- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 103
- 37
- Konu Sahibi SeptembeRose
Amin çok teşekkür ederim.Canım öncelikle senin adına çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah bebeklerini :)
Yorumun için ve detaya girdiğin için de çok teşekkür ediyorumm. Peki devletten indirim alabilmek için gerekli şartı sağlıyor muyuz biz acaba ben 30 olacam eşim de 31 yaşında. eşimde volüm normal değerin altında 1 ml max çıkıyor. sayı 20 milyon sadece totalde. hareket %30 du %69a yükseldi 2. tahlilde. morfoloji de 0. ne kadar sürede rapor çıkar acaba bize? özel hastanedeki doktor bize 2 aşılamadan sonra devlet ilaca yardım ediyor dedi.
Siz eşiniz ile birlikte bir devlet hastanesinin tüp bebek bölümüne başvuru yapın. Gerekli tetkikler yapılarak devlet desteği alıp alamayacaginiza karar verilsin. Eşinde problem olan birçok arkadaşım rapor aldı. Benim bildiğim kadında amh düşüklüğü yada erkekte sperm düşüklüğü varsa yaşa ve evlilik yılına bakilmaksizin devlet desteği alınabiliyor.Canım öncelikle senin adına çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah bebeklerini :)
Yorumun için ve detaya girdiğin için de çok teşekkür ediyorumm. Peki devletten indirim alabilmek için gerekli şartı sağlıyor muyuz biz acaba ben 30 olacam eşim de 31 yaşında. eşimde volüm normal değerin altında 1 ml max çıkıyor. sayı 20 milyon sadece totalde. hareket %30 du %69a yükseldi 2. tahlilde. morfoloji de 0. ne kadar sürede rapor çıkar acaba bize? özel hastanedeki doktor bize 2 aşılamadan sonra devlet ilaca yardım ediyor dedi.
Zaten devlet hastanesine başvuru yapınca eşinize de gerekli tetkikler yapılıyor. Androloji bölümü ilgileniyor sperm vs konularla.