• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ovülasyon testim yardımcı olabilir misiniz

glsh2901

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
11
6
6
28
B622805C-6DD7-43B0-80F8-3E7AB407E7B4.jpeg
Merhaba kızlar en son reglim 28 ocakta bitti ve 29 ocakta yapmaya başladım ilk kez ovülasyon testi yapıyorum sabah ve akşam düzenli şekilde yapıyorum fakat c çizgilerim t çizgisinden az bir şekilde silik çıkıyor c çizgisinden koyu veya aynı olacak fakat yumurtlama olmuş mu bakabilirmisiniz emin olamıyorum birde testleri sabah ve akşam mı yapıyorsunuz teşekkür ederim şimdiden 🤗

Canım testler günde bir kere yapılıyor, yani ikinciyi de yapabilirsin ama boşuna test harcamış olursun. Öğlen 12 ila 16.oo arası daha çok tercih ediliyor bu saatler arasinda LH hormonu artışa geçiyor çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gostermelisin ve 1 saat öncesi yeme içme yasak☺️ T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olursa ya da daha koyu olursa yumurtlama oluyor kuzum💕

Canım testler günde bir kere yapılıyor, yani ikinciyi de yapabilirsin ama boşuna test harcamış olursun. Öğlen 12 ila 16.oo arası daha çok tercih ediliyor bu saatler arasinda LH hormonu artışa geçiyor çünkü. Her gün aynı saatte yapmaya özen gostermelisin ve 1 saat öncesi yeme içme yasak☺️ T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olursa ya da daha koyu olursa yumurtlama oluyor kuzum💕

6 7 8 günler test ters mi duruyor
Çünkü düzse onlarda T kısmı koyu gözüküyor burdan bakınca bilemedim

sabah akşam yapmana gerek yok
Günde bir kez yap yeter
Sıvı alımına dikkat ederek test yap
Yaptığın testlerin hiçbirinde yumurtlama göremedim.

Eki Görüntüle 2776590 Merhaba kızlar en son reglim 28 ocakta bitti ve 29 ocakta yapmaya başladım ilk kez ovülasyon testi yapıyorum sabah ve akşam düzenli şekilde yapıyorum fakat c çizgilerim t çizgisinden az bir şekilde silik çıkıyor c çizgisinden koyu veya aynı olacak fakat yumurtlama olmuş mu bakabilirmisiniz emin olamıyorum birde testleri sabah ve akşam mı yapıyorsunuz teşekkür ederim şimdiden 🤗
Bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu aya düzenli olarak yapıyorum ama ben sadece sabah yapıyorum neden akşam da yapıyorsunuz aceba

Bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu aya düzenli olarak yapıyorum ama ben sadece sabah yapıyorum neden akşam da yapıyorsunuz aceba
Merhaba tanıdığım 2 kere yap diyince bende yapmıştım ama kızlar tek diyince tek yapmaya başladım testlerin birinde çıkar birinde çıkmaz garanti olsun diye ama tek yapmak mantıklı 2 gündür testlerde çift çizgiyi gördüm ben saat 3te yapıyorum

Merhaba tanıdığım 2 kere yap diyince bende yapmıştım ama kızlar tek diyince tek yapmaya başladım testlerin birinde çıkar birinde çıkmaz garanti olsun diye ama tek yapmak mantıklı 2 gündür testlerde çift çizgiyi gördüm ben saat 3te yapıyorum
Bugün 12 testimi yaptım ve bu sefer testim her zaman silik çıkan testim bugün belirgin oldu yani ben bugün değerlendir bilirim dimi

Eklentiler

• IMG_20210212_135258.jpg
    IMG_20210212_135258.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20210212_135242.jpg
    IMG_20210212_135242.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20210212_134929.jpg
    IMG_20210212_134929.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 109
Back