- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
-
- Konu Sahibi BayramSekeri
Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim
bende tam anlamıyla hissedebilmiş değilim 16. haftadayız ama arada bir pır pırlar oluyor ama tam bi tekme yemedim daha bakalım ne zaman gelicekSevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim
en geç 20 . haftada hissedersin annesi birkaç hafta daha zamanın var :)Bende sabirsizlikla tekme yemeyi bekliyorum, ilk oldugu icin sanirim biraz gec hissedecegiz :)
ilk gebeligim olmasina ragmen ilk 16 haftamda hissettin baloncuklar patliyo gibiydi :) daha net 22den sonra hissettim arkadasin dedigi gibi tum benim kizda cok uykucu aksam olunca cosuyo benim cadi))Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim
ben de o haftalarda bağırsak hareketleri bi de oradan geçen büyük damarlar var onun atışıyla karıştırıyordum da biraz büyünce farkedersin zaten :)Biz de 13+5 reyiz uzun suredir karnımın sağ tarafında pıt pıt atıyor kalp gibi bebiş yapıyordur diyorum ama doktorum 20.haftadan önce hissedemezsin demişti. O yapıyı bence yaa hissediyorum işte:)) tekmeyi ne zaman yiyeceğiz bakalım çok heycanlı
insan bebişin hareketi olduğuna inandırıyor kendiniben de o haftalarda bağırsak hareketleri bi de oradan geçen büyük damarlar var onun atışıyla karıştırıyordum da biraz büyünce farkedersin zaten :)
ben bazı gün hissediyorum bazı gün hissetmiyorum . heralde daha güçsüz yavrucugum kibar naif kızım benimmmmmmbirkaç haftaya güçlenip düzene girer tekmeleri hissetmelerim diye düşünüyorum. çünkü çok hareketli bi bebeğimiz var ultrasona ne zaman girdiysek hareketliydi