Merhabalar. Yorumlarınıza ihtiyacım var Bebek düşünmeye yeni başladık. Ovulasyon testinin varlığını öğrenir öğrenmez aldım ve merakımdan denedim. Döngüm 30 gün civarında. Testi ilk uygulamam reglimin ilk gününden sonra 16.gündü. Dan diye döngünün ortasından başlamışım meğer. Ama testler neden her gün silik çıkıyor acaba? Yumurtlama geçmiş olsa sadece C çizgisi çıkmaz mıydı? Ya da yumurtlamaya az kaldıysa gitgide koyulaşmaz mıydı T çizgisi? Yoksa yumurtlama dışında hep böyle silik mi gösteriyor bu testler? Nasıl yorumlayacağım???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İlk Ovulasyon testim, nasıl yorumlamalıyım?
- Konu Sahibi matcim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
Merhaba canım . Teste devam et . Ya yumurtladın ama teste geç başladığın için kaçırdın , ya da eli kulağında bugün yarın koyulaşmayı göreceksin . 30 günlük döngüye göre aslında güzel bir zamanda başlamışsın ama bu günler hiç belli olmuyor , ben 26-28 günde bir regl oluyorum mesela , bazen 10 bazen 13 günde yumurtluyorum . Değişebiliyor . Sen teste devam et koyulaşmayı yakalarsan değerlendirirsin , yakalamazsan bir sonraki adetin bitişinden itibaren hemen başka teste olur mu en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah
Çok teşekkürler cevap için Peki yumurtlama dönemi dışında T çizgisinin hiç belli olmaması mı gerekiyor?Merhaba canım . Teste devam et . Ya yumurtladın ama teste geç başladığın için kaçırdın , ya da eli kulağında bugün yarın koyulaşmayı göreceksin . 30 günlük döngüye göre aslında güzel bir zamanda başlamışsın ama bu günler hiç belli olmuyor , ben 26-28 günde bir regl oluyorum mesela , bazen 10 bazen 13 günde yumurtluyorum . Değişebiliyor . Sen teste devam et koyulaşmayı yakalarsan değerlendirirsin , yakalamazsan bir sonraki adetin bitişinden itibaren hemen başka teste olur mu en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah
- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
Rica ederim . Hayır canım T ciZgisi her zaman olur . Sadece yumurtlama döneminde C kadar koyu , ya da C den daha koyu olur . Lh hormonunu tespit eder bu testler . O hormon hepimizde her zaman vardır o yüzden sürekli silik bir şekilde çıkar . Sadece yumurtlama zamanlarında zirve yaptğı için çok koyu görünür .Çok teşekkürler cevap için Peki yumurtlama dönemi dışında T çizgisinin hiç belli olmaması mı gerekiyor?
- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
Canım sıvı alımına dikkat ediyosun değil mi ? Muhtemelen yumurtlamayı kaçırdın heralde bu ay . Gittikçe koyulaşacağına silinmiş sanki . Yani elinde test varsa fazlasıyla testi yapmaya devam et belki geç yumurtluyorsundur , test az ise bu ayı geç adet bitiminden hemen sonra başla istersen .Kızlaaar bugün de test yaptım ve T iyice silinmiş. Buna ne dicez şimdi
Evet evet sıvıya dikkat ettim. Yaklaşık iki saat öncesinden bırakmıştım sıvı alımını. Görünüşe göre yumurtlama 30 martın öncesinde gerçekleşti diyebiliriz sanki dimi, çünkü hiç koyu görmedim ve gitgide silindiCanım sıvı alımına dikkat ediyosun değil mi ? Muhtemelen yumurtlamayı kaçırdın heralde bu ay . Gittikçe koyulaşacağına silinmiş sanki . Yani elinde test varsa fazlasıyla testi yapmaya devam et belki geç yumurtluyorsundur , test az ise bu ayı geç adet bitiminden hemen sonra başla istersen .
Yumurtlamayı daha öncesinde görmüş müydünüz?Kızlar merhaba umarım bilgisi olanlar cvp verir yumurtlama testim 3 gündür pik adetime daha var yani hamile olamam normalmi böyle bi durum
- 25 Mayıs 2020
- 383
- 276
- 23
- 29
Hayır canımYumurtlamayı daha öncesinde görmüş müydünüz?
O zaman şu an yumurtlama günündesinizdir.Hayır canım
Hayır canım
Aslında sadece ortadaki test pik gibi duruyor. En koyu olan o. En son test de çatlamanın olduğunu gösteriyor çünkü silikleşmiş. İlişki olmadıysa henüz, zaman geçmeden olmalı diye düşünüyorum:)O zaman şu an yumurtlama günündesinizdir.
Attığınız fotoğrafta t ler üçünde de daha koyu görünüyor. En koyu da ortadakinde. O yüzden öyle bir yorum yaptım.Canım t c yle aynı koyulukta ve bir de t daha koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor benim 3 testimde de t daha koyu zaten ovulasyon testi denemişliğim çok sadece 3 gün pik olan varmı onu merak ettim
Eğer dediğiniz gibiyse de henüz çatlama olmamıştır. İki üç gün pik yaşayanların olduğunu okumuştum buradan.
- 25 Mayıs 2020
- 383
- 276
- 23
- 29
Aynen evet en koyu o dediğin gibi umarım çatlar yarınAttığınız fotoğrafta t ler üçünde de daha koyu görünüyor. En koyu da ortadakinde. O yüzden öyle bir yorum yaptım.
Eğer dediğiniz gibiyse de henüz çatlama olmamıştır. İki üç gün pik yaşayanların olduğunu okumuştum buradan.
UmarımAynen evet en koyu o dediğin gibi umarım çatlar yarın
- 11 Mayıs 2021
- 6
- 0
- 1
- 31
Canım instagramda birgebeningunlugu var Ebru abla onu takip et o sana anlatır testleri gönder bakar çok güzel paylaşım yapıyor ayrıcaMerhabalar. Yorumlarınıza ihtiyacım var Bebek düşünmeye yeni başladık. Ovulasyon testinin varlığını öğrenir öğrenmez aldım ve merakımdan denedim. Döngüm 30 gün civarında. Testi ilk uygulamam reglimin ilk gününden sonra 16.gündü. Dan diye döngünün ortasından başlamışım meğer. Ama testler neden her gün silik çıkıyor acaba? Yumurtlama geçmiş olsa sadece C çizgisi çıkmaz mıydı? Ya da yumurtlamaya az kaldıysa gitgide koyulaşmaz mıydı T çizgisi? Yoksa yumurtlama dışında hep böyle silik mi gösteriyor bu testler? Nasıl yorumlayacağım???
Teşekkür ederim cevap içinfakat ovulasyon testini ilk yaptığımda yumurtlama çoktan olmuş bitmiş o yüzden silik çıkıyormuş ve yumurtlamayı da yakalamışız zaten tesadüfen, şu an hamileyimCanım instagramda birgebeningunlugu var Ebru abla onu takip et o sana anlatır testleri gönder bakar çok güzel paylaşım yapıyor ayrıca
- 11 Mayıs 2021
- 6
- 0
- 1
- 31
Tebrik ederim umarım inşallah bendede gebelik olur bu ay bende ovulasyon testi yaptimTeşekkür ederim cevap içinfakat ovulasyon testini ilk yaptığımda yumurtlama çoktan olmuş bitmiş o yüzden silik çıkıyormuş ve yumurtlamayı da yakalamışız zaten tesadüfen, şu an hamileyim