• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ilk tanışmada ne giymeliyim?

fr1612

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
28
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

Tanışma evde olacağı için bence çok abartılı birşeyler giyme.
Yaşına göre bir pantalon ve gömlek giyinebilirsin.
Sade belli belirsiz bir makyaj da yaptın mı tamamdır.

resim koyarsan elbisen veya gömleğinin daha kolay yardımcı olabilirdik. 2 kombin de olur dogru renk kumaş ve bedenle

bende elbise olmalı. bana daha hanım hanımcık geliyo hep. ( boyu kısa olmamalı- açık seç,ik olmamalı :)

bej rengi pantolon üstüne şu gömleği düşünmüştüm. Koton - Giyim - Denim gömlek

sonra herkes elbise diyince taytla bu tunik elbiseyi giyebilirim siye geldi aklıma.MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - ÖRGÜ ELBİSE

kot gömlek çok spor olur canım.. tunik ise biraz kısa olabilir sanki.. tabi erkek arkadaşının ailesinin duruşu nedir bu konularda bilmediğim için diyorum, yoksa bana göre normal.. ben de geçen hafta sonu tanıştım ailesiyle, 2 gün görüştük.. ilk gün siyah düz bir bluzle gri etek giydim..

ikinci gün de dümdüz bordo bir elbise giydim beline siyah kemer taktım...boyu dizimin biraz üstündeydi...bana göre kısa değildi ama müstakbel k.validem ''kızım elbisen az daha uzun olsaydı daha iyi olurdu sanki'' dedi :))

Eklentiler

• $11033-antrasit-(1).jpg
    $11033-antrasit-(1).jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 195
  • $3665_1.jpg
    $3665_1.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 211
Son düzenleme:
Ben tercihimi kumaş modern bir pantalon ve gömlekten yana kullanırdım çünkü tanışma evde olacak.
evet elbise hanım hanımcık oluyor ama etek ve elbiseyi gösteren ayakkabıdır.

etek bluz ikilisi benim pek kullandığım bi kombin değil. o yüzden üstümde emanet gibi duracağını düşünüyorum. Tunik, aileyle tanışma için kısa gibi evet ama diz hizasında doğru düzgün bişey bulamadım malesef. o yüzden taytla falan bunu ayarlarım diye düşündüm. bir de polodan koyu mavi dikey çizgili beyaz bi gömleğim var. altına lacivert bi pantolonla ya da kotla onu mu giysem diye düşünmeye başladım. Off ne zor işmiş bu ya :/

etek bluz ikilisi benim pek kullandığım bi kombin değil. o yüzden üstümde emanet gibi duracağını düşünüyorum. Tunik, aileyle tanışma için kısa gibi evet ama diz hizasında doğru düzgün bişey bulamadım malesef. o yüzden taytla falan bunu ayarlarım diye düşündüm. bir de polodan koyu mavi dikey çizgili beyaz bi gömleğim var. altına lacivert bi pantolonla ya da kotla onu mu giysem diye düşünmeye başladım. Off ne zor işmiş bu ya :/

Aynı yaştayız seninle bence tayt, tunik giymeyi unutmalısın..elbise güzel olur ama bir arkadaşın dediği gibi ayakkabı faktörü var senin için ilk tanışmada zor olabilir.tek seçenek kalır elimizde keten bir pantolon kumaş giyebiliyorsan oda olur üzerinede gömlek yada hoş bir blüz..:34:

of ne zor hazırlıklar ... erkek arkadaşım ve ailesi yarın tanışmak için bize gelecekler. ben önceden aileyle tanıştım ailede benim için koca adayım kadar önemli. herşey çok güzel gitti ama yarın off ne giyeceğim ne ikram edeceğim hiç bir şeye karar vermedim.sürekli karar değiştiriyorum allah yardımıcımız olsun

Back