• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk silen kazansın? 😂

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.123
570
43
Şimdi birisiyle aranız limoni diyelim ve haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz(klasik) ajdjdj O yazmıyor sen yazmıyorsun içten içe sinir oluyorsun durum atıyor görüyorsun sen atıyorsun o da bakıp geçiyor sallamıyor.

Şimdi o muhteşem ilk hareketi yapıp hiç bir şey söylemeden her yerden silen ve kötü olan kişi olmak mı? (Sanırım 2 aydır sormasını bekledim) Yoksa susup, kişiyi sessize alıp görmemek mi? Siz olsanız napardiniz ya da ne yapıyorsunuz? Ben kibarca ağzıma geleni saymak isityorum mesela..

Neden sustuklarimiz büyür ki içimizde?

Buyrun konu hep kv kp olmasin, farklı konu isteyen arkadaş :d sahneye

Son düzenleme:
Görün 🙂görmezdenn gelin karşıdaki kendını sorgulasın dursun
Dimiiii bu da güzel taktik azıcık etkileniyorum birazcık ama olsun 🤏 bı de en son konuşma dur döncem sana ajdjjf ve ben olayları içimde yaşayıp belli etmiyordum kendisiyle ilgilenmedim diye o da cephe aldı sanırım hep depresyonda çünkü

ben takmam. hikayelerini vs gördüğümde anlam çıkarabilecek biriyse sessize alıyorum, değilse takmıyorum.. dümdüz devam 😂 hala instagramda ekli eski sevgililerim bile var jdkd öyle salıyorum yani 😂

çok anlamadim konuyu ama ben genelde sevmediğim insanlari silmem ki aradiklarinda acmayayim diye :)
o kisinin durumunu sona al derseniz gormezsiniz. siz de kendi durumunuzu gorenlerden onu cikartabilirsiniz. olur biter
kac ay olmus konusmayali, belki de sizi sallamiyor bile. bunca zaman sonra ne soyleyeceksin ki durup dururken? sessizce cikar hayatindan gitsin

ben takmam. hikayelerini vs gördüğümde anlam çıkarabilecek biriyse sessize alıyorum, değilse takmıyorum.. dümdüz devam 😂 hala instagramda ekli eski sevgililerim bile var jdkd öyle salıyorum yani 😂
Benimde var yaa😂 nişanlısıyla fotosunu beğendim geçen bı tanesinin, benim genişlik jsjdjdjf şuan bu şahısla kavga edesim var galiba 😂onu aşamadım kafamda. Yüzüne vurmak istiyorum sjdjfj

Kavga edince içinin soğuması max 1 gün filan sonra yine boğma isteği vs geri gelecek habire kavga da edemeyeceğinize göre sabredip salın zaten bir süre sonra kavga etmek bile istemeyeceksiniz

çok anlamadim konuyu ama ben genelde sevmediğim insanlari silmem ki aradiklarinda acmayayim diye :)
o kisinin durumunu sona al derseniz gormezsiniz. siz de kendi durumunuzu gorenlerden onu cikartabilirsiniz. olur biter
kac ay olmus konusmayali, belki de sizi sallamiyor bile. bunca zaman sonra ne soyleyeceksin ki durup dururken? sessizce cikar hayatindan gitsin
2 ay uzun dimii ya, hayatıma yeni girmedi o yüzden hayatımdan tamamen çıkartıyorum hamlesini yapmadan önce bi yüzleşmek istedim 😂

Back
X