ilk ultrason görüntüsü

teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur
dün eşim herkese haber verdi
biraz daha bekleyelim dedim dinletemedim
benim içime doğuyor bu sefer umutluyum dedi
kayınvalidemler annemler dedemler hepimiz bir aradayken söyleyiverdi
şok oldular çok sevindiler inşallah kimse hayal kırıklığına uğramaz

canım benim inş hayal kırılığına tabi uğramıcaklar allahın izniyle dua et canım bu arada bi umut sen klomenmi kullanıyodun kaç ay kullanımıştın çatlatma iğnesi oluyomuydun ben şimdi klomen kullanıyorumda iğne vermedi bi umut soruyum dedim

canım ben hiç tedavi olmadım sadece adet düzensizliği için duphoston kullanıyordum ama hamile kaldığım ay onuda içmedim
bu ay olmazsa ciddi bir tedaviye başlarız diye düşünüyorduk
çok şükür gerek kalmadı
ama ben bu ay adetimin 3. gününden itiberen günde 1-2 fincan adaçayı içtim
yumurtlama zamanlarında bıraktım faydalı olduğunu düşünüyorum
inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım
dualarımız karşılıklı olsun

Mrb herkese bnde 6+5 de gttım doktora sadece kese göründü dha kucuk gorunuo dedı bebek gelişmemiş tam dedı haftaya gel kalp atıslarını dınleylım dedı ama korkyrm bıde yazılnlrı okuyunca bnmde mıde bulntım varı ılk zmnlr sadece bıkere ıstıfar ettım ondn snra mıde bulantım hıc yok cok nadır oluo korkuyrm boş gebelikse dıe

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım burdaki yazıları okuyunca içime birazda olsun su serpili yor benimde ilk kan degerim 124 tu ikinci 165 üçüncüsü 266 dördüncüsü 522 olmuş doktor ilk değerlere baktığında çok az ilerliyor dedi dış gebelik olabilir dedi aglayarak ciktim hastaneden son testte ikiye katlamış bu bir umut olabilirmi doktor muaynede rahim duwarin baya kalinlasmis dedi fakat kese gözükmdi dış gebelikten çok korkuyorum benim gibi olup sonra değerleri normale dönen arkadaşlar warmi neolur yazsinlar çok kotuyum her an bişey olucak korkusuyla geceleri bile uyuyamazsin oldum artik(

Canim simdiden korkmak icin cok erken. Dis gebelikte deger cok yükseliyor diye biliyorm kimyasal gebeleikte de artis olmuyor. Son dgerin ikiye katlamis bence korkmana gerek yok.. Alalhin izniyle bebegin sana tutunmustur insalalh. Gec dolllenme olabilir sonucta. Icini ferah tut iyi dusun. Zor oldugunu biliyorum ama stres yapmak bebegi de etkiler. Insallah guzel haberlerini verirsin buradan canim. Deger 2bini gecince kesen gorunur.sen testi tekrar etmeye devam et bence

Azee mesajını yeni gördüm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için az önce kan verdim 950 olmuş değer şimdi yoldayim doktora gidiyorum ultrasyon bakilcak Cok fenayim suan dış gebelik korkusu öldürdü beni beklemek çok zor degerim 250 iken bir Prof direk bana dış gebelik deyince yıkıldım doktordan çıkınca haber vericem cnm

Rica ederim canim.. degerin artmis gorunuyo. Insallah guzel ve hayirli haberler almissindir canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…