Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben oğlumu eve getirdikten üç gün sonra göbek bağını ıslanmayacak şekilde kapattıktan sonra kayınvalidemle birlikte yıkamıştık.Hastaneden getirdiğimizde küçük isilikler vardı yıkayınca geçmişti.yerimseniben
canım doktorlar göbek bağı düştükten sonra yıkayın diyolar ama bazen düşmesi 1 haftayı buluyor.göbek bağı için eczanelerde bantlar var onlardan takıp yıkanabiliyor diye biliyorum.valla benim annem 7 yeğenimide göbek bağı düşmeden yıkadı.eski kadınlar bu konuda daha rahat oluyorlar sanırım :icecream:
kızım doğunca tabi sezeryan olduğu için kansızdı,iki gün yıkatmadı dr koruyucu tabaka gitmesin diye istediğin zaman yıka göbeği bekleme dedi haftada üç kere yıkadık göbeği 10 .gün düştü
eve geldik gelir gelmez yıkadık biz çünkü kanlı kanlıydı her yeri kuzumun....doktor eve gidince yıkayın sonra göbeği düşünce yıkayın dedi...göbeği düştü bugün yine yıkayacağız...
eve gelince göbeğini ıslatmayacak şekilde sildik, göbeği düştükten sonra da yıkadık, iki oğlumda da aynı formulu uyguladık, dr.ların önerisi bu şekildeydi
bazen yikiyolar evet ama mesela benim kizimi dogunca sadece sildiler yikamadilar cocuk dr. kontrole gidince dr. simdi yikayabilirsin dedi bizde hemen yikadik (1hafta sonra).