- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
olsun kotu seyler degil ki tattirdiklarin sevsin meyveleri ha unutmadan cilek ve armut suyu verme yengem vermisti kizi oldu kabizliktan acile goturduyduk dr demisti heleki cilek 1yasindan sonra verilmeliymis cocuklara benimki 46 gunluk seninki kadar olsun bende vericem kizima teyzesi hep sut hep sut olur mu ama:))
Ben daha doktorun verdiği vitamin ilacı dışında bir şey vermedim.Ama ilacı çok seviyor tüm şişeyi versem içecek gibi
kızlar 2-3 ay çok erken değil mi yaaaaaaa
ben 5 aydan önce düşnmüyorum
ooo biz ıhlamura bile 2 aylıkken başladık annem bize hep vermiş ölmedik kız çok şükür o kızana ıhlamur verde bağırsakları rahat dursun kuzumun
Valla bende hiçbirşey vermedim ama benimki daha çok küçük 44 günlük sadece çok sıkıştığımda mama veriyorum birde devit veriyorum zinco diye bir damla verdi doktorumuz onu bile vermiyorum bitkisel bir damlaymış zaten kızım sevmiyor öğürüyor. Bazen uyusun diye papatya çayını vermeyi düşünmüyor değilim ama sonradan hemen vazgeçiyorum.
mrhb kızlar benim bebişiminde iki ayı bitti gaz sancısı çekmesin diye çörek otu kaynatıp bi çay kaşığı veriyorum hemen çıkarıyo hiç zararı yok çok ii geliyo dünde bi çay kaşığı ıhlamur verdim iyi geldi bence bi zararı yok zaten iki ablamımn ikişer çocukları var onlar söylediği için yaptım çok şükür işe yaradı...
sevhan'cım sen hangi vitamini kullanıyosun çevremde herkes devit-3 kullanıyo ama bizim doktorumuz multi tabs önerdi diye onu kullanıyoruz varmı başka multi tabs kullanan kızlar
sevhan'cım sen hangi vitamini kullanıyosun çevremde herkes devit-3 kullanıyo ama bizim doktorumuz multi tabs önerdi diye onu kullanıyoruz varmı başka multi tabs kullanan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?