• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Regl Hikayelerizimiz

sosdulu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
139
3
318
34
İzmir
GMeraba hanımlar,ve genç kızlar...

İlk olarak genç kızlar için kısa kısa bilgiler vermekle başlayacağım.

Meraba, gencecık bayanlar...
Sizler için kısa kısa bilgiler vereceğim ilk olarak ergenlikle başlayacağım

10-16 yaşları arasinda başlar,sivilceler çıkar,iştah artar, duygular degisir,veeeee regl görülur
REGL:09-17 yaşları arasinda sık olarak görülur ama bu yaş farklı sepeblerden dolayı degisir anne,iklim vs.
Regl olmadan önce anneye bir degisir konu açtırılmalıdır mutlaka.Anneniz kesinlikle icinizi rahatlatacak bilgilerde bulunurlar. Veee sonunda...
Beklediğimiz misafir geldi...Korkma annene kos sana sarilacaktir mutlaka ped kullanmayi ögren...

Size sorum ne zaman regl oldunuz neler yaşadıniz ??

(Eminim çok güleceğiz) :9:

saçma bi heveslilik vardı bende göğüslerim büyüsün regl olayım diye :). anneannemde sıkı sıkı tembih ediyodu. ilk kan geldiğinde pencereye git 3 baca say. adetin 3 gün sürer dedi. heyecandan unutmuşum ben tabi. ilk başta çok az gelmişti defalarca çamaşırıma baktım . (tobee tobee) dershaneye gitmiştim. dersleri yarıda bırakıp eve geldim :27: ortasona gidiyodum işte. bide gazete kağıdına ped sarıp okulda yanımda taşıyodum. heveslilik var yaa :) bigün yere düşürdüm.arka sıradada sınıfın haylazlarından biri vardı bu ne dedi. bende poster demiştim. beden eğitimi dersindeyken çantamı gizliden açıp bakmış pislik çocuk:22::22:. bide yere atmış. düşürdüm sanıcam güyaa. kavga ederken söylemişti

GMeraba hanımlar,ve genç kızlar...

İlk olarak genç kızlar için kısa kısa bilgiler vermekle başlayacağım.

Meraba, gencecık bayanlar...
Sizler için kısa kısa bilgiler vereceğim ilk olarak ergenlikle başlayacağım

10-16 yaşları arasinda başlar,sivilceler çıkar,iştah artar, duygular degisir,veeeee regl görülur
REGL:09-17 yaşları arasinda sık olarak görülur ama bu yaş farklı sepeblerden dolayı degisir anne,iklim vs.
Regl olmadan önce anneye bir degisir konu açtırılmalıdır mutlaka.Anneniz kesinlikle icinizi rahatlatacak bilgilerde bulunurlar. Veee sonunda...
Beklediğimiz misafir geldi...Korkma annene kos sana sarilacaktir mutlaka ped kullanmayi ögren...

Size sorum ne zaman regl oldunuz neler yaşadıniz ??

(Eminim çok güleceğiz) :9:

Ay güzel olmuş bu konu. Ben orta okula geçmiştim yaz tatilimin güzel günlerinden biriydi. Sokakta oyun oynayarak geçiyordu günler.akşam annem yeter artık eve gelin demişti malum akşam olmuştu yemek falan. Tabi ben adet ne daha onu bile bilmiyorum. Afedersiniz banyoya girdim ve iç çamaşırım tamamen koyu kahverengine dönmüştü. Bende Allah Allah ben cırcır mı olmuşum nasıl hissetmedim allahım altıma yapmışım ( çocukluk aklı işte yaş 13 ama baya bi cahilmişim). Neyse annem görmesin diye çamaşır makinasının arkasına attım. Bir gün, iki gün, üç gün derken ben adetim bitene kadar böyle devam ettim attım çamaşır makinasının arkasına :)) sonra annem çamaşır yıkarken artık nasıl farkettiyse beni birçağırdı banyoda. Ben korka korka gittim:) anne valla hiç farketmedim dedim o da sen ne zamandan beri böylesin niye bana haber vermedin dedi sakin bi şekilde. Sen adet olmuşsun dedi yüzünde hafif mutlu bi gülümsemeyle tabi ben şaşkın şaşkın o ne ki? Diyorum içimden öyle oldu benim hikayem kuzenlerim içinde ilk olan benim en küçük olmama rağmen sonra onlarda oldu. Birde en kötü şeylerden biri ped almaktır bakkaldan marketten. Erkek kardeşim küçüktü onu yollardık. Kuzenimle gittiğimizde bakkal bize marka sorduğunda yengem bunu istiyodu derdik:)) bize değil yani.ama adam da yengemizi tanıyordu ne ayıp etmişiz ya :17:g

