- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
- Konu Sahibi benimhikayem06
Merhaba,
İlk kez transfer olup ilk denemede bebişi hayata tutunan anneler var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah tez zamanda tekrar hamile olursun ve kucağına alırsın daha önce kayıp olmuş muyduBenim ilk tfansferde tuttu canım 4aa kaliteliydi fakat gecen hafta kalbinin durduğunu öğrendik malesef
benim ilk denememde tuttu simdi 14+4 haftalık bebegim cok sükür rabbim isteyen ugrasan herkese nasip etsin zor bir surec sonu güzel olsun insallahMerhaba,
Yaa profil resmin pekiii ahahahha benim de 4 bebem var 10u son kontrole gidicem hangi gün transfer olacağına bakıcaz inşallah allah isteyen herkese nasip ederbenim ilk denememde tuttu simdi 14+4 haftalık bebegim cok sükür rabbim isteyen ugrasan herkese nasip etsin zor bir surec sonu güzel olsun insallah
Yaş kaçtı acaba ve problem neyden kaynaklı olmuştuYaa inşallah tez zamanda tekrar hamile olursun ve kucağına alırsın daha önce kayıp olmuş muydu
Evet ikonik bir profil oldu baktıkça aklima opu islemi geliyor bollll dualarla gir cik inşallah canım meryem suresini bol bol okuYaa profil resmin pekiii ahahahha benim de 4 bebem var 10u son kontrole gidicem hangi gün transfer olacağına bakıcaz inşallah allah isteyen herkese nasip eder
Teşekkürler canım Hayır ilkkez gebe kalabilmişyimYaa inşallah tez zamanda tekrar hamile olursun ve kucağına alırsın daha önce kayıp olmuş muydu
Süper evet bende okuyacağım transferden sonraEvet ikonik bir profil oldu baktıkça aklima opu islemi geliyor bollll dualarla gir cik inşallah canım meryem suresini bol bol oku
Senin içinde dua edicemTeşekkürler canım Hayır ilkkez gebe kalabilmişyim
Allah razı olsun canım allah sanada gönlündekini nasip etsinSenin içinde dua edicem
Hayır canım zaten anestezi alıp oluyorsun sonrasında hafif bir ağrı oluyor oda bir iki güne geçecek ağrı kesici desteği veriyolar zaten :)Opu işlemi çok ağrılı oluyor mu ilk defa olacağım çünkü bilinmez benim için yardımcı olur musunuz