ilk sevgilim evleniyor.

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
Ben 4 yıl önce, 5 senelik iliskimi anlasamadigimiz için bitirmiştim. Tamamen 2 sene once de iletisimizi kopardim . Bana karşı çok agir hakaretler olmuştu bir dargın bir barisiktik kaldiramadim psikolojik olarak zaten karşılıklı sevgimizde azalmıştı.
Özellikle benim içim ona karşı kin doluydu bunu biliyordu (yılların birikimi ) kendiside sadece onu insani yönden affetmemi istiyordu çünkü bana cektirdigini kabul edip vicdan azabı duyuyordu
Neyse sözün özü 2 yildir onu öldü kabul ettim hic bir şekilde sosyal mecralardan takip etmedim ta ki düne kadar.
Dün birden bakma ihtiyacı hissettim kendisi evlenmek üzere
İçim bir tuhaf oldu yani. icimde kesinlikle ona karşı birşey yok
Üzüldüm gibi ama bir yandan sevindim gibi de :)
Kesinlikle birbirlerine yakistirdim
Anlayamadım garip bir ruh hali içine girdim.
Benimde şuan hayatımda biri var mutluyum keyfim yerinde
kendisi ilk erkek arkadasimdi.
Bana yaptiklarini umarim evlenecegi kisiye yapmaz .
Artik kin tutmak istemiyorm ona karsi ama bi yanimda hala kizgin.
Zamanla gecer heralde
Ama onun adina sevinmemde garibime gidiyor.
Umarım bir daha da hatirlamam kendisini.

Uzun süredir haber almamışsın ondan, sana yaşattıklarından sonra içinde ona karşı azda olsa kin kalmıştır üzülmen belki de bunun içindir.. sevinmen de ona karşı sevgin bitmiş artık o yüzdendir.

Olur öyle hissettiğinin altında çok anlam arama, yeni öğrendiysen iyi,kötü, değişik hissetmen normal. Bir kaç güne yine aklına gelmez hale gelir. Kendimden biliyorum anlattığın birebir başıma geldi ayrılmıştk, keyfim yerindeydi yıllar sonra evlendiğini öğrendiğim an bi sarsıldım... ‘Ne oluyor yahu bana’ dedim ama iki gün sonra yine ‘aman banane yhaa mutluluklar ne diyim ki’ moduna girdim

Çok takılma yani. Kendi yolumuza bakmaya devam

bende yaşadım bu anlamsız duyguyu yani şuan çoluk çocuklu bazen diyorum biz evlenseydik kız çocuğum olacaktı falan filan, birde eline dediğimin kısmeti açılıyor ilk sevgilim evlendi ikincisinden de ayrıldım o da nişanlanmak üzere kısmet açıyorum galiba.

yıllar önce ilk çocukluğunuzda aşık oldugunuz ve hayyaller kurduğunuz uzuuunn zaman çıktıgınız birisi şimdi yeni bir yuva kurucak o hayallerde farklı bir kadın olucak böyle düşünmeniz normal anormal olsa zaten hayatınıza birini almazdınız

Valla ben ilk sevgilim öldü mü kaldı mı onu bile bilmem. En iyi yöntem ayrildigin gun isminin uzerini cizmek. Inanilmaz bir hafifleme geliyor insana. Normal yasantina cok hizli donuyosunuz. Ilk sevgiliniz belli tecrubeler duygular yasamak icin bir basamakti hayatinizda ve gorevini tamamladiginda kendi yoluna gitti hepsi bu kadar.

onun adına sevinebiliyorsan demek ki affetme zamanın gelmiş.Bu kininden de kurtulmuş olursun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…