Hahaha ne kadar komikmiş hikayen :9: :9:

İyikide açmışım valla konuyu 13 yaş 7. sınıf demi kaç câmaşır kirlettin öyle :9:

Ay benim hikayemde Nur_90'ın hikayesine benziyor :):)
Bende aynı şekilde 7. sınıfa gidiyordum 13 yaşında falanım yani. Bende aynı şekilde adet ne demek nasıl olur pek bilmiyorum, sadece adetle ilgili kızlarda belli bi yaştan sonra kanama olur diye biliyorum ama hangi belli yaş! bilmiyorum :D Neyse birgün öğlen yemekte melemen yedim, okula gidiyorum tabi okul dönüşü eve geldim tuvalete gittim kırmızı olmuş iç çamaşırım, bende aynen Nur gibi ishal oldum falan diye düşündüm kırmızı oluşunu da melemene bağladım, çamaşırımı elimle yıkadım korktum annemden rezil olcam yani :D Neyse geçmiyo ama bu kırmızı şey sonra dank etti adet oldum ben diye :) utancımdan bir süre kimseye söylemedim çamaşırlarımı hep elimle yıkadım anneme belli etmedim, sonra nasıl anladıysa annem artık bir gün dolabımda ped buldum :D:D

Bende orta 2 deyim. Bilgi yarışmasına seçilmiştim. Ahmet diye bi çocuk bide ben çalışıyoruz işte sınava. gayet mutluyuz güküyoruz fln. ben tuvalete gittim bir geldim gözler kan çanağı ağladım fln. ahmet şok da. tabi ona bişe söylemedim.
Sağolsun çok yakın arkadaşım vardı İrem diye taksiye bindik bizim eve gittik.
Annem beni sakinleştirdi fln. Hiç unutmam o kadar çok ped koymuştu ki ceplerime çantama fln 1-2 ay pedle yaşarsın yani :)
o halde gidip bilgi yarışmasına girdim.

Benım yasımda regl olan insana pek rastladım dıyemem..
Benim hikayem_halamlardayız halamın cocuklarıyla oynuyoruz ve evde misafir var salon baya kalabalık yanı akşamdı hıc unutmuyorum o günü..oyle bır sancı gırdıkı karnıma annemın etegıne yapısık anne karnım agrıyo dıyıp duruyorum anemde telaslı ev kalabalık ya yemek hazırlıyorlar vc gıt dıyıp duruyor bana ,henüz yaşım 9..vc gıdıyorum ve bı kırmızılık var ve oyle bı agrı acı varkı ıcımde dayanılmaz cıglık atıyorum tabı anne ben ölüyorum içimden kan geldi diye feryat figan tum ev halkı mısafırler vc nın onunde,ve ogunden berı hala her ay bu agrıyı cekerım..

Hahaha ne kadar komikmiş hikayen :9: :9:

İyikide açmışım valla konuyu 13 yaş 7. sınıf demi kaç câmaşır kirlettin öyle :9:

Yok ben 6. Sınıfa gecmıstim yas 12 ydi ben 7 yasında başladım okula ay farkından 12 olcaktı ben 13 yazmışım valla her gun 1 çamaşır ve ben 7 gun boyunca duraksız adet oluyorum aslında baska hıkayelerım varda burda anlatılamaz utanırım :)) bu arada mesaj alıntı olarak cevap veremedigin ıcın göremedım

Son düzenleme:
Ay benim hikayemde Nur_90'ın hikayesine benziyor :):)
Bende aynı şekilde 7. sınıfa gidiyordum 13 yaşında falanım yani. Bende aynı şekilde adet ne demek nasıl olur pek bilmiyorum, sadece adetle ilgili kızlarda belli bi yaştan sonra kanama olur diye biliyorum ama hangi belli yaş! bilmiyorum :D Neyse birgün öğlen yemekte melemen yedim, okula gidiyorum tabi okul dönüşü eve geldim tuvalete gittim kırmızı olmuş iç çamaşırım, bende aynen Nur gibi ishal oldum falan diye düşündüm kırmızı oluşunu da melemene bağladım, çamaşırımı elimle yıkadım korktum annemden rezil olcam yani :D Neyse geçmiyo ama bu kırmızı şey sonra dank etti adet oldum ben diye :) utancımdan bir süre kimseye söylemedim çamaşırlarımı hep elimle yıkadım anneme belli etmedim, sonra nasıl anladıysa annem artık bir gün dolabımda ped buldum :D:D

