İLK KÜRTAJ SONRASI GEBE KALAN ARKADAŞLAR..size ihtiyacım var

bhr35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
5
0
86
34
İzmir
2 sene önce kızlık zarım tam anlamıyla yitirilmemişken hamile kaldım kürtaj oldum ve beraberinde onuda yitirdim karnımdaki günahsız sabiiyide şuanda nişanlıyım ve seneye evleniyorum benim korkularım çok büyük ciddi anlamda mutsuzum. ilk gebelik sonucunda hamile kalınmaz diye bi hurafe var bilirsiniz bu benim aklımı ciddi kurcalıyor. kalan arkadaşlar varmı? kürtaj sonrası enfeksiyon belirtsiyle karşılaşmadım antibiyotik kullandım. doktorumun şu gün regl olursun dediği güb regl oldum kontroldede bi sorun çıkmadı herşey normal dedi doktorum. ama yinede çok ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım korkmana gerek yok bence cunku benım kardesımde senle aynı durumu yasadı ılk gebelıgı beklenmedik bı sekılde oldu ve gıdıp aldırdık sonra kardesım 1 yıl sonra evlendı ve 2 ay sonrada gebe kaldı su an ıkı cocugu var hıc bı sıkıntı olmadı ıcını ferah tut bence olmasa kardesımın bebegı olmazdı cunku onun bırde yumurtalıklarında kıst vardı ve kürtaj olması cok tehlıkelıydı

arkadaşım çok teşekkür ederim msjın için. beklenmedik bi şekilde olan gebeliğin büyük pişmanlıklara yol açmasından çok korkuyodum. internet ortamında bu konuyla ilgili ciddi moral bozucak ibarelere şahit oldum. sonra şöylede düşündüm anne karnında ölen kürtajla alınmak zorunda olan bir sürü vakaa var sonrasında sağlıklı bebek dünyaya getiren bir sürü anne. kardeşinin adına çok sevindim yen bir gebelik olması gereken bir gebelik benim geçmişteki acılarımı unutturucak inşallah. içim rahatladı arkadaşım çok sağolasın.

Bi kürtaj mağduru da benim ve en kısa zamanda hamile kalmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…