- Konu Sahibi kelebekim35
Merhaba hanımlar daha önce etüt öğretmenliği yapmıştım ama öğrenciyi yanıma alıyordum konuyu anlatıyordum sorusunu çözüyorum. Şuan bir dershanenin ara dönemde öğretmeni gittiği için yeni dönem için başvurmuşken beni aradılar.. ve bir anda kendimi derslerde tahta önünde bulundum .. bir sene kadar ara vermiştim konuları unutmuştum ve tahta deneyimim yoktu .. bir kaç gün sahibi beni çalıştırdı taktikler verdi .. şuan derslere giriyorum ama heyecan ve konuları ezberimde olmadığı için branşım sözel içerikli olunca yani biyoloji ders notlarını kullanmak zorunda kalıyorum .. tahtaya yazıyorum .. soruları çözüyorum .. ders notu hazırlamaya başladım .. daha başka ne yapılır ders notlarına bağlı kalmak istemiyorum ama konuda atlamak istemiyorum biraz mükemmel olmaya çalışıyorum galiba .. sizin tavsiyelerinize nasıl .. .bazen kelimeler bir araya gelmiyor iki gün oldu daha öğrencilerle yeni karşılaştım .. bazen kelimeler karışıyor anlıtırken ben mi çok abarttım .. sizin ilk günleriniz nasıl geçti .. tavsiyelerine ihtiyacım var ?