- 10 Mart 2025
- 100
- 17
- 13
- 24
- Konu Sahibi yettiartik
-
Tabi ki yaparlar bakire değilseniz hpv testi ve kültür istemenizi öneririmRegl dışında kanama görüyorum çok az bir şekilde.onun öncesinde de sarı renkli akıntı oluyordu jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum ama ben çok utanıyorum ilk randevuda muayene yaparlar mı?
Bakireyim yaparlar mı yinedeTabi ki yaparlar bakire değilseniz hpv testi ve kültür istemenizi öneririm
Karından ultrason ile bakılırBakireyim yaparlar mı yinede
Bir yerlerimi açmam gerekmez dimi ksjsjsjsBakireyseniz karından ultrasonla bakarlar
Zaten evli mi bekar mısınız diye soruyorlar. Bekarım cinsel hayatım yok derseniz sadece karından ultrason ile bakılır merak etmeyin .Bir yerlerimi açmam gerekmez dimi ksjsjsjs
Karnınızı açıp iç çamaşırı hafif indireceksiniz. Alt karın kısmı görünecek şekilde. Jel falan sürecek öyle bakacakBir yerlerimi açmam gerekmez dimi ksjsjsjs
Hayır sadece göbeğini açarsın o kadar. Pantolonu da çok az indir diyorlar ama özel bölgen görünmüyorBir yerlerimi açmam gerekmez dimi ksjsjsjs
Kanama nedeniyle muayene yaparlar mı yaniYani ultrasonla bakarsa iç çamaşırı kızı kasıklarınıza kadar açmanız gerekmesi dışında bi yerinizi açmanız gerekeceğini sanmıyorumara kanama sebebiyle rahim ve yumurtalıklara mutlaka bakmak isteyecektir. Bi de kan testleri falan ister gidin ama mutlaka utanıyorum diye ertelemeyin
Vajinal muayene olmaz. Bakire kadınlara vajinal muayene yapılmıyorKanama nedeniyle muayene yaparlar mı yani
Yaparlar kist vs bakmak isterler. Bir de bakire olduğunuz için biraz su içer tuvalete sıkışırsanız daha net görebilirler.Kanama nedeniyle muayene yaparlar mı yani
Aslında bence ultrason tek başına yeterli değil ama mecburiyetten. Rahim kanseri ,kist vs bir sorun olduğunda daha net görülür vajinal muayenedeMadem ultrason yeterli bir sey neden vajinal muayene var?
Daha iyi görebilmek için. Vajinal daha net oluyor bir de kişisel tercih galiba ben son doktora gittiğimde asistan karından baktı sonra hoca tekrar bakacak dedi hoca vajinal baktı.Madem ultrason yeterli bir sey neden vajinal muayene var?
Yaparlar kist vs bakmak isterler. Bir de bakire olduğunuz için biraz su içer tuvalete sıkışırsanız daha net görebilirler
Karından bakarlar anlamında dedim meraj etmeyin kimse sizin bekaretinize zarar vermez. Evli misin diye soruyorlar hayır dediğiniz anda karından muayene olursunuz. Evli bile olsanız istemiyorsanız yine karından bakarlar. Siz muayene yazdınız o yüzden öyle dedim karından olan da muayene sonuçta muayenenin anlamı doktorun size bakmasıBakmak isterlerse de açmak istemem bekaretim var nasıl bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?