• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Tüp Bebek Denemesi, PKO, Hipotiroidi, Haşimato

ginkgo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
129
23
98
Merhaba arkadaşlar,
2 doğal yolla oluşan kimyasal gebelik,
1 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek tedavimize başladık.

yaşım 32 :)

yumurta takibim tamamlandı her gün 300lük gonal f kullandım ve sabahları da 1 adet cetrotide.

pazartesi yumurtalar toplanacak kısmetse. biraz heyecan var bakalım neler olacak.

sizlerde ne var ne yok?

Evet yine merhaba
Bugun yumurta toplama islemim yapildi cok sukur.
Dun cok stresliydim cok korkuyordum ama anlamadim bile nasil gectigini. Su an dinleniyorum. Kasiklarimda agri var haliyle. Bakalim nolacak hayirlisi

Hayırlı olsun herşey güzel ilerlesin ve Allah bebeğinizi size nasip etsin inş

Umarım tedavin olumlu sonuçlanır. Bebişini yada bebişlerini sağlıkla kucagına alırsın

Dun gece cok sancim oldu ama hep normal oldugunu dusunerek kendimi telkin ettim ☺ umarim hersey yolumda gider

yarın doktora gidiyorum. transfer olacak mı bilmiyorum. biraz heyecan var :olamaz:

merhaba herkese bende pko luyum 3 yılı geçti doğal yollarla hamile kalamadım hiç ne yaptıysak olmadı. eşimde sorun yok soğan kürleri falanda denedim olmadı. ilaç içmeden adette olamıyorum. bide rahim şekil bozukluğum var. inşallah bu ay rahim ameliyatı olup sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz. inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende

Back