Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki sebepsiz infertiliteydi . Doktorumuz önce aşilama yapalim dedi sonuç negatifti. Daha sonra tüp bebek asamalarina gectik.13 döllenmiş yumurtadan geriye sadece 2si kalmisti. Cok şükür Allah nasip etti ve o ikisi benim yavrularim oldu. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin umutsuzluğa düştüğüm agladigim cok an olmuştur.O yuzden bu duygulari cok iyi bilirim. Doktor onerisi isterseniz kendi doktorumuzu şiddetle tavsiye ederim Dr Betül Görgen . Tüp bebek sureci yorucu bir surec ve dogru bir sekilde yönetilmesi gerekiyor. Betül hanim inanilmaz tecrubeli ve kendinden cok emin bir doktor ne dediyse hepsi gerceklesti. Kolan hastanesindeyken tanismistik kendisiyle Artik fertijin de devam ediyor
Adet 2. genel olarak iğnelere ilaçlara başlıyorsun. Adet bitiminden 2 gün sonra olmak üzere yaklasık 2 gunde bir yumurta takıbı ıcın cagırıyorlar. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta catlatma iğnesi veriyorlar. Sonrasında yumurta toplama işlemi için cagrıldım.
Benim fikrimi sorarsaniz eger aşılamayı atlayıp tüp bebek yaptirin derim asilamada ucuz birsey degil. Asilamanin yuzdesi dogal yollarla hamile kalmanin yuzdesiyle ayni . tüp bebekle hamile kalma yuzdesi cok daha fazla . Çok şükür benimkiler 1 yasindalar ablasi. Allahm olmayipta isteyen herkese saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah . İnşallah en kisa zamanda Allah size de saglikli evlatlar nasip etsin .napalim bizim kaderimizde biraz uğraşmak varmiş bebisler konusunda Allah beterinden korusunSimdiden yorucu oldu surec bizimkide sebepsiz asilama denemeden direkt tup bebek mi denesek asilma mi ona da karar veremiyorum. İnsallah saglikla kucaginiza alirsiniz sizde bebeklerinizi darisi bana ve tum isteyenlerin basina insallah
malesef kimyasal gebelikOlumlu mu oldu sonuc
Merhaba bende bu ay düşünüyorum tup bebek, siz merkez bulabildiniz mi nerede yaptiracaginiza dairMerhaba arkadaslar bu ay adetle beraber artik ya asilama ya da tup bebek baslayacagim. Surec nasil isliyor tup bebekte devamli hastaneye gitmek gerekiyor mi? İstanbulda onerebilceginiz bi yer ve fiyat bilgisi konusunda bilenler yardimci olabilir mi lutfen
Merhaba bende bu ay düşünüyorum tup bebek, siz merkez bulabildiniz mi nerede yaptiracaginiza dair