İlk yaş dogum gunü partisi icin ilginç önerileri olan var mi?

Happymother

Kucağında,karnında,85li..
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.321
12
46
İzmir
Arkadaslar yavrunun dogum gunüne az kaldı..
bi parti duzenlicez ayni gun degil ama daha oncesinde
kayinvaldem cok heveslide boyle seylere..Antalya dan geliyor..kiramadim..
simdiden davetliler 25 bayan ve 8 cocuk oldu..
sizlerin guzel fikirleri var mı acaba..
pratik farklı ilginç yaşanmış guzel..herseyi okumaya hazırım..
antalya kurabiyecisinden dis ve 1yas kurabiyelerimiz sipariş edildi..
pastamiz 30 kişilik resimli baskılı bı Sey olucak..
Onun haricinde 8 tane aperatif ve ayrıca cocuklar icin patates Puresi kofte ve gelen bebekler icinde 1 yas maması karışık sebze hazır edilecek..
bu guzel gun icin neler önerirsiniz acaba..

Son düzenleme:

offf o kadar uzun bi yazı yazmıştımki yazarken siteden çıkış olduğu için gönderemedim tekrar yazıcam

bizim doğum günümüzde az kaldı..ben dayanamayıp 2 ay öncesinden sipariş etmiştim doğum günü süslerimiziduvar kapı süsleri var mesela içlerine resimde konuluyor onlardan alabilirsin,ben ilk doğum günüyle ilgili bi çok biblo aldım etiketlerine değişik şeyler yazdırdımm,ilerde çok güzel bi hatıra olucaktır eminimki,kalpli çubuklu,1 şeklinde çubuklu süsler aldım aynı zamanda buzdolabı süsüde olabiliyor,merak edersen resim gösterebilirim,buna benzer bikaç tane daha süs aldım misafirlere dağıtmak için değil ama kalabalık olmıcaz çünkü..koli kartonundan yada kolilerin içine korumak için konulan köpüğe benzer beyaz bişey varya onu 1 şeklinde hazırlayıp boyayıp tülle süsleyebilirsin,ben bunun için özellikle tül bile aldım

Son düzenleme:
el işi kağıtlarından bebeğine hitaben yazılmış bişeyleri yada ismini hazırlayıp duvara bantla yapıştırabilirsin,bu yazılarla perdeleride süsleyebilirsin iğne vs. ile tutturup güzel bi görüntü olur,bu işlemi dosya kağıdıylada yapıp boyayabilirsin...Ben bütünü tavanı uçan balonla süslemeyi düşünüyodum ama yapamıcam galiba normal balonları bantla tutturup bütün tavanı süslemeyi düşünüyorum...Bir yaş çerçeveleri var 12 ay boyunca resimleri konuluyor ondan alabilirsin,tabi olmazsa olmaz bebişine müzikli slayt hazırlatabilirsinbilmiyorum bunlar abartımı oldu ama benim aklımda daha biçok şey var heyecandan olsa gerekmenüye gelicek olursak kalabalık olucağınız için amerikan salatası,zeytinyağlı dolma,kısır,mercimek köftesi,makarna salatası,sosisli milföy,cherry domateslerden uğur böcekli kanepeler yapabilirsin..hepsini değil tabi bunlar alternatif sadece..Milföy hamurundan harfleri kesip pişirebilirsin,bebeğinin isminin harfleri yani.Bende aralık anneleri bölümünde böyle bi konu açmıştım kimse cvp vermedi,sanki kimsenin ilk doğum günü için bi fikri yok...Şimdilik aklıma gelenler bunlar tek kararsızlığım giyim konusunda

unuttum birde resimli magnetler var küçük çok şirin,ben ayak şeklinde olandan aldım onlardan alıp misafirlere dağıtabilirsin

Hepinizin yavrularına Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Bence her doğum gününde onun adına bir kurban kesilebilir internetten kurban gönderme 200 tl. 200 liraya bir çok çocuk sevindirip dualarını alabilirsiniz.bu da benden ufak bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…