• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ilk konudan herkese merhabalar :) gelinliğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

setuna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
103
1
118
Eskişehir
öncelikle herkese merhaba :) aslında çok uzun zaman önce de üyeliğim vardı fakat o zamanlar daha genç olduğum için çok ilgimi çekmemişti site. haliyle girmeyince unuttum şifremi. yeni bir adres alıp tekrar aranıza katılmaya karar verdim.başlangıcımı da en çok gündemimde olan gelinliğimle yapmak istedim :) bu kadar gevezelikten sonraaa gelelim gelinliğe :) farklı modelleri bir araya toplayarak bir kolaj yaptım. umarım beğenirsiniz :) gelinliğin arkası için 2 seçenek düşünüyorum. ya uzun ve tek kat ya da uzun ve katlı. ayakkabı ve çiçeğimi pembe tonlarında düşünüyorum. gelinbaşıma henüz karar veremedüm çünkü istediğim gibi birşey bulamadım :( resimde eldiven var ama ondan vazgeçtim, çok fazla detay olacak hoş durmaz diye düşündüm. eldivenin yanındaki resim de üst için bir alternatifti ondan da vazgeçtim. gelinliğin üst kısmını tamamen dantel düşünüyorum (üst sıra en son resimdeki gibi). tabi içinde astar olacak. bir de ben arkada kelebek şeklinde büyük bir kurdela düşünüyorum.düğünümüzün teması kelebek olacak inşallah :) sanırım tüm detaylar bu kadar :) önerilerinizi bekliyorum ;)

Eklentiler

• $gelinliğim2.jpg
    $gelinliğim2.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleme:
ilk sıradan 5. gelinliğin arkadı hoş bence, ilk 2 resimdeki üstler bence çok sert...Ayakkabımı bende renkli istiyorum ama daha soft...Eldiveni bende çok beğendim, kendi gelinliğim için de istiyorum, farklı duruyor...Ama senin için dediğin gibi eldiven olmasa daha iyi olur, gelinliğin kulları uzun olacağından hoş durmayabilir...Bende resim bulursam eklerim...

Merhaba,

Seçimlerin güzel. Öncelikle mutluluk getirmesini dilerim.

Çapraz gelen üstler güzel ancak kalın bir kumaş kullanıyorlar bence de. Eğer organze gibi daha dökümlü bir şey kullanılırsa daha güzel durur. Göğüs bölgesini saklamak için iyi bir çözüm bu tip gelinlikler:

4421533b.jpg

Başına gelince. Blogumda bunla ilgili bir yazım var, belki hoşuna giden bir şey bulursun:

http://mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/148-begendigim-gelinbaslari-iki.html (linki kopyala adres çubuğuna yapıştır)

Son düzenleme:
ilk sıradan 5. gelinliğin arkadı hoş bence, ilk 2 resimdeki üstler bence çok sert...Ayakkabımı bende renkli istiyorum ama daha soft...Eldiveni bende çok beğendim, kendi gelinliğim için de istiyorum, farklı duruyor...Ama senin için dediğin gibi eldiven olmasa daha iyi olur, gelinliğin kulları uzun olacağından hoş durmayabilir...Bende resim bulursam eklerim...

gelinliğin üst kısmı konusunda sertliğe dikkat etmemiştim ben daha önce. bu öneri iyi oldu benim için. o resimdekini değil de, minenesin eklediği resimdeki gibi bir üst düşünebilirim... senin seçtiğin gelinlikle bu tarz bir eldiven çok hoş olur bence de. ben eldiveni çıkarttım malesef listemden :( ayakkabıların renkli olması fikri bana başlarda tuhaf geliyordu ama sonradan pembe tonları hoşuma gitmeye başladı. özellikle resimdeki bu iki renge bayıldım. tabi bir de kelebeklerine :) önerilerin için çok teşekkür ederim.

Merhaba,

Seçimlerin güzel. Öncelikle mutluluk getirmesini dilerim.

Çapraz gelen üstler güzel ancak kalın bir kumaş kullanıyorlar bence de. Eğer organze gibi daha dökümlü bir şey kullanılırsa daha güzel durur. Göğüs bölgesini saklamak için iyi bir çözüm bu tip gelinlikler:

4421533b.jpg

Başına gelince. Blogumda bunla ilgili bir yazım var, belki hoşuna giden bir şey bulursun:

Beğendiğim Gelinbaşları 2 - Mine'nin Yeni Hayatı (linki kopyala adres çubuğuna yapıştır)

Teşekkür ederim.
Blogunu ve buradaki tavsiyelerini sürekli takip ediyorum zaten :) çok da faydalanıyorum paylaşımlarından. özellikle photoshop denemelerini çok beğendim. eşim de bilgisayar öğretmeni fakat biz bir türlü başaramadık açık gelinlikleri kapatmayı :) en iyisi işi uzmanına bırakmak deyip vazgeçtik.
aslında ben ilk gelinlik araştırmasına başladığımda Grace Kelly tarzında bir gelinlik düşünüyordum. zaten seni de o aramalar sırasında gelinliğini bulunca keşfettim :) ama hem göğüs kısmı, hem de belindeki drapenin bende çok hoş durmayacağını düşündüğüm için vazgeçtim. o gelinliği taşıyabilecek kadar zarif bir vücudum yok ne yazık ki. sonra en çok bu model içime sindi. en büyük sebebi de göğüs bölgesini saklıyor olması zaten :) üst kısmı için önerini mutlaka dikkate alıcam. hatta şimdi aklıma birşey geldi, o organzenin üzerine dantel bir kelebek işletebilirim. kendim bile işleyebilirim aslında. çok aşırıya kaçmayı da istemiyorum ama gelinliğimde de düğünümde de bol bol kelebek detaylar olsun istiyorum :)
gelinbaşı konusuna gelince,aslında henüz ne istediğimi tam olarak bilemiyorum. bu tarz bir gelinliğe nasıl bir duvak daha hoş olur ona karar veremiyorum. uzun bir duvak arkadaki kurdelayı kapatıcak, kısaları da ben sevmiyorum. hem sade hem de şık bir gelinbaşı bulamadım.senin gelinbaşın dışında pek beğendiğim olmadı henüz.çünkü gördüğüm bir çok örnek sadelikten uzak ve çok gösterişli. oturup çizmekten başka çarem kalmayacak sanırım :)

