ilk zayıflama deneyimim

pisipisisufle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
24
6
35
şimdi şöyle ki, ekimin ilk haftası düğünüm var, yani önümde 2.5 ay gibi bi süre var, ve benim 6 kilo vermem lazım.şuan 58 kiloyum ama boyum 1.60, ve ideal kilom 52 kızlar.hayatımda ilk defa zayıflamam gerektiğine inanıyorum.burdan yazacağım, hem kendim motive olayım hem katılmak isteyenler buyursun.ha bir de ne öğrendim, eş adayımla 2.5 senedir sevgiliyiz.bi arkadaşı hakkımda şöyle bi cümle kurmuş, "görüyor musun kız şişko mişko ama kaptı çocuğu".hayatımda ilk defa böyle bir cümle duydum hakkımda ve çok üzüldüm.ve asla bi ömür ne kilolu olmak ne de böyle bir cümle duymak istiyorum.çok onur kırıcı bir cümle bu.neyse, ben başlıyorum, selametle!

görüyor musun kız şişko mişko ama kaptı çocuğu

Bunu diyen kör falan heralde 58 kilo şişman mı olurmuş. Sadece 3 5 kilo fazla. Ben burdan sinir oldum doğrusu:)) 0 beden modası da insanları bi tuhaflaştırdı.

Neyse canım pes etmezsen daha eylülde vermiş olursun kilonu. Kolay gelsin:halay:

Bunu diyen kör falan heralde 58 kilo şişman mı olurmuş. Sadece 3 5 kilo fazla. Ben burdan sinir oldum doğrusu:)) 0 beden modası da insanları bi tuhaflaştırdı.

Neyse canım pes etmezsen daha eylülde vermiş olursun kilonu. Kolay gelsin:halay:

hasetinden ne yapacağını bilemeyen bir arkadaş esasında, çok ciddiye almamak lazım ama acaba dışarıdan öyle mi görünüyorum demekten kendimi alamıyorum.neyse.

şimdi bugün ilk günümdü ya, malum, hemen yazıyorum:
kahvaltı
2 haşlanmış köy tavuğu yumurtası
4 sivri biber
1 domates
1 salatalık
1 kupa yeşil çay

ara öğün
şekersiz türk kahvesi

öğle
2 küçücük, ufacık, miniminnacık kuru dolma
1 börek
döğmeli soğuk çorba

ara öğün
1 kayısı
1 miniminnacık doğal kurtlu armut
1 sade nescafe

akşam
1 kase yoğurt

35 dk kardiyo (3 yürü 1 koş muhabbeti)
(bunu haftada 3 yapacağım, kalan 4 günde de düzenli 50 dk yürüyüşümü yapacağım)
bu arada sporu her daim yaparım olabildiğince, umarım bu diyete destek olur.

gördüğünüz eksikleri bana iletin olur mu diyet listem konusunda.
sevgiler

kızlar bugünkü beslenmem şöyle;

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
yeşil çay
avuç içi kadar pide ekmek

öğlen
1 etli köy böreği
yoğurt

akşam
patlıcan kebabı

bugün maalesef spor yapamadım, akşam yemeği niyetüm de yoktu esasında ama son anda amcam yemeğe çağırınca gitmek zorunda kaldım spor da yalan oldu beslenme planım da

bugünkü beslenmemi yazayım

sabah
yarım tost
1 bardak çay

arada 1 dilim kakaolu dondurma

öğlen
2 haşlanmış yumurta

akşam
1 kase yoğurt

35 dk da kardiyo yaptım

(bugün eve pek giremedim, öyle olınca biraz saçma oldu günüm)

buna ek olarak yarından itibaren detoksa başlayacağım; maden suyu, yeşil çay, limon suyu detoksu.bakalım :)

