiyorum ama kaslardan veriyor olabilirsin.dikkat!

şimdi şöyle ki, ekimin ilk haftası düğünüm var, yani önümde 2.5 ay gibi bi süre var, ve benim 6 kilo vermem lazım.şuan 58 kiloyum ama boyum 1.60, ve ideal kilom 52 kızlar.hayatımda ilk defa zayıflamam gerektiğine inanıyorum.burdan yazacağım, hem kendim motive olayım hem katılmak isteyenler buyursun.ha bir de ne öğrendim, eş adayımla 2.5 senedir sevgiliyiz.bi arkadaşı hakkımda şöyle bi cümle kurmuş, "görüyor musun kız şişko mişko ama kaptı çocuğu".hayatımda ilk defa böyle bir cümle duydum hakkımda ve çok üzüldüm.ve asla bi ömür ne kilolu olmak ne de böyle bir cümle duymak istiyorum.çok onur kırıcı bir cümle bu.neyse, ben başlıyorum, selametle!

şimdi şöyle ki, ekimin ilk haftası düğünüm var, yani önümde 2.5 ay gibi bi süre var, ve benim 6 kilo vermem lazım.şuan 58 kiloyum ama boyum 1.60, ve ideal kilom 52 kızlar.hayatımda ilk defa zayıflamam gerektiğine inanıyorum.burdan yazacağım, hem kendim motive olayım hem katılmak isteyenler buyursun.ha bir de ne öğrendim, eş adayımla 2.5 senedir sevgiliyiz.bi arkadaşı hakkımda şöyle bi cümle kurmuş, "görüyor musun kız şişko mişko ama kaptı çocuğu".hayatımda ilk defa böyle bir cümle duydum hakkımda ve çok üzüldüm.ve asla bi ömür ne kilolu olmak ne de böyle bir cümle duymak istiyorum.çok onur kırıcı bir cümle bu.neyse, ben başlıyorum, selametle!

Canim bende 175 boyumda 81 kiloydum 1 haftadır 1000 kaloru aliyorim sadece sabah domates biber peynir zeytin öglen meyvalı sütlü yulaf ve akşamda sebze yemegi biraz ekmek cok acikirsam beyaz leblebi yiyorum ayrica leslie diye bir bayan var evde yürüsük seklimde 45 dk 3 mil onunla hareket ediyorum 1 haftada göbegim 2 cm incelmiş tartılmadim 1 haftada sonuc alamam aydam aya tartilcam deneyebilirsin ayrica sen kilolu degilsin kilon sadece 4 5 kilo fazla

X