öncelikle herkese merhaba :) aslında çok uzun zaman önce de üyeliğim vardı fakat o zamanlar daha genç olduğum için çok ilgimi çekmemişti site. haliyle girmeyince unuttum şifremi. yeni bir adres alıp tekrar aranıza katılmaya karar verdim.başlangıcımı da en çok gündemimde olan gelinliğimle yapmak istedim :) bu kadar gevezelikten sonraaa gelelim gelinliğe :) farklı modelleri bir araya toplayarak bir kolaj yaptım. umarım beğenirsiniz :) gelinliğin arkası için 2 seçenek düşünüyorum. ya uzun ve tek kat ya da uzun ve katlı. ayakkabı ve çiçeğimi pembe tonlarında düşünüyorum. gelinbaşıma henüz karar veremedüm çünkü istediğim gibi birşey bulamadım resimde eldiven var ama ondan vazgeçtim, çok fazla detay olacak hoş durmaz diye düşündüm. eldivenin yanındaki resim de üst için bir alternatifti ondan da vazgeçtim. gelinliğin üst kısmını tamamen dantel düşünüyorum (üst sıra en son resimdeki gibi). tabi içinde astar olacak. bir de ben arkada kelebek şeklinde büyük bir kurdela düşünüyorum.düğünümüzün teması kelebek olacak inşallah :) sanırım tüm detaylar bu kadar :) önerilerinizi bekliyorum
Eklentiler
Son düzenleme: