- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
- Konu Sahibi karamsarsln
Hocam merhaba, 34 yaşındayım daha önce klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalıştım fakat başarılı olamadık. Daha sonrasında ıkı defa aşılama denedik ve yine sonucu negatif çıktı. Rahim filmim ve diğer testlerim normal çıkmıştı, adetlerimde düzenlidir. Bizdekı sorun eşimin sperm hızının yavaş olması. Bir hafta önce tüp bebek için transferim yapıldı. Beş yumurta toplandı. Üçünün iyi olduğu söylendi. İşlem günü sadece bir tane sağlıklı yumurtamın olduğunu söylediler ve bir tanesi transfer edildi. Transfer çok başarılı geçti her hangi bir sıkıntı yaşanmadı. 29 Aralık 2014 pazartesi günü sabahtan transferim gerçekleşti ondan sonraki günde pembe kanamam başladı. Ara ara geliyordu fakat bugün transfer günüde sayılırsa 7. Günüm ve diğer günlere nazaran daha fazla pembe kanamam ve Kahve rengi lekelenmeler var. Günde 8 saat aralıklarla her seferinde üçer adet progestan fitil, coraspin ve folik asit kullanıyorum. 10 Ocak Cumartesi günü test yaptırmam gerekiyor fakat bu lekelenmeler beni çok tedirgin ediyor. Doktorumda görüştüm pembe ve kahve rengi lekelenmelerin normal Olduğunu söyledi fakat benim içim bir türlü rahat etmiyor. Bu arada devamlı yatıyorum çünkü ayağa kalktığım zaman lekelenmeler oluyor. Lekelenmelerin bu kadar zaman sürmesi normal midir acaba? Sizce hamile kalabilme ihtimalim var mıdır?
şimdiden çok teşekkür ederim...
şimdiden çok teşekkür ederim...