ilk sıradan 5. gelinliğin arkadı hoş bence, ilk 2 resimdeki üstler bence çok sert...Ayakkabımı bende renkli istiyorum ama daha soft...Eldiveni bende çok beğendim, kendi gelinliğim için de istiyorum, farklı duruyor...Ama senin için dediğin gibi eldiven olmasa daha iyi olur, gelinliğin kulları uzun olacağından hoş durmayabilir...Bende resim bulursam eklerim...
Merhaba,
Seçimlerin güzel. Öncelikle mutluluk getirmesini dilerim.
Çapraz gelen üstler güzel ancak kalın bir kumaş kullanıyorlar bence de. Eğer organze gibi daha dökümlü bir şey kullanılırsa daha güzel durur. Göğüs bölgesini saklamak için iyi bir çözüm bu tip gelinlikler:
Başına gelince. Blogumda bunla ilgili bir yazım var, belki hoşuna giden bir şey bulursun:
Beğendiğim Gelinbaşları 2 - Mine'nin Yeni Hayatı (linki kopyala adres çubuğuna yapıştır)
bu ayakkabıları o kadar aradım bulamadım!çıldırıciiim!!!=(öncelikle herkese merhaba :) aslında çok uzun zaman önce de üyeliğim vardı fakat o zamanlar daha genç olduğum için çok ilgimi çekmemişti site. haliyle girmeyince unuttum şifremi. yeni bir adres alıp tekrar aranıza katılmaya karar verdim.başlangıcımı da en çok gündemimde olan gelinliğimle yapmak istedim :) bu kadar gevezelikten sonraaa gelelim gelinliğe :) farklı modelleri bir araya toplayarak bir kolaj yaptım. umarım beğenirsiniz :) gelinliğin arkası için 2 seçenek düşünüyorum. ya uzun ve tek kat ya da uzun ve katlı. ayakkabı ve çiçeğimi pembe tonlarında düşünüyorum. gelinbaşıma henüz karar veremedüm çünkü istediğim gibi birşey bulamadımresimde eldiven var ama ondan vazgeçtim, çok fazla detay olacak hoş durmaz diye düşündüm. eldivenin yanındaki resim de üst için bir alternatifti ondan da vazgeçtim. gelinliğin üst kısmını tamamen dantel düşünüyorum (üst sıra en son resimdeki gibi). tabi içinde astar olacak. bir de ben arkada kelebek şeklinde büyük bir kurdela düşünüyorum.düğünümüzün teması kelebek olacak inşallah :) sanırım tüm detaylar bu kadar :) önerilerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 378253
5 ve 6. gelinlk çok zarif iyi şanslar dilerim :)
İlk gelinliğin hepsi, 4.gelinliğin belden aşağısı , 6. gelinliğin de yine belden aşağı kıvrımları harikaymışşşşşBen de kapalıyım ağustosta düğünüm var ama krem rengi gelinlik düşünüyorum...Bu bahsettiğin pembe beyazla güzel gider acaba krem renge ne güzel gider çiçek olarak???
setuna, tatlım bence seçimin çok güzel.minenesin yayınladığı fotoğraf daha şık durabilir bencede yaka konusunda.ama baktığımız model bence çok güzel:) ayakkabılara bayıldım.bu tarz ayakkabılar her yerde var taşsız bir modelini alıp kelebek objeli iki broş bu konudaki işimizi görür sanırım::)pembe ve kelebek zaten senin tarzın.çok yakışıcaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?