İlk ultrason

mucize2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
28
10
3
28
Merhaba bugün 5hafta6günlük hamileyim. Kesem 10mm (1cm) gözüktü ama alttan bakmadığı için sadece kese gözüktü. Kesenin de geç döllenme olduğunu söyledi normale göre küçükmüş ama ovulasyon tarihimde test yaptım eminim geç döllenme değil. Gelişme geriliği olabilir diye düşünüyorum ya da normal midir? Başınıza buna benzer bi durum geldi mi lütfen yardımcı olun bana

Bence normaldir içinizi ferah tutun çünkü haftasına göre olması gerektiği gibi gözüküyor benimde 5. Haftada daha minikti hatta nokta kadar su an da hâlâ ultasonda bı kaç gün küçük gözüküyor sat a göre orantılı gozukmuyo yani şu an

Benim de tam 6+0da 11mm idi sadece kese vardi ve gayet normal dollenmeydi, 6+6bebisi gördüm gelişimi de gayet normal şükür 16. Haftadayiz

Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Doktor biraz kafamı karıştırdı sanırım vajinal ultrason da yapmak istemedi rahatsız olursun dedi ki günümüzde artık çok yaygın. Farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Vajinal ultrasondan mı baktı doktorunuz?
Sağolasın, Yok normal baktı ilkine 6+6da lekelenme için gittiğimde vajinal baktı, sizinde sağlıcakla gelisir sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız

Şu aşamada uzak durmanız gereken en önemli şey stres. İlk haftalarda kese ölçümleri 1 hafta ileri ya da geri olabilir. Milimetrik ölçüm yapılıyor doktor o aleti 1 mm oynatsa günler birden değişebiliyor. İçinizi ferah tutun geç döllenme de normal bir gebelik rutini endişelenmeyin. Birkaç haftaya gebelik haftasıyla kese biraz daha yaklaşıyor.

Sağolasın, Yok normal baktı ilkine 6+6da lekelenme için gittiğimde vajinal baktı, sizinde sağlıcakla gelisir sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Ben maalesef elimde değil hep kafama takan biriyim. Kısa bi zamanda vajinal ultrasonla baktırmak istiyorum çünkü doktorum niye vajinal bakmak istemedi anlamadım bildiğim kadarıyla riski yok

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…