• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İlk şubat bebekleri

derinzlm

canım kızım iyiki varsın
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
3.641
0
116
Bursa
Aslında hepinizin bildiği gibi ilk şubat bebeğimiz beklenenden çoook erken bir tarihte dünyaya geldi .Ve hala hastanede mücadele ediyor biran önce sağlıkla annesi TATOŞ'a kavuşmasını bekliyoruz bizde .
Ve ikinci bebeğimiz 09.01.2009 saat 13.00 sularında SSASLAN arkadaşımızdan güzel haberlerle geldi .2970 gr. ve 47 cm. idi.Babasının ilk dakikalarında çekip bizlerle paylaştığı resmiyle hepimizin boğazını düğümledi .Ona hepimiz mucize bebek dedik Annesi Babası ve bizler teyzeleri artık ona Çınar Demir bebek diyecek Çınar kadar uzun ömürlü Demir kadar sağlam karakterli olsun.Hayırlı evlat olsun Annesinin onu kaybetmemek için verdiği mücadeleyi hep hatırlasın .
Hoşgeldin Dünya'ya hayat kadar güzel bebek :nazar:
picture.php
:nazar::nazar:

Son düzenleme:
uzun uzun resme bakakaldım açıkcası
16 haftadır doğumu bekleyen biri olarak resme tutuldum kaldım benim kızımda böyle olacak mı diye
çok güzel bir bebek maşallah
ssaslanla hep aynı kaderi paylaştık
Allah evladının acısını göstermesin
Allah annesine babasına bağışlasın
Hoşgeldin dünyaya Çınar Bebek

Ayyyyy, canim benim ne kadar sirin , ne kadar tatli bir bebek.Allah anasina babasina bagislasin.:nazar:

Ay yavrum yaa maaşallah, hoşgeldin, umarım bu hayat senin için hep güzellikler getirir. Allah sana uzun ömürler versin seni annene, babane, anneni babanı da sana bağışlasın.
Valla nazar değecem diye resme bile bakamıyorum....:(

bakarken çok duygulandım gözlerim doldu garip bi duygu gerçekten bi mucize inş. sağlık sıhhatle diğer şubat mucizeleride hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelir. bebişinle sağlıklı güzel günler ssaslan ve tatoş..

canım benım ya hayırlı olsun ınanın gozlerım doldu cok ama cok tatlı bır bebk masalalh :nazar: allah analı babalı buyutsun cınar kadar uzun omur ve demır kadar saglam olsn hoşgeldın cınar demır bebek :emir_bebek:a.s.

Canım ya çoook tatlı resme baktıkça gözlerim doluyor hakim olamıyorum kendime, Allah annesine babasına tüm sevdiklerine bağışlasın mucize bebişi

allah bağışlasın oğlunuzu.çok tatlı maşallah.sizede çok geçmiş olsun.allah tez zamanda evinize gelmeyi nasip etsin oğlunuzla...

maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kilosuda çok güzel ay canım ya koklamak geldi içimden gıdısını yanaklarını yerim ben onu ssaslan geçmiş olsun canım sanada inşallah en kısa sürede toparlanırsın

maşallah çok güzel bir bebek, allah sağlıklıuzun ömür versin. Darısı hepimizin başına.

çooookkk sevindimmm
allahım bu bir mucize ne kadar tatlı bi bebek bakmaya doyamadım allahım nazarlardan saklasın bu güzel meleği aşırı derecede heyecanlanmaya başladım, allahım analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah..

bende kelebek arkadaşım gibi bakakaldım gözlerim doldu çok değişik bir duygu.allah annesine babasına bağışlasın.hayırlı evlat olsun yarabbim...
bebeğim karnımda kıpırdadığında elini kolunu karnıma sipsivri dayadığında gözlerimi kapatıp dokunuyorum o bile beni alt üst etmeye yetiyor inanın...allah hepimize sağlıklı doğumlarla sağlklı bebekler nasip etsin.olmayanlarada en kısa hayırlı zamanda versin.bütün temennim bu..hoşgldin çınar bebekkkkk

hoşgeldin çınar bebek allah annesine babasına bağaşlasın işte mutlu son diye buna denir

allahım ne kadar da masum ne kadarda tatlı allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin annesine babasına bağışlasın saslanla hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadık ben daha doğum yapmadım ama bizim bebekler gerçekten mucize bebekler olacak

hoşgeldin çınar bebek. çok tatlısın allah seni nazarlardan korusun. allah analı babalı büyütsün.

allahın en büyük mucizesi bu.inşallah uzun mutlu yıllarla gecirirsiniz ömrünüzü.sağlıkcaklaa

Hoşgeldin Çınar Demir. Sen en fedakar annenin evladısın çok şanslısın. Alllah seni annene ve babana bağışlasın. Hep mutlu olursunuz inşallah.

Aslında hepinizin bildiği gibi ilk şubat bebeğimiz beklenenden çoook erken bir tarihte dünyaya geldi .Ve hala hastanede mücadele ediyor biran önce sağlıkla annesi TATOŞ'a kavuşmasını bekliyoruz bizde .
Ve ikinci bebeğimiz 09.01.2009 saat 13.00 sularında SSASLAN arkadaşımızdan güzel haberlerle geldi .2970 gr. ve 47 cm. idi.Babasının ilk dakikalarında çekip bizlerle paylaştığı resmiyle hepimizin boğazını düğümledi .Ona hepimiz mucize bebek dedik Annesi Babası ve bizler teyzeleri artık ona Çınar Demir bebek diyecek Çınar kadar uzun ömürlü Demir kadar sağlam karakterli olsun.Hayırlı evlat olsun Annesinin onu kaybetmemek için verdiği mücadeleyi hep hatırlasın .
Hoşgeldin Dünya'ya hayat kadar güzel bebek :nazar:
picture.php
:nazar::nazar:

cok tatlı masallah yaa..allah analı babalı büyütsün..

maşallah teyzesinin güzeline.. yavrum benim ne kadar güzel.. gözünüz aydın SSASLAN.. allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inş. bizde en kısa zamanda bu tarifi mümkün olmayan mutluluğu yaşayabiliriz....

hoşgeldinn çınar demirr bizimkilerin abisi oldun mucize bebek çok kıymetli bi annen var üzme onu hiç:1hug:
ssaslan canım çok gelmiş olsun allah bebişinize uzun ömür versin size bağışlasın gamyoncuiremsu

Back