Bu hangi marka testKızlar reglime üç gün kala erken gebelik testi yaptım direkt pozitif çıktı, diğer gün tekrar erken gebelik yaptım ayrıca kan testi verdim ikisi de negatif, görselleri paylaşacağım bugün reglimin ilk günü henüz olmadım böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Negatif cıkan mimea pozitif cıkan hatırlamıyorumBu hangi marka test
Nerden anladınızpozitif çıkmamış. test bozuk
renk dağılmış. dağılmaması gerekiyor. ya çok idrarda beklettiniz ya da testin kendisinde bir sorun var. ama güvenilir değilNerden anladınız
Test bozukmus gıbı duruyor ama sonradan da netlesmıs göruntusu, bozuk testte benım hıc netlesme olmamıstı dağınık sekılde kalmıstı rengiCvp
Negatif cıkan mimea pozitif cıkan hatırlamıyorum
Teşekkürlerrenk dağılmış. dağılmaması gerekiyor. ya çok idrarda beklettiniz ya da testin kendisinde bir sorun var. ama güvenilir değil
Evt bir gün sonra yine yaptım negatifTest bozukmus gıbı duruyor ama sonradan da netlesmıs göruntusu, bozuk testte benım hıc netlesme olmamıstı dağınık sekılde kalmıstı rengitekrardan test yaptınız mı bunların haricinde? Kan tahlili en net sonucu verıyor orda da negatif cıkmıs aslında
Kızlar reglime üç gün kala erken gebelik testi yaptım direkt pozitif çıktı, diğer gün tekrar erken gebelik yaptım ayrıca kan testi verdim ikisi de negatif, görselleri paylaşacağım bugün reglimin ilk günü henüz olmadım böyle bir durum yaşayan oldu mu?
ilk test pozitif değil bozuk bence dağılmış test ya da idrar fazla gelmiş olabilir ama ilk test geçersiz zaten kontrol çizgisinin dağılmaması ve kopkoyu olması lazım testin çalıştığını anlamak içinKızlar reglime üç gün kala erken gebelik testi yaptım direkt pozitif çıktı, diğer gün tekrar erken gebelik yaptım ayrıca kan testi verdim ikisi de negatif, görselleri paylaşacağım bugün reglimin ilk günü henüz olmadım böyle bir durum yaşayan oldu mu?