Merhaba arkadaşlar;
Ben 3 yıldır evliyim ve 2,5 yıldrı bebek istiyoruz. ilk 1 yıl normal olmasını bekledik olmayınca önce devlet hastanelerinde uzman doktora gittik ben ve eşim testler yaptırdık sorun yok stres yapmayın dedi ve yumurta gelişimi için 2 ay üst üste ilaç ve iğne tedavisi uyguldı ve bir sonuç alamadık. Daha sonra özel bir hastanenin uzman doktoruna gittik orada da stres yapmayın dendi 2 ayda öyle bekletildik. Daha sonra konyada özel bir hastanede benim rahim filmim çekildi yumurtalıklarda herhangi bir tıkanıktık vs yok dendi. Stres yapmayın dendi ve 2 ay yine bekledik daha sonra özel bir hastanede ilk aşılama iğne ve ilaç kullandık. benim 2 tane 22 mm lik yumurtam oluştu. Eşimin sperm testleri yapıldı 2 yıl önce ileri hızında bir sorun yokken bu sefer ileri hareket hızı yavaş ama yıkamadan sonra hızlanır kendi ve tabi sonuç yine hüsranla sonuçlandı. Şimdi arkadaşlar biz hem çevremizdeki kişilerden hemde internetteki araştırmalarımdan sonra Anatolia tüp bebek merkezinden Hakan YARALI hocamla tlf da bizzat konuşarak 23 hazirana randevu aldık. Tlf la konuşmamızda bizden sadee önceki test sonuçları vs istendi(Adet tarihi vs önemli değil dediler...). Acaba orada testler yapılacakmı(Eşime ve bana) yoksa sadece terapi gibi yarım saat konuşup sonra tekrar gelmemiz mi istenecek. Ne yapmalıyım arkadaşlar yol gösterirseniz memnun olurum.
Muayneye giderken eski sonuçlarınıda götür bence.Biz öyle yaptık açıkçası.Zaten doktorun orda sizlere test yaptırır hiç merak etme.Sonrasında ise adetine göre çağırır ve test sonuçları ile adet sonrası ymurtlaıkları kontrol ettikten sonra yol haritanız çıkarılır.
Arkadaşlar biz görüşmemizde Cumartesiye randevuı verdiler yapacakları bütün testler yetişirmi acaba sonra bize araya pazar günü girdi sonuçları pazartesi alacaksınız gibi bir durum olur mu acaba arkadaşlar ...
Mesela ben geçtiğimiz c.tesi randevü oldum ve bir dahaki randevüm adetimin 10.günü canım.O zamana kan testi sonuçlarımda çıkar.Doktorum o zaman hem kan tahlilimin sonuçlarına bakacak hem ymurtalık rezervime bakacak hem de eşimin sperm durumuna bakacak anlatabildim mi ? İlk randevüda sadece muayne etti ama kan sonuçlarının ertesi güne çıkması mümkün olmayabilir.