İlk kez

laciverdlavlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
1
0
1
29
Öncelikle merhaba. Ben bikini bölgemi genellikle jilet ile aldım ve ne yazık kim şimdi çok pişmanım hem daha çok hemde daha koyu renkli oldu. Epi Sir Ağda Bandı aldım, evde kullanmayı düşünüyorum. Sizce bununla olur mu, acı mı, ne dersiniz ne önerirsiniz?

evde yaparken bikini bölgesi yarım saatini alır kuaförde 10 dk da tüm vücudu çıkarıyorlar. her türlü acıyacak jiletten sonra daha çok acıyor, kuaförde ahh uhh derken biter hiç değilse. evdeyken 2. bandı kullanırken uzun süre düşünürsün

Kesinlikle kuaföre ya da bir güzellik salonunda hallet işini. Çok acıyacak buna hazırlıklı ol sana tavsiyem adet bitiminden 4-5 gün sonra gidip aldırman 1 saat önceden bir ağrı kesici al bir de anestol krem var 1 saat önceden sür o bölgeyi streçle git.(4-5 lira bir şey krem) Canın yanacak her türlü ben ağlamıştım hatta ama sonra alışıyosun ve neden bu kadar beklemişim diyosun sadece 2-3 kere dişini sık çok uzatma ayda bir mutlaka git üçüncü dördüncü gidişinde acıların çok daha azaldığını rahatlıkla dayanabildiğini göreceksin.

İlk defa alacaksanız söyleyim o bantları yapıştıracaksınız ve çekecek cesareti bulamayacaksınız. Siz bantlara bantlar size bir süre baktıktan sonra nerden bulaştım bu işe diyeceksiniz. Bence ilk deneyim için kuaförü tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…