İlk randevuda vajinal muayene yapılır mı?

yettiartik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
100
17
13
24
Regl dışında kanama görüyorum çok az bir şekilde.onun öncesinde de sarı renkli akıntı oluyordu jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum ama ben çok utanıyorum ilk randevuda muayene yaparlar mı?

Yani ultrasonla bakarsa iç çamaşırı kızı kasıklarınıza kadar açmanız gerekmesi dışında bi yerinizi açmanız gerekeceğini sanmıyorum 😅 ara kanama sebebiyle rahim ve yumurtalıklara mutlaka bakmak isteyecektir. Bi de kan testleri falan ister gidin ama mutlaka utanıyorum diye ertelemeyin

Yani ultrasonla bakarsa iç çamaşırı kızı kasıklarınıza kadar açmanız gerekmesi dışında bi yerinizi açmanız gerekeceğini sanmıyorum 😅 ara kanama sebebiyle rahim ve yumurtalıklara mutlaka bakmak isteyecektir. Bi de kan testleri falan ister gidin ama mutlaka utanıyorum diye ertelemeyin
Kanama nedeniyle muayene yaparlar mı yani

Bakmak isterlerse de açmak istemem bekaretim var nasıl bakacaklar
Karından bakarlar anlamında dedim meraj etmeyin kimse sizin bekaretinize zarar vermez. Evli misin diye soruyorlar hayır dediğiniz anda karından muayene olursunuz. Evli bile olsanız istemiyorsanız yine karından bakarlar. Siz muayene yazdınız o yüzden öyle dedim karından olan da muayene sonuçta muayenenin anlamı doktorun size bakması

Back
X