Dün dogum gunumdü eşimle bemledigim gibi olmadi kendimi kötu hissediyorum içim buruk

Kendinizi üzmeyin bence erkekler bu konuda kadınlar kadar ince fikir değil tabi ince fikirli olanlarda vardır arada.. O gördüğünüz şatafatlı masalar mumlar falan sosyal medyada öyle görünüyo.. Bence eşinizle konuşun biz eşimle özel günlerde bi yemeğe gideriz ve birbirimize ihtiyacımız olan bi hediye alırız ikimizde böyle bu şekilde mutluyuz. Sizde eşinizin güzel orkide jesti için mutlu olun tabi 200 TL olduğunu söylemesi olmamış 😂

Walla ben hiçbir dediğinize takılmadım , bence takılacak şey değil sonuçta çiçek göndermiş pastaya mum dikmiş vs ama.. eşinizin mutlu oldun mu paraya kıyıp orkide aldım demesine acaip tilt oldum şuan da, ne sinir bozucu kaba bir tabir.. :duduk:
20yillik evliler gibi kutladik ama biz yeni evliyiz ve hamileyim ilk birlikte dogum gunum

20yillik evliler gibi kutladik ama biz yeni evliyiz ve hamileyim ilk birlikte dogum gunum
Yani olabilir tabi ama dediği kelime hiç hoş değil.
sizde eşinize aynısını yapın 100-200 liralık birşey alın ve paraya kıydım deyin ..
ayrıca orkide artık çok pahalı bir çiçek değil 100tl felan.. eşi için paraya kıydım dediği sadece 100 tl mi ?
papatya da getirse mutlu olurdunuz belki, o kelime çok çirkin

Ben anlamadım hem hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diyorsunuz adam düşünmüş küçük bişey yapmış. Benim de doğum günüm eşimle birlikte sabahtan akşama kadar çok derin bi temizlik yaptık dün akşam . Bugün nöbetçi . Yatmadan önce sarıldı öptü doğum günümü kutladı. Ben de hamileyim hiç alinmadim çünkü biliyorum beni seviyo iyligim için çaba sarf ediyo. Dün temizlik yapmasi bile bunun göstergesi. Biz de ilgi alaka böyle şeylerle gösteriliyo, dışarı çıkarken üstüme kalın bişey almamı hatırlatması, yemeklerde tabagima daha fazla şey koymaya çalışması, benim sevdiğim meyveleri alması.... Böyle böyle şeyler işte. Ben ona daha önce evlenmeden önce söylemiştim eğer normalda de ilgili sevgi dolu bi adam olursan bana tüm günler özel olur hatirlamadi vs diye uzulmem ama eğer öyle olmazsan en azindan özel anlar yasayabilecegimjz günleri unutman beni çok üzer demiştim.
Ama bn onun dogum gunu de baya gosterisli buyuk kutladim hediye almasin bna surpriz ypsin kendi birsey ypsin ugraşsin hazir parayla bisey almasin istiorum

Kutlamis iste ne istiyorsunuz hala anlamiyorum ki. 8 9 kere düşük yapan insanlar var burda onlarin böyle tripleri yok sadece dua ediyorlar. Süsleseydi sorun yokmiydu anlamadim

Ben de evliyken ilk dogumgunumde hamileydim ve size yapilan benimkinin yaninda karnaval gibi yemin ederim.Ben de cok düşünceli,sevdiklerine sürprizler yapan biriyim ama maalesef bana da yapilmiyor.Bunun icin eskiden üzülürdüm artik üzülmüyorum.Çünkü hic kimseyi kendiniz gibi bilmeyin.Bizler yapiyoruz evet ama en buyuk hatamiz karsiligini bekleyerek yapiyoruz.Gereksiz üzmuşsunuz kendinizi.Dogum gunu kutlanmayan ,hatirlanmayan kadinlar var.En azindan sizin hem orkideniz,hem pastaniz olmus gezmişsiniz de az olsa da.Hamilelik hassasligi oluşmuş sizde hormonlara bagli bence.Abartmişsiniz
20yillik evliler gibi kutladik yeni evliyiz sonucta cevremizdede goruyoruz mumlu yollar balonlar gül yapraklari ve tirnagimiz olamicak kizlar bn eşimin dogum gununde hamileligimin ilk aylarinda yüksrge cikarak tek başima susleme yptim 15-20kisi cagirdim ikramlar hazirladim 20kisilik koca pastayi elimde sicakta uzun yolda taşidim herseti tek başima yptim 270 tl yede hediye aldim baya buyuk kutladim

Canım eşin ne güzel şeyler yapmış bak çiçek ufak bir pasta azıcık da gezdirmis hiç yapmayanlar unutanlar da var.Bence elindekilerin kıymetini bil başkaları ne yaşıyor ne yapmışlar boşver sen yaşadıklarından mutluluk duy.Hangi şehirdesin bilmiyorum benim şehrimdeysen kk üyelerinden hanımlarla seneye sana supriz yapmak isterdim :halay::halay::halay::halay:

Canım eşin ne güzel şeyler yapmış bak çiçek ufak bir pasta azıcık da gezdirmis hiç yapmayanlar unutanlar da var.Bence elindekilerin kıymetini bil başkaları ne yaşıyor ne yapmışlar boşver sen yaşadıklarından mutluluk duy.Hangi şehirdesin bilmiyorum benim şehrimdeysen kk üyelerinden hanımlarla seneye sana supriz yapmak isterdim :halay::halay::halay::halay:

20yillik evliler gibi kutladik yeni evliyiz sonucta cevremizdede goruyoruz mumlu yollar balonlar gül yapraklari ve tirnagimiz olamicak kizlar bn eşimin dogum gununde hamileligimin ilk aylarinda yüksrge cikarak tek başima susleme yptim 15-20kisi cagirdim ikramlar hazirladim 20kisilik koca pastayi elimde sicakta uzun yolda taşidim herseti tek başima yptim 270 tl yede hediye aldim baya buyuk kutladim
İşte ben de diyorum ki herkes sizin gibi olmaz vizyon meselesidir bazı seyler degıştiremezsiniz.Degistiremeyeceginiz şeyler icin üzülmeyin.O da düşünüyor ki kendi icinden ; tamam işte kutladim ,cicek aldim,mum üfledik dahası beni aşar gibi gibi.Erkek beyni düz beyin .Yapanlari görünce demez de ayy ne güzel yapmislar ben de karima hazirlanayim aynindan falan.Vizyonlu erkeğe ben de denk gelmek isterdim ama maalesef...Azlar bence.

Ama bn onun dogum gunu de baya gosterisli buyuk kutladim hediye almasin bna surpriz ypsin kendi birsey ypsin ugraşsin hazir parayla bisey almasin istiorum
Ben de eşime bol hazırlıklı kutlamalar yapıyorum , sürprizler yapıyorum ama o öyle değil daha hayatın içinden biseylerle sevgisini gösteriyor.

Çok üzgünüm kırgınım içim buruk yazmak istedim dün doğum günümdü eşimle ilk doğum günumdü cocuklugumdan beri dogum gunu konusunda çok hassasım hep bi beklrnti içinde oluyorum arkadaşlariminkini aileminkini guzel bi şekilde kutlar hediye alırim hep o yüzden kendi dogum gunumdede birseyler beklerim ama yaz mevsiminde dogdugum icin arkadaslarim uzak oldugu icin kutlayamaz sadece msj yazar ailem hic kutlamaz evlendim eşimden birseyler beklentim oldu dogum günumden öncede romantik videolari fotograflari gösteriodum ima da bulunmak için evlendi evleneli hiç romantik bi organizasyon hazirlamadi bnim icin cok buyuk birseyde istemiorum aslinda düşunup birseyler ugraşmasi önemli normalde eve 7de eve gelir ama dışardayım demişti işim var demisti saat 10bucuga kadar gelmedi cicekci geldi orkide getirdi tesekkur ettim aradim hala gelmedi gelmedigine göre birseyler hazirliyo diye ümide kapılmistim herkeste ilk dogum günunuz birlikte cocukta yok hamilesin guzel birseyler hazirlar dışarda diyodu bn evde süslendim makyaj yaptim giyindim içim içime sığmiyodu balkona ciktim eşimi bekliorum saat 10bucuk gibi eve geldi dogum gunun kutlu olsun dedi öptu salona git gelme dedi bekledim ufak bi pastaya mum koymus getirdi elini tuttum birlikte üfleyelim dedim sonra pastayi kes dedi kestim yedik sigarasini yakip uzandı giyinmistim bn bu saate kadar gelmeyince disarda birseyler hazirlamissindir diye dedim gezelim bari dedim arabayla biraz sohbet edip 10 dakika kadar gezdik sonra eve geldik koltuga ikimiz uzandik o haber izledi bn tavana boş boş baktim nebumuyodum ne oldu diye üzgündüm tatminsizlik degil aslinda hic kimse bnim icin bu yaşima kadar surpriz ypmadi bi organizasyon birsey ypmadi o kadar ima da ettim bnim icin hediyenin buyuyu kucugu onemli degil onemli olan karşimdaki kişinin bnim icin birseyler ugraşmasi önemli aksam bos bos tavana bakarken hep baska insanlara yapilan surprizler mumlar balonlar muzikler aklimdaydi bnim neyim eksikti bn esimin dogum gununde hamileligimin ilk aylari olmasina ragmen ukseklere cikip suslemeler ypmistim bissuru hazirlik ypmistim ona özel pasta yaptirmistim ailesini arkadaslarini cagirmistim balonlar muzikler konfetiler ayriyetten harcligimi biriktirip pahali ona özel hediye almistim dun aksam koltukta uzanirken gozlerim doldu yatak odasina gittim yattim agladim eßim bni öpe öpe mutlu oldunmu bugun paraya kiyip orkide aldim 200tl verdim diyip dyrdu evet mutlu oldum hediyenin buyuyu kucugu olmaz dusunmen yeterli filan dedim uyuduk ama hala daha icim buruk
Erkekler bu tür konularda geneli odun maalesef halbuki dışarda güzel bir restoran veya eğlenebileceğiniz bir mekanda rezervasyon yaptırıp sizi dışara çıkarabilirdi Zaten sürekli evdesiniz en azından dışarda farklı bir ortamda güzel bir gece geçirir evinize gelirdiniz sizde içinize atıp büyüteceğinize ona söyleyin kırgınlığınızı belkide yaptığının yeterli bir süpriz olmadığının farkına varır başbaşa bir yemeğe gidersiniz ve bir daha ki Doğum gününüze daha özenli davranır bence onunla konuşun