öncelikle herkese merhaba :) aslında çok uzun zaman önce de üyeliğim vardı fakat o zamanlar daha genç olduğum için çok ilgimi çekmemişti site. haliyle girmeyince unuttum şifremi. yeni bir adres alıp tekrar aranıza katılmaya karar verdim.başlangıcımı da en çok gündemimde olan gelinliğimle yapmak istedim :) bu kadar gevezelikten sonraaa gelelim gelinliğe :) farklı modelleri bir araya toplayarak bir kolaj yaptım. umarım beğenirsiniz :) gelinliğin arkası için 2 seçenek düşünüyorum. ya uzun ve tek kat ya da uzun ve katlı. ayakkabı ve çiçeğimi pembe tonlarında düşünüyorum. gelinbaşıma henüz karar veremedüm çünkü istediğim gibi birşey bulamadım :( resimde eldiven var ama ondan vazgeçtim, çok fazla detay olacak hoş durmaz diye düşündüm. eldivenin yanındaki resim de üst için bir alternatifti ondan da vazgeçtim. gelinliğin üst kısmını tamamen dantel düşünüyorum (üst sıra en son resimdeki gibi). tabi içinde astar olacak. bir de ben arkada kelebek şeklinde büyük bir kurdela düşünüyorum.düğünümüzün teması kelebek olacak inşallah :) sanırım tüm detaylar bu kadar :) önerilerinizi bekliyorum ;)

Eki Görüntüle 378253
bu ayakkabıları o kadar aradım bulamadım!çıldırıciiim!!!=(

ben satış sitesini buldum ayakkabıların ama 995 dolar civarında fiyatı :( aynısını yaptırmak bile çok daha ucuza mal olur eminim :)

İlk gelinliğin hepsi, 4.gelinliğin belden aşağısı , 6. gelinliğin de yine belden aşağı kıvrımları harikaymışşşşş:16: Ben de kapalıyım ağustosta düğünüm var ama krem rengi gelinlik düşünüyorum...Bu bahsettiğin pembe beyazla güzel gider acaba krem renge ne güzel gider çiçek olarak???

İlk gelinliğin hepsi, 4.gelinliğin belden aşağısı , 6. gelinliğin de yine belden aşağı kıvrımları harikaymışşşşş:16: Ben de kapalıyım ağustosta düğünüm var ama krem rengi gelinlik düşünüyorum...Bu bahsettiğin pembe beyazla güzel gider acaba krem renge ne güzel gider çiçek olarak???

aslında gelin çiçeğine en iyi kararı gelinliğin tamamlandıktan sonra verebilirsin diye düşünüyorum. çünkü bence gelin çiçeği gelinlikle bütünlük içinde olmalı. sadece renk olarak değil,çiçeklerin boyutu, buketin tarzı da önemli. herşey bir bütünlük içinde olmalı bence. ben buketleri renk seçimim belli olsun diye koydum resime. ama yine de beğendiğim bir kaç buketi ekliyorum senin için. gelinliğine karar verdikten sonra daha detaylı bir arama yapıp öneride bulunabilirim :) tabi istersen :34:

Eki Görüntüle 381511 Eki Görüntüle 381512 $untitled.jpg

setuna, tatlım bence seçimin çok güzel.minenesin yayınladığı fotoğraf daha şık durabilir bencede yaka konusunda.ama baktığımız model bence çok güzel:) ayakkabılara bayıldım.bu tarz ayakkabılar her yerde var taşsız bir modelini alıp kelebek objeli iki broş bu konudaki işimizi görür sanırım::)pembe ve kelebek zaten senin tarzın.çok yakışıcaktır.

setuna, tatlım bence seçimin çok güzel.minenesin yayınladığı fotoğraf daha şık durabilir bencede yaka konusunda.ama baktığımız model bence çok güzel:) ayakkabılara bayıldım.bu tarz ayakkabılar her yerde var taşsız bir modelini alıp kelebek objeli iki broş bu konudaki işimizi görür sanırım::)pembe ve kelebek zaten senin tarzın.çok yakışıcaktır.

tatlımmm :) hoşgeldinn sefalar getirdinn :) yaka konusunda bende öyle düşünüyorum,daha yumuşak olucak sanki öyle. bakalım,deneyip görücez dikilirken :) ayakkabılara bayıldım yaa. ben de öyle düşündüm,kelebek broş alır yaparız diye. zaten sen varken dert etmiyorum böyle şeyleri en büyük yardımcım benimm :16:

1. gelinliği beğendim
ayrıca lattaki eldivenleri ve açık renkli (lila) olan
çiçeği ve ayakkabıyı beğendim

tatlım bence eldivenleride gelinlikçin vericekse gelinlikle birlikte, onlarıda almalısın giymesen bile fotoğraf çekebiliriz hoş bi ayrıntı olabilir diye geldi aklıma.ama ayakkabılar süpermiş.ben dha pudra tonlarında düşünüyorum :)

ayy o hiç aklıma gelmemişti tatlımmm :) artan dantellerden eldiven yaptırayım di mi kendimee:21: hemen yazayım bir yere unutmadan. teşekkür ettimmm :16:

Back