• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Sonuçlar Gelince CNN Türk ve Fox'ta yüzler düştü

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
7_d.jpg

İlk sonuçları gören Migün Cabas bu tepkiyi verdi.

• 4_d.jpg
  • Ahmet Hakan bakakaldı...
  • 1_d.jpg
  • En ilginç yüz ifadelerinden biri de Fatih Portakal'dan
  • 2_d.jpg
  • spacer.png
    Fatih Portakal burada da hiddetinden elini
6_d.jpg
9_d.jpg

http://m.ahaber.com.tr/multimedya/g...ce-cnn-turk-ve-foxta-yuzler-dustu?page=3&tc=9

üzülmüş olabilirler ne var bunda robot değil insanlar neticede

belki basın özgürlüğünden endişe etmişlerdir zaten yeterince engellenen basın özgürlüğünün bu sonuçlara göre yok olup gitmesi yakındır olasıdır da hükümet yanlısı olmayan gazetecilerin ortak kaygısıdır bu

Fatih portakal ve İsmail Küçükkaya Türkiyenin en iyi ve tarafsız gazetecilerden. Gayet heyecanlı ve neşeli sundular seçim programını anlık yüz ifadelerini alıp üzüldüler diye haber yapanlar dengesizler bana göre. Siyasi yaklaşımlarını bildiğim için hatta bir ara helal olsun adamlara nasılda siyasi tutumlarını yansıtmadan sundular dedim.

Fatih portakalin mimiklerini cok kullandigini idrak edemeyecek ya da ulan hafi bunu haber yapalim bak herseyi yiyolar zaten diyecek guruh varken normal bu haberler ki twitter da kendisine yonelik "hayirdir nedir sendeki bu cosku sevinc "elestirileri de yapilmis kendisine.

telefondaki ön kamerayı açıp birde kendimize bakalım. rastgele fotolar çekelim ;) ne de komik oluyor :) bu konuda haber yok :))

Fatih portakal ile İsmail küçükkaya olaylara eleştirisel yaklaşabilen tarafsız gazeteciler.
Dün Televizyonda onları izledim saatlerce.
Gayet Coşkulu anlattılar seçimi.
Anlık yüz ifadelerini çekip haber gibi göstermek karalama politikasının daniskası ama yemezler.
Portakal benim de favorim.
Her konuda..
Adam ne olursa olsun anlatım tarzıyla dinlettiriyor kendini..
Gözünün kopyalara kayması da renk katıyor.:KK48:

Üzülmek yasak mıydı ki
Ben de üzüldüm ve endişelendim ülkem adına
ülkeyi kaosa sürükleyip seçim kazandılar. Cumhurbaşkanının o sözü hala aklımda bana 400 vekil verselerdi bu ülke bu durumda olmazdı diye.
Senelerdir partimden vazgeçmeyen ben bir ara düşündüm acaba yanlış mı yapıyorum ak parti kazansa ülkenin durumu değişir mi tek başına çıksa sandıktan güzel günler görürmüyüz diye.

KK daki anket yanıltıcıydı nedense.
Kendi gibi olmayanlar var diyoruz ya her zaman. İşte bir kez daha tescillendi.
Ben burada açıkça AKP taraftarı olduğunu belirtenleri alkışlıyorum, gizli hayranlara diyecek bir şey bulamıyorum..:KK76:

ülkeyi kaosa sürükleyip seçim kazandılar. Cumhurbaşkanının o sözü hala aklımda bana 400 vekil verselerdi bu ülke bu durumda olmazdı diye.
Senelerdir partimden vazgeçmeyen ben bir ara düşündüm acaba yanlış mı yapıyorum ak parti kazansa ülkenin durumu değişir mi tek başına çıksa sandıktan güzel günler görürmüyüz diye.
korku imparatorluğu oluşturmak böyle bir şey

Mortakal mı olmuş o :KK53:
Şaka biyana portakal la ismail ilk başta nasıl gülüyorlardı öyle sinirdenmiş meğer :KK14:

Mortakal mı olmuş o :KK53:
Şaka biyana portakal la ismail ilk başta nasıl gülüyorlardı öyle sinirdenmiş meğer :KK14:
elit bebeğim,halen yazıyormusun,yuhh yanı,ulan ezdik,geçtik,ampulu sondurduk,projektör taktık,sen halen yazıyorsun,bir git işine kızım yaa,bir git.asaletın olsun,kımelere cevap yetişdiğine bır bak lütfen,sen dünyay meydan okuyan bir partının savunucususun,kım senın muhatapların ,ya bır dönde bak aynaya

elit bebeğim,halen yazıyormusun,yuhh yanı,ulan ezdik,geçtik,ampulu sondurduk,projektör taktık,sen halen yazıyorsun,bir git işine kızım yaa,bir git.asaletın olsun,kımelere cevap yetişdiğine bır bak lütfen,sen dünyay meydan okuyan bir partının savunucususun,kım senın muhatapların ,ya bır dönde bak aynaya

Asaletin olsun Ulannn ezdikk.
Yukarıdaki asalet dolu ifadeleri bulun :)

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya Türkiye'nin en tarafsız gazetecileridir. Muhalefetin yapamadığını yapan, hiç bir şeye gebeliği olmayan 2 gazetecidir. İktidar tabii ki eleştirilecek, eleştirilmez ise hatalarını göremez. Başka bir parti gelsin gene eleştirmeye devam edeceklerdir. Eleştiri, taraf veya yandaş olmayı lütfen karıştırmayın.

Yahu Fox izledim onlar sonuç ekrana gelmeden görüyor zaten. Yani yayının ilk başında gayet yüzleri düşmeden bir parti çok üzülecek, bir parti oylarını çok arttırdı dediler.

Yani sanki bizle birlikte gördüler sonucu. Şu fotoğrafları koyup bir de sonucu ilk kez görmüş gibi bir kare yakalamak...

Back