öncelikle belirtmeliyim ki detoksun tadı iğrenç

bugünkü beslenmem şöyle

kahvaltı
2 yağda yumurta
1 salatalık
1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay

ara öğün
1 kayısı
1 küçücük elma

öğlen
2 dolma
1 kase yoğurt

ara öğün
küçücük bi sade bitter çikolata
kahve

akşam
1 kase yoğurt

dün yazmayı unutmuşum,50 dk yürüyüş-koşu yaklaşık 20 dk da basenim için bazı hareketler yaptım.bi ara pilates lastiği ve çemberi alacağım, basen ve iç bacağıma daha iyi olur muhtemelen :KK49:

dün yazamadım ya dimi?
dün 5. günümdü

kahvaltı
2 yağda yumurta
2 dilim peynir
köy ekmeği (yufka)

ikindi
bir avuç kadar tavuk eti
5 kaşık bulgur pilavı
yarım tabak sebze yemeği

50 dk yürüyüş, ara ara koşu yaptım.bir de ayrıca yaklaşık yarım sa süren bi kalça, basen, iç bacak hareketlerimi yaptım.
detoks suyuma devam:halay::KK76:

pazar günü tartılacağım, yani 2 gün sonra ama verdiğimi hissediyorum.tam bir hafta olmuş olacak.ama sanırım veriyorum, hissediyorum farkı.1 kilodan fazla olacağını sanıyorum bu hafta, bakalım artık 2 mi olur, 1.5 mu olur.ama 1 den fazla, ona çok eminim nedense :KK49::spor:

Sonuçlarını bekliyorum :KK59: bölgesel incelme için herhangi bişey yapıyo musun benim de üst bacaklarımda sorunum var spora yazılmayı düşünüyorum önerebileceğin bir şey var mı

aslında daha evvel pilatese gidiyordum düzenli, çok da toparlamıştı,ama sonra göğüs ve burun operasyonu geçirdim, bıraktım.şimdi de başka bi şehirdeyim.evde kendi çabamla haftada 3-4 yürüyüş koşu yapıyordum normalde ama bu diyete başladığımdan beri her gün yürüyüp koşuyorum ona ek olarak da özellikle basen ve iç bacak çalışıyorum.
ama ben şunu anladım bu kiloyu ne kadar zamandır vücudunda taşıdığın çok önemli.yavaş yavaş vermeye razıyım, yeter ki vereyim.zaten çok fazla değil 6 kilo vermem lazım.
basen ve iç bacağımı da toparlarsam ohhh mis :KK45::KK54::spor:

aslında daha evvel pilatese gidiyordum düzenli, çok da toparlamıştı,ama sonra göğüs ve burun operasyonu geçirdim, bıraktım.şimdi de başka bi şehirdeyim.evde kendi çabamla haftada 3-4 yürüyüş koşu yapıyordum normalde ama bu diyete başladığımdan beri her gün yürüyüp koşuyorum ona ek olarak da özellikle basen ve iç bacak çalışıyorum.
ama ben şunu anladım bu kiloyu ne kadar zamandır vücudunda taşıdığın çok önemli.yavaş yavaş vermeye razıyım, yeter ki vereyim.zaten çok fazla değil 6 kilo vermem lazım.
basen ve iç bacağımı da toparlarsam ohhh mis :KK45::KK54::spor:
Benim de en büyük derdim iç bacak... İnşallah istediğine ulaşırsın takipteyim ben de senden feyz alırım :KK49:

bu günümü yazayım kızlar

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
biber, salatalık
yeşil çay
köy ekmeği
4 ceviz

ara öğün
1 küçük boy elma

ikindi
1 tabak tavuklu bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

detoks suyumu içtim
toplamda 40 dk yürüdüm 10 dk koştum
bir de yine iç bacak, basen çalıştım

sevgiler :21:

bu günden bahsedeyim

kahvaltı
2 yumurta ile kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
biber

ara öğün
1 küçük elma
2 incir

ikindi
1 tabak bamya- patlıcanlı sebze yemeği
1 tabak cacık

detoks suyumu içtim
sporumu 40 dk yaptım bugün
10 dk kadar da basen çalıştım

bakalım artık yarın bir haftanın sonucunu göreceğiz :dua:

yaaa sadece 1 kilo vermişim, aslına baktığımda haftada 1 kilo, ki kilomun da zaten öyle çok fazla olmadığını düşününce az değil.ama yine de gönlüm 2 kilo falam diliyordu, umduğumu bulamadım :KK12:

ama işte yine de gelgelelim ki 6nın 1i gitti :halay::KK49:

bu günkü menümü yazayım

kahvaltı
2 yumurta ile kıybalı yumurta
2 dilim peynir
1 salatalık

ara öğün
3 incir
10 kadar taze siyah üzüm
2 avuç fındık
10 kadar kuru siyah üzüm
(tamam abarttım biraz o_O)