Devlet hastanelerinde almıyorlar, doktorların kapısında erkekler giremez yazıyor zaten. Aynı anda birden fazla hasta içeri aldıkları için mahremiyet sorunu olmasın diye almıyorlar. Ama bence çok saçma ben 3 kadınla birlikte muayene odasına girmek zorundamıyım yine mahremiyet yok benceSelamünaleyküm arkadaşlar şimdi ilk muayene ilk tanışma olayında ben eşimin de yanımda olmasını istiyorum bu mümkün müdür devlet hastanelerinde çünkü çoğunluğunda erkekleri koridora bile almıyorlar kanunu ya da çam sakura düşünüyorum giden arkadaşlar varsa baba adayı içeri aldılar mı almadılar mı diye sormak istedim
Ben doğuda yaşadığım için olabilir burada kadın doğum bölümüne gidince Suriyeye gitmiş gibi hissediyorum. O kadar kalabalık oluyor ki anlatamam. Doktorlar da zaten anlamadıkları ve anlaşılamadıklarından mı nedir iletişim yetilerini kaybetmiş durumdalar. İki laf alamıyorsun ağızlarından, soru bile soramıyorsun2021 yılında bikez devlete gittim. Muayeneye tek hasta almalarina ragmen(baska kadin yani mahremiyet sorunu yok) eski esimi almamislardi
Ben doğuda yaşadığım için olabilir burada kadın doğum bölümüne gidince Suriyeye gitmiş gibi hissediyorum. O kadar kalabalık oluyor ki anlatamam. Doktorlar da zaten anlamadıkları ve anlaşılamadıklarından mı nedir iletişim yetilerini kaybetmiş durumdalar. İki laf alamıyorsun ağızlarından, soru bile soramıyorsun
Selamünaleyküm arkadaşlar şimdi ilk muayene ilk tanışma olayında ben eşimin de yanımda olmasını istiyorum bu mümkün müdür devlet hastanelerinde çünkü çoğunluğunda erkekleri koridora bile almıyorlar kanunu ya da çam sakura düşünüyorum giden arkadaşlar varsa baba adayı içeri aldılar mı almadılar mı diye sormak istedim
Selamünaleyküm arkadaşlar şimdi ilk muayene ilk tanışma olayında ben eşimin de yanımda olmasını istiyorum bu mümkün müdür devlet hastanelerinde çünkü çoğunluğunda erkekleri koridora bile almıyorlar kanunu ya da çam sakura düşünüyorum giden arkadaşlar varsa baba adayı içeri aldılar mı almadılar mı diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?