• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek randevu

Damlats

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
687
330
53
32
Merhaba arkadaslar bu ay adetle beraber artik ya asilama ya da tup bebek baslayacagim. Surec nasil isliyor tup bebekte devamli hastaneye gitmek gerekiyor mi? İstanbulda onerebilceginiz bi yer ve fiyat bilgisi konusunda bilenler yardimci olabilir mi lutfen

Adet 2. genel olarak iğnelere ilaçlara başlıyorsun. Adet bitiminden 2 gün sonra olmak üzere yaklasık 2 gunde bir yumurta takıbı ıcın cagırıyorlar. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta catlatma iğnesi veriyorlar. Sonrasında yumurta toplama işlemi için cagrıldım.

Bizimki sebepsiz infertiliteydi . Doktorumuz önce aşilama yapalim dedi sonuç negatifti. Daha sonra tüp bebek asamalarina gectik.13 döllenmiş yumurtadan geriye sadece 2si kalmisti. Cok şükür Allah nasip etti ve o ikisi benim yavrularim oldu. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin umutsuzluğa düştüğüm agladigim cok an olmuştur.O yuzden bu duygulari cok iyi bilirim. Doktor onerisi isterseniz kendi doktorumuzu şiddetle tavsiye ederim Dr Betül Görgen . Tüp bebek sureci yorucu bir surec ve dogru bir sekilde yönetilmesi gerekiyor. Betül hanim inanilmaz tecrubeli ve kendinden cok emin bir doktor ne dediyse hepsi gerceklesti. Kolan hastanesindeyken tanismistik kendisiyle Artik fertijin de devam ediyor

Bizimki sebepsiz infertiliteydi . Doktorumuz önce aşilama yapalim dedi sonuç negatifti. Daha sonra tüp bebek asamalarina gectik.13 döllenmiş yumurtadan geriye sadece 2si kalmisti. Cok şükür Allah nasip etti ve o ikisi benim yavrularim oldu. Allah size ve isteyen herkese nasip etsin umutsuzluğa düştüğüm agladigim cok an olmuştur.O yuzden bu duygulari cok iyi bilirim. Doktor onerisi isterseniz kendi doktorumuzu şiddetle tavsiye ederim Dr Betül Görgen . Tüp bebek sureci yorucu bir surec ve dogru bir sekilde yönetilmesi gerekiyor. Betül hanim inanilmaz tecrubeli ve kendinden cok emin bir doktor ne dediyse hepsi gerceklesti. Kolan hastanesindeyken tanismistik kendisiyle Artik fertijin de devam ediyor

Simdiden yorucu oldu surec bizimkide sebepsiz asilama denemeden direkt tup bebek mi denesek asilma mi ona da karar veremiyorum. İnsallah saglikla kucaginiza alirsiniz sizde bebeklerinizi darisi bana ve tum isteyenlerin basina insallah

Adet 2. genel olarak iğnelere ilaçlara başlıyorsun. Adet bitiminden 2 gün sonra olmak üzere yaklasık 2 gunde bir yumurta takıbı ıcın cagırıyorlar. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta catlatma iğnesi veriyorlar. Sonrasında yumurta toplama işlemi için cagrıldım.

Olumlu mu oldu sonuc

Simdiden yorucu oldu surec bizimkide sebepsiz asilama denemeden direkt tup bebek mi denesek asilma mi ona da karar veremiyorum. İnsallah saglikla kucaginiza alirsiniz sizde bebeklerinizi darisi bana ve tum isteyenlerin basina insallah
Benim fikrimi sorarsaniz eger aşılamayı atlayıp tüp bebek yaptirin derim asilamada ucuz birsey degil. Asilamanin yuzdesi dogal yollarla hamile kalmanin yuzdesiyle ayni . tüp bebekle hamile kalma yuzdesi cok daha fazla . Çok şükür benimkiler 1 yasindalar ablasi. Allahm olmayipta isteyen herkese saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah . İnşallah en kisa zamanda Allah size de saglikli evlatlar nasip etsin .napalim bizim kaderimizde biraz uğraşmak varmiş bebisler konusunda Allah beterinden korusun

Merhaba arkadaslar bu ay adetle beraber artik ya asilama ya da tup bebek baslayacagim. Surec nasil isliyor tup bebekte devamli hastaneye gitmek gerekiyor mi? İstanbulda onerebilceginiz bi yer ve fiyat bilgisi konusunda bilenler yardimci olabilir mi lutfen
Merhaba bende bu ay düşünüyorum tup bebek, siz merkez bulabildiniz mi nerede yaptiracaginiza dair

Herkese Merhabalar,

2 yıllık evliyim, 38 yasındayım. Tüp bebek tedavisine 6 gün önce başladım,
onun öncesinde aynı hastane ve hocaya 11 ay önce histeroskopi operasyonu olmuştum ama kendiliğinden yine hamile kalamadım.

gelelim tedaviye ;

11 Haziran'da adetin 3.günü gittim , kontrol oldum ve iğne verdi, karnımdan her aksam 7 de vuruluyorum.
dün yani 15.06 tarihinde 2.kontrole gittim, bende polikistik over olduğu icin cok sayıda yumurtlamam olmuş. tabi iğneninde etkisiyle. bu sefer aynı iğneden tekrar verdiler ve ekstra bugün ve yarın olacağım baska bir iğne daha verdiler, yine aynı saatte karnımdan vurulacağım.. perşembe günü tekrar kontrolüm var, yine yumurtalara bakıp ilac takviyesi yapacak mı bakalım. gelişmeleri burdan sizinle paylaşırım.

insallah herşey iyi gecer ve allah nasip eder.

bu arada aldığım fiyat :
tüp bebek : 9,250 tl
ilaclar : 4000 tl civarı tutuyor dedi, ilaca ne kadar ihtiyac olduğuna bağlı,
6 günde sadece iğnelere 2,500 tl ödedim.
tüp bebek icinde 1000 tl ödeme aldılar , kalanını sanırım operasyon günü alacaklar.

Back