Yaşınız kaç merak ettim. Yani x kişisine süslü doğum günü yapıldı o çok kıymetli değerli bana yapılmadı benim ederim kıymetim yok mu diye bir düşünceye girmek bence gereksiz. Böyle kıyaslamalarla anca kendinizi üzersiniz ki hamilesiniz bu kadar kafaya takılcak konu değil üstelik eşiniz kutlama yapmış

Beklentileri çok yüksekte tutma. Yani sana göre bana göre çok şeyler değil ama az çok eşini tanıyorsundur ne gibi şeyler yapabileceğini biliyorsundur. Bence bu kadar üzülme sen çok önem verip her şeyi yaparsın, o da çok önem verir ama bu kadarı elinden gelir.

Esim bana gul aldi dogum gunumde. Rejim yaptigim icin pasta falan da yoktu. Biraz disari ciktik gezdik, sohbet ettik. Ne biliyim gayet mutlu olmustum. Bence sizi dusunup bi seyler yapmis hem de isinin gucunun arasinda cicek yollamis, pasta almis falan. Kadinlar bu konuda daha ayrintili dusunuyorlar. Ama bence mutlu olmalisiniz unutmamis iste ne guzel.

Çok üzgünüm kırgınım içim buruk yazmak istedim dün doğum günümdü eşimle ilk doğum günumdü cocuklugumdan beri dogum gunu konusunda çok hassasım hep bi beklrnti içinde oluyorum arkadaşlariminkini aileminkini guzel bi şekilde kutlar hediye alırim hep o yüzden kendi dogum gunumdede birseyler beklerim ama yaz mevsiminde dogdugum icin arkadaslarim uzak oldugu icin kutlayamaz sadece msj yazar ailem hic kutlamaz evlendim eşimden birseyler beklentim oldu dogum günumden öncede romantik videolari fotograflari gösteriodum ima da bulunmak için evlendi evleneli hiç romantik bi organizasyon hazirlamadi bnim icin cok buyuk birseyde istemiorum aslinda düşunup birseyler ugraşmasi önemli normalde eve 7de eve gelir ama dışardayım demişti işim var demisti saat 10bucuga kadar gelmedi cicekci geldi orkide getirdi tesekkur ettim aradim hala gelmedi gelmedigine göre birseyler hazirliyo diye ümide kapılmistim herkeste ilk dogum günunuz birlikte cocukta yok hamilesin guzel birseyler hazirlar dışarda diyodu bn evde süslendim makyaj yaptim giyindim içim içime sığmiyodu balkona ciktim eşimi bekliorum saat 10bucuk gibi eve geldi dogum gunun kutlu olsun dedi öptu salona git gelme dedi bekledim ufak bi pastaya mum koymus getirdi elini tuttum birlikte üfleyelim dedim sonra pastayi kes dedi kestim yedik sigarasini yakip uzandı giyinmistim bn bu saate kadar gelmeyince disarda birseyler hazirlamissindir diye dedim gezelim bari dedim arabayla biraz sohbet edip 10 dakika kadar gezdik sonra eve geldik koltuga ikimiz uzandik o haber izledi bn tavana boş boş baktim nebumuyodum ne oldu diye üzgündüm tatminsizlik degil aslinda hic kimse bnim icin bu yaşima kadar surpriz ypmadi bi organizasyon birsey ypmadi o kadar ima da ettim bnim icin hediyenin buyuyu kucugu onemli degil onemli olan karşimdaki kişinin bnim icin birseyler ugraşmasi önemli aksam bos bos tavana bakarken hep baska insanlara yapilan surprizler mumlar balonlar muzikler aklimdaydi bnim neyim eksikti bn esimin dogum gununde hamileligimin ilk aylari olmasina ragmen ukseklere cikip suslemeler ypmistim bissuru hazirlik ypmistim ona özel pasta yaptirmistim ailesini arkadaslarini cagirmistim balonlar muzikler konfetiler ayriyetten harcligimi biriktirip pahali ona özel hediye almistim dun aksam koltukta uzanirken gozlerim doldu yatak odasina gittim yattim agladim eßim bni öpe öpe mutlu oldunmu bugun paraya kiyip orkide aldim 200tl verdim diyip dyrdu evet mutlu oldum hediyenin buyuyu kucugu olmaz dusunmen yeterli filan dedim uyuduk ama hala daha icim buruk
Erkekler odundur bilmez misin? Gözüne de sokup anlatmaya çalışsan anlamazlar.

Gerçi odun dedim ama kocamın kıymetini bilmeliyim her sevgililer gününde yüzük aldı. 🤣

Back