Bebek İkinci El ilk sayfada yeniler eklendi erkek çocuk kıyafet ayakkabı Adidas bot vs.

Konularıma bakabilirsiniz size göre bişey varsa anlaşırız
bir de 22 numara botun resmi yok
canm şuan değilde akşam bakarım konuna inş.. bide özelden bağlantı gönderirsen daha kolay bulurum konularını çocuk bölümünde de var mı konun şuan çıkmam lazım akşam haberleşiriz inş.

Müzikli oyuncak arıyorum sadece trafik piyano mu var
birde yağmurluk olan kaç yaş için ?

Müzikli oyuncak arıyorum sadece trafik piyano mu var
birde yağmurluk olan kaç yaş için ?
yağmurluk 3-4 yaşa uygun piyanolar satıldı yarın kargoya gidicem beğendiğiniz varsa fiyatta yardımcı olurum
bide senn konulara baktım canm bize göre bişey maalesef yok benm oğlum var kızım yok

burdan tulum ve hırka satıldı

yağmurluk 3-4 yaşa uygun piyanolar satıldı yarın kargoya gidicem beğendiğiniz varsa fiyatta yardımcı olurum
bide senn konulara baktım canm bize göre bişey maalesef yok benm oğlum var kızım yok
Tamam size hayırlı satışlar bu arada oğlumda var 9 yaşında :)

Piyanolar satıldı canım bugün kargolicam yağmurluk için bakarim ınş.
Kargo geldi piyanolar pil taktım fakat hiçbiri çalışmıyor maalesef pil yerleri pas içinde eşim içini açtı yapabilirim belki diye ama içindeki bütün kablolar kopuk ve ıslak hep ,sen pilleri bitmeden çalışıyordu değince pil takınca çalışır diye düşündüm ayrıca marsupilami müzik çalıyor yazmışsın o da çalmıyor sonuçta peluş içini mi sökelim sıkıntı sadece birinde olsaydı inanki sıkıntı etmezdim sonuçta görsellikleri için degil sesli oyuncaklar diye tercih etmiştim ama hepsi öyle kırıcı olduysam yinede özür dilerim

canım vallahi çalışıyolardı pilleri bitince bende kartona doldurup kaldırdım oğlum artık oynamıyor diye belki pilleri çıkarmadığım için piller erimiş olabilir ama en fazla 2 3 ay kartonda kaldılar ayrıca siz defalarca oyuncakları çalışır durumda yollıcaksınız değil mi diye sordunuz bende pil takıp uğraşmak istemediğim için fiyatları çok uygun tuttum dedim ve buna rağmen 37 tl tutan ürünleri isteğiniz üzerine 25 tl ye verdim ayrıca oyuncakların çalışmama ihtimali sizin için problemse kargoyu yollamadan evvel paranızı iade ederim dedim (özelden yazışmalarımız hala duruyo) yinede benim için hiç problem değil canm ben paranı iade ederim..ayrıca marsupilami çalışıyordu keşke video falan çekseymişim

ayrıca ben size çalışmama ihtimalini söylediğim halde sanki yalan söyleyerek ürün satmışım gibi yapmanız çok üzücü

bu yazıda bu konumda mevcut size yazılmış olmasa da piyanolarla ilgili bişey bunun dışında özelden de size belirtmiştim lütfen bunları da buraya yazın

bu yazıda bu konumda mevcut size yazılmış olmasa da piyanolarla ilgili bişey bunun dışında özelden de size belirtmiştim lütfen bunları da buraya yazın
Ben kimseyi kırmak istemem ama sen oyuncakları koyarken keşke belirtseydin tamam sorun olacaksa paranı iade ederim dedin inkar etmiyorum bunu hepsi çalışmayınca insan üzülùyor bence satacağımız ürünleri deneyip alacak kişiyi bilgilendirmeliyiz ürünün ucuz olması bozuk anlamına gelmez ihtiyaçtan yada değerlendirilsin diye öyle değil mi" neyse cnm ya hoşçakal sende farketmemiś olabilirsin insanlık hali kusura bakma olur mu seni kırmak ičin yazmadım bunları

Canım vallahi marsupilami ve radyo çalışıyordu onlardan eminim sadece piyanolardan emin değildim yoksa size kesinlikle öyle yollamazdiim yeniden söylüyorum dilerseniz paranızı iade ederim ilk defa böyle bişey oldu hakkınızı helal edin kargodan dolayı bişey olmuş olabilir mi vallahi kutuya koyarken dahi marsupilami ve radyoyu denedim onlardan eminim zaten sorunlu olanları tek tek belirttim sayfa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…