Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk ovülasyon testim yardımcı olabilir misiniz
- Konu Sahibi glsh2901
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyon #yumurtlama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
Canım dün değin gibi değerlendirdik bugün de yumurta çatladı mi diye testi yaptım bu testim dünkü testimden daha koyu çıktı yani c çizgisinden bile koyu ne yapmam gerekiyor kötü birşey mi iyi birşey mi anlamadımBugün ve 3 4 günü değerlendir bence
Eklentiler
- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Asıl pik bugün canım, sıkıntı yok, bugünü ve yarını da değerlendirebilirsinizCanım dün değin gibi değerlendirdik bugün de yumurta çatladı mi diye testi yaptım bu testim dünkü testimden daha koyu çıktı yani c çizgisinden bile koyu ne yapmam gerekiyor kötü birşey mi iyi birşey mi anlamadım
- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
Teşekkür ederim canımAsıl pik bugün canım, sıkıntı yok, bugünü ve yarını da değerlendirebilirsiniz
Canım bu saatler arasında test yapıldı mesela pozitif cıktı gece ilişkş olsa sorun olur mu yoksa hemen mi olmasj lazımCanım testler günde bir kere yapılıyor, yani ikinciyi de yapabilirsin ama boşuna test harcamış olursun. Öğlen 12 ila 16.oo arası daha çok tercih ediliyor bu saatler arasinda LH hormonu artışa geçiyor çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gostermelisin ve 1 saat öncesi yeme içme yasak T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olursa ya da daha koyu olursa yumurtlama oluyor kuzum
Canım testler günde bir kere yapılıyor, yani ikinciyi de yapabilirsin ama boşuna test harcamış olursun. Öğlen 12 ila 16.oo arası daha çok tercih ediliyor bu saatler arasinda LH hormonu artışa geçiyor çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gostermelisin ve 1 saat öncesi yeme içme yasak T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olursa ya da daha koyu olursa yumurtlama oluyor kuzum
Merhaba sizce yumurtlama mı 2 gündür böyle çıkıyor
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Canım çok özür dilerim, uzun süredir giriş yapamadım, inşallah değerlendirmiş sındırEki Görüntüle 2789321
Merhaba sizce yumurtlama mı 2 gündür böyle çıkıyor
Evet hamileyimCanım çok özür dilerim, uzun süredir giriş yapamadım, inşallah değerlendirmiş sındır
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Canimmm çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benimde silik çıktı bekliyorum koyulaşmasiniEvet hamileyim
Eklentiler
Amin inşallah. Bence var sende de benimki daha silikti çok yeni olduğu içinCanimmm çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benimde silik çıktı bekliyorum koyulaşmasini
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
İnşallah kuzum Perşembe günü gideceğim doktora Sağlıkla ilerlesin inşallahAmin inşallah. Bence var sende de benimki daha silikti çok yeni olduğu için
Hadi bakalım bende perşembe gideceğim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah kuzum Perşembe günü gideceğim doktora Sağlıkla ilerlesin inşallah
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Yaaa inşallah kuzum, herkes hayırlı haberlerle gelsinHadi bakalım bende perşembe gideceğim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
- 12 Aralık 2020
- 538
- 184
- 53
- 36
- 4 Nisan 2021
- 596
- 575
- 33
- 26
Cnm gebelik testini ovulasyon dan ne zaman sonra yaptinCanım dün değin gibi değerlendirdik bugün de yumurta çatladı mi diye testi yaptım bu testim dünkü testimden daha koyu çıktı yani c çizgisinden bile koyu ne yapmam gerekiyor kötü birşey mi iyi birşey mi anlamadım
- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
17 gün sonra canımCnm gebelik testini ovulasyon dan ne zaman sonra yaptin