Hakikaten çok masummuşuz bilmiyoruz ne olduğunu sen yinede yıkamışsın :)

Yok ben 6. Sınıfa gecmıstim yas 12 ydi ben 7 yasında başladım okula ay farkından 12 olcaktı ben 13 yazmışım valla her gun 1 çamaşır ve ben 7 gun boyunca duraksız adet oluyorum aslında baska hıkayelerım varda burda anlatılamaz utanırım :)) bu arada mesaj alıntı olarak cevap veremedigin ıcın göremedım

ya kimden utanıcan biz bizyiz bizde yaşadık o kadarını

valla kızlar alemsiniz haa size kwendi hikayemi anlatıyım 2-3 haftadır karnımda bi ağrı aman için deşiliyo sandım sonra gece bi ıslaklık herhalda altıma yaptım dedim sabah bi kalktım manzara ortada yataktan bir fırlaşım var abowww iyiki evde tektim tirtir titriyodum enn yakın arkadaşım olmuştu direk onu aradım her şeyi anlattı sonra hemen bakkala koşup çikolata al dedi lazım olacak diye bize gelip ped felan verrdi anneminkilere dokunamıyorum sonra akşam hemen ablama söyledim osda ablama söyledi annem gülerek yanına çağırdı şrakk bi tokat ben bi ağlıyorum bi ağlıyorum korka kızım senin saşkınlığın için attım bu tokadı dedi ertesi gün ped ve ilk sütyenimi aldı :9: :44:

12-13 yaşında olmuştum 8.sınıftım 21 eylüldü matematik dersindeydik bi ıslaklık hissediyorum sankı karnımda bir bıçak var dönüp duruyor biri yumurtalıklarımı çekip bırakıyor gibi :1: Pantolonumda yeniydi çok seviniyordum okulunda 3.günüydü sanırım kalktım okulun tuvaletine gittim kızlarla girdim hortlak görmüş gibi bağırdım hemen çıktım şey şey şey diyorum arkamada tabak gibi çıkmış kıpkırmızı ama nasıl belli oluyor hemen ögretmenden ped istedik ögretmenimizde yaşlı ögretmenlerden seviniyordu 32 diş :52: :33: Benim arkamda da masum ilkokul aşkım oturuyordu beyaz gömlegimi çekiştiryorum belli oluyor geri geri yürüyerek oturdum pantolon gitti diye yanıyorum bende :27: Eve gittim anneme söyledim annem artık genç kız oldun dikkatlı ol dedi sırıtıyor o da :33: :52: Çok aglamıştım ben genç kız olmak istemiyorum diye :5:

16 yasindaydim.... Tatilden döndük duş alacagm lise iki bitti lise uç geçtim lise ikinin bittiği yaz trmmmuzun 31 iydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok güzel bir konu :)

bızım aılede genetık heralde bızım ılk reglımız bıraz gec oluyor..arkadaşlarım bir bir olurken ben nıye olmuyorum dıye dert yapıyordum..arkadaşlarım aman ne güzel ıste olunca görursun dıyorlardı..bı gun kuzenımle beraber kendımıze cok güzel bı çamaşır takımı almıştık..lıse 1 deydım..tarıhı bıle hatırlıyorum..1 şubat :) ben çamaşırımı gıydım miss gıbı bı tuvalete gıttım olan olmuş...gitmişti güzelim çamaşır :1:

ben de 6. yada 7. sınıftaydım.kızlar sürekli kanatlı manatlı fln diye espri yapıyorlardı ben de anlamıyordum çünkü annem daha bahsetmemişti.sobra bi gün okuldan geldikten sonra çok fena karın ağrısı hissettim git gide arttı ağlıyorum hüngür hüngür iki gözüm iki çeşme.ben neden olduğunu anlamadım tabi.annem odaya çekti kadınlar böyle her ay adet görür ped kullanırlar dedi gösterdi sonra nasıl kullanacağımı fln.bi kaç gün sonra bi kadın misafir gelmişti.annem de kadına benim kızım da büyüdü artık altını bağlıyoruz dedi :60::60::60: kadın anlamadı önce sonra annem dedi adet oldu büyüdü artık dedi ama fena utanmıştım :26::26:

Back