Seni ve anneni canı göülden tebrik ediyorum çınar bebek. Hayırlı uzun ömrün olsun inşallah... Rabbim analı babalı büyütsün..
Böyle mucizeni darısı bizlerin başına inşalllah kızlar. Kızımla ben bebişlerinizi ve sizleri öpüyoruz
hayırlı doğumlar
Allah annesine ve babasına bağışlasın. Çınar bebeği görünce ben de bebğimin doğacağı günü düşündüm ve çok duygulandım. İnşallah hepimiz sağlıklı çocuklara sahip oluruz kızlar...
allah analı babalı büyütsün...allah bağışlasın ssaslan gecmiş olsun hayatım...saglık ve mutluluk dolu günler geçirmen dileğiyle bebeğin ve eşinle birlikte...allah bizide en yakın zamanda bir avazda kurtarır insallah...
allah analı babalı büyütsün...allah bağışlasın ssaslan gecmiş olsun hayatım...saglık ve mutluluk dolu günler geçirmen dileğiyle bebeğin ve eşinle birlikte...allah bizide en yakın zamanda bir avazda kurtarır insallah...
ayyy canım yaa süper harika ötesi bişey bu. resmi görünce inanılmaz duygulandım.bizim bebişler de böyle dünyalar güzelimi olucak.ssaslancım allah bağışlasın.allah analı babalı büyütsün.hoşgeldin çınar demir..
geçmiş olsun öncelikle çok tatlı maşallah kendimi bakmaktan alıkoyamıyorum allah analı babalı sağlıkla mutlu bi şekilde büyütmeyi nasip etsin tekrar geçmiş olsun canım
ayyy yavrusuuu cok tatli yaaa
hosgeldin dünyaya güzeller güzeli CINAR bebek :)) coook cook güzelsin rabbim sana uzun ömür saglik versin
sasslanim sanada gecmis olsun hayatim esinle seni kutluyorum saglikla büyütün yavrunuzu ins.
ins. tatosumunda güzel haberini en yakin zamanda aliriz
Fotoğrafı görünce çok duygulandım. Maaşallah, Allah'ım nazarlardan saklasın. Çınar Demir hoşgeldin dünyaya, hayatın boyunca sağlık, mutluluk, başarı seninle olsun .
oy oy şubat bebekleri doğmaya başlamış ne güzel bende ocak anesiydim aralıkta doğum yaptım şimdien doğum yapan tüm annelri tebrik ediyorum doğum yapacak olanlarada Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin diyorm
Maşallah çok şeker bir bebek:)allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip eder inşallah analı babalı büyüsün.ssaslana da geçmiş olsun gözü aydın kavuştu bebişine darısı başımıza.
Allah'ım bu nasıl bir duyguymuş diyecek söz bulamıyorum hiç aklıma gelmizdi bu kadar karışık duygular yaşayacağım sibelcim Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı,mutlu, huzurlu günler çınar demirle birlikte sizin olsun çınarın ne kadar dayanıklı,sabırlı bir bebek olduğunu hepimiz biliyoruz tabi anne babası da öyle çok heyecanlandım ya çok güzel bir bebek maşallah Allah nazarlardan saklasın
cok tatlı bı bebek canım ya allah analı babalı saglıkla buyutsun...bakınca duygulanmamak elde degıl hayırlısıyla bızlerde bebıslerımıze kavusuruz ınsallah....
saslancım ALLAH analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah...
Bebişin ve sen azmin sonucu olarak birbirinize kavustunuz artık.
Darısı bizim başımıza olsun işallah hayırlısıyla...
ALLAH bizlerede göstersin işallah bu güzel mutluluğu...
34 haftalığım ve az kaldı artık sabırsızlanmaya başlıyorum içimde de öyle güzel haeket eddiyoki bayılıyorum ona dışarı çıkınc anaparım allah blir bebeğim seni çok seviyorum