Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk ovülasyon testim yardımcı olabilir misiniz
- Konu Sahibi glsh2901
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyon #yumurtlama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Canım testler günde bir kere yapılıyor, yani ikinciyi de yapabilirsin ama boşuna test harcamış olursun. Öğlen 12 ila 16.oo arası daha çok tercih ediliyor bu saatler arasinda LH hormonu artışa geçiyor çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gostermelisin ve 1 saat öncesi yeme içme yasak T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olursa ya da daha koyu olursa yumurtlama oluyor kuzum
Canım testler günde bir kere yapılıyor, yani ikinciyi de yapabilirsin ama boşuna test harcamış olursun. Öğlen 12 ila 16.oo arası daha çok tercih ediliyor bu saatler arasinda LH hormonu artışa geçiyor çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gostermelisin ve 1 saat öncesi yeme içme yasak T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olursa ya da daha koyu olursa yumurtlama oluyor kuzum
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Evet farklı bir testle başlamıştım o yüzden t ve c farklı yerleri ilk başladığım testte silik olanlar c6 7 8 günler test ters mi duruyor
Çünkü düzse onlarda T kısmı koyu gözüküyor burdan bakınca bilemedim
Daha yakın çekmiştim6 7 8 günler test ters mi duruyor
Çünkü düzse onlarda T kısmı koyu gözüküyor burdan bakınca bilemedim
Eklentiler
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
sabah akşam yapmana gerek yok
Günde bir kez yap yeter
Sıvı alımına dikkat ederek test yap
Yaptığın tes
Çok teşekkür ederimsabah akşam yapmana gerek yok
Günde bir kez yap yeter
Sıvı alımına dikkat ederek test yap
Yaptığın testlerin hiçbirinde yumurtlama göremedim.
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Aynen T kısmı koyuysa eğer o günler yumurtlamadırDaha yakın çekmiştim
Çok teşekkür ederimAynen T kısmı koyuysa eğer o günler yumurtlamadır
- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
Yok kuzucum yumurtlama aynen devam et aynı saatte yapmaya ve bir kere yap gunde kafan karışmasın hiçTeşekkür ederim cevapladığınız için emin olmak için yapıyordum ama dediğiniz gibi tek yapsam da olur peki attığım görselde yumurtlama yok değilmi henüz
Tamamdır çok teşekkür ederim çok sağolunYok kuzucum yumurtlama aynen devam et aynı saatte yapmaya ve bir kere yap gunde kafan karışmasın hiç
- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
Bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu aya düzenli olarak yapıyorum ama ben sadece sabah yapıyorum neden akşam da yapıyorsunuz acebaEki Görüntüle 2776590 Merhaba kızlar en son reglim 28 ocakta bitti ve 29 ocakta yapmaya başladım ilk kez ovülasyon testi yapıyorum sabah ve akşam düzenli şekilde yapıyorum fakat c çizgilerim t çizgisinden az bir şekilde silik çıkıyor c çizgisinden koyu veya aynı olacak fakat yumurtlama olmuş mu bakabilirmisiniz emin olamıyorum birde testleri sabah ve akşam mı yapıyorsunuz teşekkür ederim şimdiden
Merhaba tanıdığım 2 kere yap diyince bende yapmıştım ama kızlar tek diyince tek yapmaya başladım testlerin birinde çıkar birinde çıkmaz garanti olsun diye ama tek yapmak mantıklı 2 gündür testlerde çift çizgiyi gördüm ben saat 3te yapıyorumBende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu aya düzenli olarak yapıyorum ama ben sadece sabah yapıyorum neden akşam da yapıyorsunuz aceba
- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
Bugün 12 testimi yaptım ve bu sefer testim her zaman silik çıkan testim bugün belirgin oldu yani ben bugün değerlendir bilirim dimiMerhaba tanıdığım 2 kere yap diyince bende yapmıştım ama kızlar tek diyince tek yapmaya başladım testlerin birinde çıkar birinde çıkmaz garanti olsun diye ama tek yapmak mantıklı 2 gündür testlerde çift çizgiyi gördüm ben saat 3te yapıyorum
Eklentiler
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Evet bugün pik olmus mutlqka değerlendirin silikleşince catlamis demek o zaman da degerlendirinBugün 12 testimi yaptım ve bu sefer testim her zaman silik çıkan testim bugün belirgin oldu yani ben bugün değerlendir bilirim dimi
Bugün ve 3 4 günü değerlendir benceBugün 12 testimi yaptım ve bu sefer testim her zaman silik çıkan testim bugün belirgin oldu yani ben bugün değerlendir bilirim dimi
- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28