- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
kizlar ben amerikada yasiyorum ve 5 ay olana kadar bebege anne sutu veya mama disinda su bile yasak. hemde kesinlikle diyo doktor. bence meyveler icin biraz erken davraniyorsunuz bizimkiler bu kadar yasak dedigine gore bi bildikleri vardir. ama siz bilirisniz yinede benden demesi.....
Bu mesajdamı ailenden bahsediyorsun?.Bizim buradada ilk altı ay annesütünden başka bişey tavsiye edilmiyor.Özel durumlar hariç.Bu evrensel bir doğsudur.Bence alınmana gerek yok mesajını daha anlaşılır bir şekilde yazabilirsin.kizlar ben amerikada yasiyorum ve 5 ay olana kadar bebege anne sutu veya mama disinda su bile yasak. hemde kesinlikle diyo doktor. bence meyveler icin biraz erken davraniyorsunuz bizimkiler bu kadar yasak dedigine gore bi bildikleri vardir. ama siz bilirisniz yinede benden demesi.....
ben sizinle guzel bi bilgi paylasmaya calismisdim ama ne yazikki cok uzuldum. neden bu kadar tepki verdiniz anlamadim. 'bizimkiler ' demekle annemler yanimda suanda, doktorun dedigine gore bizimkiler yani annemler bu sekilde yapiyor demek istemisdim. ayrica ben burda esimle beraber doktora yapiyoruz, ulkemize faydali olabilmek icin ama tabi herkes bunu anlicak durumda degil.
siz sizinkilerin dedigini yapmaya devam edin.....
Valla 2 kasik su ve vitaminlerden baska birsey tattirmadin ben ama sagolsun ananesi ve babaennesi kizim durmayinca emzigine recel surmuslerdi :)) ilk onu tatti kizim babamiz kizdi duyunca ama olan olmustu.
ooohhh afiyet olsun kızıma olmaz bişi kız artık ufak ufak tatlara alışsınlar
valla bu gidisle cok tadacak baska tatlar.bugun kizimi kayinvalideme biraktim geldim sakince duruyo kiz emzigi yere dustu agzima aldimki bal :roflol: bizim kiz azcik zilli kucak istiyo ya kaynanamda sussun diye bal vermis cunku kimsede durmuyo kolay kolay yeni yeni duzene giriyo iste.her neyse yani kaynanama biraktikca yakinda sarmisak bile yedirir cocuga :roflol:
canım,bal için ilk 1 yıl bebeğinize vermeyin diyor doktorlar..istersen bir araştır..
valla bu gidisle cok tadacak baska tatlar.bugun kizimi kayinvalideme biraktim geldim sakince duruyo kiz emzigi yere dustu agzima aldimki bal :roflol: bizim kiz azcik zilli kucak istiyo ya kaynanamda sussun diye bal vermis cunku kimsede durmuyo kolay kolay yeni yeni duzene giriyo iste.her neyse yani kaynanama biraktikca yakinda sarmisak bile yedirir cocuga :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?