İlk yakın denemelerim....

Makinem nikon. ,ilk kez çalıştım bu kareleri dilerim beğenirsiniz.

Son düzenleme:
güzel makrolar ama biraz sanki netlik sorunu var gibi geldi bana yoksa yaşlandınız eliniz mi titriyor ? : )))

şaka bir tarafa elinize sağlık tripod ile çekim yaparsanız çok daha net görüntüler alırsınız...

devam...

Evet netlik sorununu bende farkettim. Ancak çekimi yaptığım esnada yanımda tripodum yoktu.:1no2:
Ellerim titremiş olmalı nede olsa yaş 35 normaldir değilmi? sizde bilirsiniz bu yaşları...-tatlicadiarzu-
Nikon D40 ile çektim. şimdi yine devam ediyorum daha güzel kareler yakaladığımda paylaşacağım.

Son düzenleme:
kuşum çok başarılı gördüm ben a.s.
hem sakaryadasın bence fotoğraf için çok ama çok elverişli bi bölge kesinlikle bunun üstüne gitmelisin emeğine sağlıkalkisalkisalkis

kuşum çok başarılı gördüm ben a.s.
hem sakaryadasın bence fotoğraf için çok ama çok elverişli bi bölge kesinlikle bunun üstüne gitmelisin emeğine sağlıkalkisalkisalkis

Çok teşekkür ederim canım. Bunlar Hakkari de çekilmişti ama olsun burada da çok uygun
kareler yakalarım sanıyorum.

kazen ne kadar kötüsünüz siz daha yaşlısınız bence hıh kuşum çiçekleri çekmiş siz börtü böceği -tatlicadiarzu-
ahanda geliyo ebbedi ban

kazen ne kadar kötüsünüz siz daha yaşlısınız bence hıh kuşum çiçekleri çekmiş siz börtü böceği -tatlicadiarzu-
ahanda geliyo ebbedi ban

Değilmi??? Ne kaddar haklısın ecinnilim. Ne güzel motive ediyor
adminimiz bizi çalışmalarımız konusunda. Üstelik aynı yaşlarda olmamıza rağmen:jeyyar:

bencede çok başarılı canımm ilk denemeye olmasına rağmen harikaa..üstünde çalışmaya devam ett eminim çok güzel şeyler çıkıcak dahaa

bende çok beğendim emeğine sağlık daha devamınıda bekliyorumm
benide heceslendirdin severim zaten fotoğraf çekmeyii ee yazda geldi emeğine sağlık cnm............

Renk cümbüşüne bakınız.. :lepi:
Dünyanın en güzel paleti, Tanrı'nın ellerinde... Bize de düşen o renkleri teknoloji yardımıyla yansıtabilmek.. elimizden daha iyisi gelmesi mümkün değil.. yerimseniben

Ellerine sağlık..

2.kare netlik sorununu saymazsak eğer çok güzel olmuş elinize sağlık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…