Ilk regl bekleyişi ve erken haber veren bebiş

Tebrik ederim Nuremcim. İlk korunmasız ilişkinizdemi hamile kaldın?

Ben bugün 2.kez kan aldırdım ilk değerim 205 di bugün kü değerim 973,80 çıktı:))
Bebeğim doğru yolda ilerliyor kızlar:))
Tugyann canım inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur:) Senin de güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba kızlar;:lepi::teytey:

3 Aylık evliyim ve dün idrar testi yaptım. Onda ikinci çizgi biraz silik çıkmıştı. Hemen akşam gidip kan testi yaptırdım ve biraz önce sonucu aldım:)) Beta hcg değerim 205:)) Veee hamileyim:))

Bu ay dört gözle 20 Eylül regl tarihimi beklerken, kk dan biri ben olsam test yapardım sendeki belirtiler ben de olsa şimdi çoooktan yapmıştım dedi:))) Ben de o gazla hemen idrar testi yaptım:)) Sonuç pozitif:)) KK sayesinde erken öğrenmiş oldum gebeliğimi. Reglime bugün 4 gün kaldı:)) Ben reglime 5 gün kala öğrenmiş oldum...
Darısı tüm isteyenlerin başına...
Belirtileri filan merak eden olursa yardımcı olurum:)))opuyorumnanaktan

arkadasım tebrıkederım darısı basıma bende 4 aylık evlıyım ve suan 1 gun gecıktım.sanırım tarıhlerımız uyuyo ama ben bı turlu heyecandanmıdır bılmıyorum hesaplayamıyorum en son adet donemımı senın en son ne zamandıı??

canım hayırlı olsun bende hamileyim 3 ay önce düşük yaptım 5.5 haftalıktı kese gözükmedi.suan kac haftalık bilmiyorum canım.zemuszemus

canım hayırlı olsun....sağlıkla gelsin bebişin.........

hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı olur inş allah hayırlı yazılar yazsın

ALLAH sağ salim kucağında da görmeni nasip etsin, tebrikleeerrr...a.s.

çok tebrik ederim canım benim allah kucağına almayı nasip etsin
ne güzel bebişin sana bayram hediyesi olarak geldii maşallahhh

tebrik ederim...

Hepinize teşekkür ederim kızlar:)

Tebrik ederim Nuremcim. İlk korunmasız ilişkinizdemi hamile kaldın?
Canım bilmiyorum orasını. Korunmayı bıraktık ondan 1 ay sonra hamile kaldım:)

arkadasım tebrıkederım darısı basıma bende 4 aylık evlıyım ve suan 1 gun gecıktım.sanırım tarıhlerımız uyuyo ama ben bı turlu heyecandanmıdır bılmıyorum hesaplayamıyorum en son adet donemımı senın en son ne zamandıı??
Benim son adet tarihim 20 Ağustos 2009'du canım. Şu an 5 hafta 4 günlük hamileyim..

canım hayırlı olsun bende hamileyim 3 ay önce düşük yaptım 5.5 haftalıktı kese gözükmedi.suan kac haftalık bilmiyorum canım.zemuszemus
Ayy inşallah benim de öyle olmaz:KK43:( Bugün doktora gideceğim canım inşallah. Peki senin mide bulantın varmıydı düşük yaptığında??:sinifsinif:

X