• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk manikür??? yardımmmm.....

isisya

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.430
2.045
773
ya kızlar bende daha hiç yaptırmadım ellerime manikür falan... ama artık zamanı geldi bakımlı olmak istiyorum bende... ne önerirsiniz nerde yaptırmalıyım sizce..?? yada manikür setini nerde bulabilirim..?? hem benim tırnaklarım genişce biraz kare yani... sizce nasıl olur...ilk defa yaptıracam helpppp!!!!!!! delikafadulden delikafadulden

Ahh canımm yaptıran bi pişman yaptırmayan bi daha pişman..
Hiç deneme bence manikür setinde etleri itmek için çubuk var al ondan
Tüm eczane+market+kozmetik satan yerlerde bulabilirsin onunla her 10 günde bir ileri it
ama kesmemeni tavsiye ederim yada Eğer Tırnaklarım kötü diyorsan da yaptırdığın yere etlerini almamasını söyle ileri de pişman olabilirsin

valla canım tırnak diplerindeki etler yok denecek kadar az ise onlara hiç dokundurtma sadece tırnaklarına törpü ile şekil verilmesini iste çünkü zamanla eller alışıyor , hep istiyor..
yok manikür yaptırmakta ısrarlıyım diyorsan da kendine bir manikür seti al , manikür yapacak kişiden senin kişisel aletlerini kullanmasını iste..
hepatit ve aids olmak üzere pek çok hastalık bu yolla bulaşıyor dikkatakannehir

Back